Jamie Mullarkey - Khama Worty Mullarkey (kon.) | Gillian Robertsonová - Miranda Mavericková Mavericková (kon.)
Sean O'Malley - Thomas Almeida O'Malley (kon.) | Tyron Woodley - Vicente Luque Luque (kon.)
Stipe Miocic - Francis Ngannou Ngannou (kon.)
konec
Tyron Woodley - Vicente Luque

Luque

Neděle 28.03.2021, 05:40UFC
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 05:50.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům bojových sportů! Nejprestižnější bojová organizace UFC má před sebou další turnaj, který ponese název UFC 260: Miocic vs Ngannou 2. My se společně zaměříme pouze na hlavní kartu, která již tradičně čítá pět zápasů. I tentokráte se můžeme těšit na velice zajímavé zápasy, hlavní kartu totiž odstartuje souboj v lehké váze mezi Jamiem Mullarkeyem a Khamem Worthym. Posléze přejdeme do ženské muší váhy, ve vyrovnaném duelu se totiž proti sobě představí Gillian Robertsonová a Miranda Mavericková. Druhou polovinu hlavní karty poté načne souboj v bantamové váze mezi Seanem O´Malleym a Thomasem Almeidou. Velice sledovaný bude duel ve welterové váze, kde se proti sobě představí bývalý šampion Tyron Woodley a Vicente Luque. Hlavním hřebem bude titulový zápas v těžké váze, kde se Stipe Miocic pokusí ustrážit opasek před Francisem Ngannouem.
     
    Začalo první kolo.
     
    0:15
    Začali jsme hodně aktivně, přičemž to Tyron Woodley zkoušel pravou zadní. Ta sice byla důrazná, oba se poté dostali do klinče.
     
    0:49
    Luque u pletiva situaci dokázal zvrátit, nicméně oba borci to zkouší údery kolenem.
     
    1:15
    Vicente Luque se dokonce snaží používat své rameno, což je hodně netradiční styl boje. Více než minutu se nacházíme u pletiva.
     
    2:05
    Tyron Woodley to zkoušel další pravou zadní, která putovala pouze do krytu. Luque následně přečkal pokus o takedown a jsme znovu v klinči.
     
    3:03
    Zatím nesledujeme nikterak strhující podívanou. Luque nyní několikrát útočil na spodek, nicméně stále jsme u pletiva.
     
    3:15
    To je neskutečné! Nejprve dobře trefil Tyron Woodley, který poté sám inkasoval a dostal se do obrovských problémů, přičemž měl velké problémy s rovnováhou, avšak tuto situaci zatím přečkal. Luque je v obrovském tlaku, zřejmě je to otázkou času.
     
    3:56
    Tak přeci jenom je konec! Vicente Luque přešel se soupeřem na zem, kde zvolil velice ukázkové škrcení, což bylo důvodem k odklepání konce zápasu.
     
    Konec zápasu.
     
    Máme za sebou předposlední duel hlavní karty, který skončil ve čtvrté minutě prvního kola. Tyron Woodley sice měl v úvodu navrch, jenomže jedna dobře mířená ho rázem poslala do obrovských problémů, ze kterých se nakonec nedokázal dostat a jeho soupeř vyhrál na submisi. Pro Woodleyho se jedná o čtvrtou porážku v řadě a konec kariéry je dost možná na spadnutí.
     
    Vítěz: V. Luque (submise) (05:48:29)

    David Suchý