St. Louis – Anaheim 2:3 (po pr.) | Boston – New Jersey 0:1 (kon.) | Dallas – Florida 1:4 (kon.)
Chicago – Nashville 2:3 (kon.)
konec
Dallas Stars
1:4 (1:3, 0:0, 0:1)
Florida Panthers
Pondělí 29.03.2021, 00:05 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:55 Owen TIPPETT - 1:4
     
    58:55
    Florida právě vstřelila branku!
    Nakonec se musí Huberdeau spokojit s asistencí! Tahoun Panterů přetlačil na modré čáře Klingberga, který se marně snažil udržet pásmo, a následně poslal proti prázdné brance OWENA TIPPETTA, jenž to měl už snadné – 1:4. Asistence: Jonathan Huberdeau.
    13:37 Jonathan HUBERDEAU - 1:3
     
    13:37
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté přesilovku využívají a vedou už o dva góly! Aaron Ekblad nahrál na pravý kruh JONATHANOVI HUBERDEAUOVI. Ten šikovně vypálil kolem nohou obránce a kotouč zapadl ke vzdálenější tyčce Oettingerovy svatyně. Gólan Stars ho viděl pozdě. Asistence: Keith Yandle a Arron Ekblad.
    06:29 Anthony DUCLAIR - 1:2
     
    06:29
    Florida právě vstřelila branku!
    Trestné střílení proměnil sám faulovaný ANTHONY DUCLAIR! Hostující útočník si po naznačení bekhendové kličky stáhl puk na forhend a s pomocí tyčky poslal hrací předmět za brankovou čáru – 1:2.
    05:03 Jonathan HUBERDEAU - 1:1
     
    05:03
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté bleskově vyrovnávají! JONATHAN HUBERDEAU získal u pravého mantinelu puk v souboji s dvojicí Benn – Gurjanov, vyjel si s ním před branku a zápěstím vypálil do pravého horního růžku z pohledu brankáře Oettingera. Bez asistence.
    04:32 Jason ROBERTSON - 1:0
     
    04:32
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru rychle využívají! Nahození Roopeho Hintze z levé strany šikovně tečoval JASON ROBERTSON a kotouč zapadl kolem levého betonu brankáře Driedgera ke vzdálenější tyčce. Asistence: Roope Hintz a John Klingberg.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 5. Robertson (Hintz, J. Klingberg) – 6. Huberdeau, 7. Duclair (TS), 14. Huberdeau (Yandle, Ekblad), 59. Tippett (Huberdeau)


    Dallas Stars: Oettinger (Chudobin) – J. Klingberg, Lindell (A), Heiskanen, Oleksiak, Sekera, Hanley – Pavelski (A), Hintz, Robertson – Comeau, Faksa, Cogliano – Gurjanov, Dickinson, Ja. Benn (C) – L'Esperance, Dowling, Gardner.
    Florida Panthers: Driedger (Bobrovskij) – Ekblad (A), Weegar, Gudas, Forsling, Nutivaara, Yandle (A), Stillman – Connolly, Wennberg, Huberdeau (A) – Duclair, Acciari, Verhaeghe – Tippett, Luostarinen, Vatrano – Lammikko, Marchment.

    Rozhodčí: Rehman, Charron – Suchánek, Marquis

    Diváci: 4026
    bahis siteleri