St. Louis – Anaheim 2:3 (po pr.) | Boston – New Jersey 0:1 (kon.) | Dallas – Florida 1:4 (kon.)
Chicago – Nashville 2:3 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
2:3 (0:2, 0:0, 2:1)
Nashville Predators
Pondělí 29.03.2021, 02:10 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:27 Roman JOSI - 2:3
     
    53:27
    Nashville právě vstřelil branku!
    Přihrávka naslepo v obranném pásmu se Dachovi hrubě nevyplatila. Arvidsson nahrál Tolvanenovi, který pod sebe sklepl z první na ROMANA JOSIHO a švýcarský bek uspěl střelou k levé tyči. Asistence: Eeli Tolvanen a Viktor Arvidsson.
    49:25 Alex DEBRINCAT - 2:2
     
    49:25
    Chicago právě vstřelilo branku!
    ALEX DEBRINCAT střílí druhý gól v rozmezí dvou minut a vyrovnává na 2:2! Po levé straně se zbavil Fabbra a nabruslil před bránu. V tomto prostoru protáhl kličku do forhendu, čímž vyřadil ze hry Rinneho, odkrytou bránu následně trefil bez problémů. Asistence: Pius Suter.
    47:35 Alex DEBRINCAT - 1:2
     
    47:35
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Ještě to bude drama! Obrana sice nahrávku Kanea do levého kruhu zpomalila, ale nezastavila. ALEX DEBRINCAT následně využil faktu, že Rinne upustil vyrážečku, finského brankáře propálil střelou na bližší tyč. Asistence: Patrick Kane a Pius Suter.
    18:30 Calle JÄRNKROK - 0:2
     
    18:30
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři odskakují v závěru úvodní dvacetiminutovky do dvougólového náskoku! Parádní individuální akci předvedl Ekholm, který zpoza brány vyjel do levého kruhu, načež před svatyní soupeře trefil do brusle spoluhráče CALLEHO JÄRNKROKA a puk odrazem od ní skončil za brankovou čárou. O úmyslném kopnutí nemohla být řeč. Asistence: Mattias Ekholm a Luke Kunin.
    04:43 Viktor ARVIDSSON - 0:1
     
    04:43
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení už v páté minutě! Hodně šťastný zásah pro VIKTORA ARVIDSSONA, jenž zpoza brány nahrával, ale trefil brusli de Haana, od níž se puk odrazil za záda Subbana. Kanadský gólman nedokázal včas přilepit tělo k pravé tyčce. Bez asistence.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 48. DeBrincat (P. Kane, Suter), 50. DeBrincat (Suter) – 5. Arvidsson, 19. Järnkrok (Ekholm, Kunin), 54. Josi (Tolvanen, Arvidsson)


    Chicago Blackhawks: M. Subban (Lankinen) – C. Murphy, Zadorov, Beaudin, Keith (A), Boqvist, de Haan – Kurashev, Suter, DeBrincat (A) – Hagel, Kämpf, D. Kubalík – Highmore, Dach, Janmark – Carpenter, Söderberg, P. Kane (A).
    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Fabbro, Josi (C), A. Carrier, Ekholm (A), Benning, Harpur – Arvidsson, Johansen, Tolvanen – Kunin, Mikael Granlund, Järnkrok – Grimaldi, Haula, Cousins – Olivier, Sissons, Trenin.

    Rozhodčí: St. Pierre, McCauley – Sericolo, Gawryletz
    bahis siteleri