NHL
Buffalo – Philadelphia 3:4 (po pr.) | Pittsburgh – NY Islanders 2:1 (kon.) | Toronto – Edmonton 2:3 (po pr.)
Colorado – Anaheim 5:2 (kon.) | Vegas – Los Angeles 4:1 (kon.) | Calgary – Winnipeg 1:5 (kon.)
San Jose – Minnesota 4:3 (3:2 po s.n.)
po prodl.
Buffalo Sabres
3:4 (1:0, 2:0, 0:3 - 0:1)
Philadelphia Flyers
Úterý 30.03.2021, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:42 Ivan PROVOROV - 3:4
     
    60:42
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Vypadalo to na ostudu, ale nakonec hosté mohou slavit vydřené vítězství! Travis Konecny si v obraném pásmu vzal puk ze souboje mezi Girouxem a Dahlinem. Přes pravou stranu se posunul do situace dvou na jednoho a pasem skrz Mittelstadta objevil hůl IVANA PROVOROVA, který jako obránce předvedl parádní bekhendový blafák. Asistence: Travis Konecny, Claude Giroux.
    58:31 Sean COUTURIER - 3:3
     
    58:31
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Sabres definitivně přichází o třígólový náskok! Gostisbehere nahrál od modré na levé křídlo ke Girouxovi. Ten vrátil puk před kruh Ivanu Provorovovi a jeho jedovatou ránu ztečoval do sítě SEAN COUTURIER. Možná to byl i van Riemsdyk, ale to nyní není tak podstatné. Asistence: Ivan Provorov, Claude Giroux.
     
    53:41
    Voráček netrefil skoro prázdnou branku při dorážce střely Provorova! Velký tlak bílooranžových tím ale v žádném případě nekončí.
     
    52:16
    Rasmus Ristolainen zezadu krosčekoval Voráčka, který clonil při další střele zpoza kruhů. Je z toho přesilovka Philadelphie.
    50:51 Claude GIROUX - 3:2
     
    50:51
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Devět minut před koncem už oba týmy dělí pouze jediný gól! Jakub Voráček u levého mantinelu přetlačil Ristolainena. Couturier po nahrávce k vzdálenější tyči ještě vracel puk na přední a tam to měl CLAUDE GIROUX s koncovou do prázdné branky jednoduché. Asistence: Sean Couturier, Jakub Voráček.
     
    48:37
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Brandon Montour – 2 min., podrážení).
    41:50 Kevin HAYES - 3:1
     
    41:50
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers mažou část svého manka a dostávají se zpátky do hry o body! Jokiharju špatně odehrál puk z prostoru vedle vlastní branky. Sanheim toho využil k přihrávce na zapomenutého KEVINA HAYESE a ten střelou z jedné dal svůj jedenáctý gól v sezóně. Asistence: Travis Sanheim.
    32:43 Brandon MONTOUR - 3:0
     
    32:43
    Sabres právě vstřelili branku!
    Další velký krok domácího týmu směrem k dlouho nepoznanému pocitu z vítězství! Provorov srazil střelu Thompsona, ale puk do bezpečí nedostal. Útočník Buffala mohl dát ještě jeden pas z levého kruhu a BRANDON MONTOUR pak precizně trefil prostor u horní tyče. Asistence: Tage Thompson, Taylor Hall.
    22:10 Cody EAKIN - 2:0
     
    22:10
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tohle začíná pro Šavle vypadat velmi nadějně! Riley Sheahan vyhrál u rohu hřiště souboj se Sanheimem. Rieder dále posunul vybojovaný puk na CODYHO EAKINA a ten z pravého kruhu propálil trochu nepřipraveného Elliotta. Střela prošla mezi lapačkou a betonem. Asistence: Tobias Rieder, Riley Sheahan.
     
    19:50
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Scott Laughton – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    17:41 Henri JOKIHARJU - 1:0
     
    17:41
    Sabres právě vstřelili branku!
    Velká chyba hostující pětky napomohla vedoucímu zásahu Buffala! Flyers se až moc věnovali souboji u mantinelu, odkud kotouč vysvobodil Lazar a přihrál jej na úplně volnou pravou stranu kluziště, odkud vystřelil HENRI JOKIHARJU mezi nohy Elliotta. Asistence: Curtis Lazar, Kyle Okposo.
     
    03:56
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Nicolas Aube-Kubel – 2 min., hákování).

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 18. Jokiharju (Lazar, Okposo), 23. Eakin (Rieder, Sheahan), 33. Montour (T. Thompson, Hall) – 42. K. Hayes (Sanheim), 51. Giroux (Couturier, Voráček), 59. Couturier (Provorov, Giroux), 61. Provorov (Konecny, Giroux)


    Buffalo Sabres: Ullmark (Tokarski) – Ristolainen (A), Irwin, C. Miller, Montour, Jokiharju, Dahlin – T. Thompson, Mittelstadt, Hall – S. Reinhart (A), Cozens, Olofsson – Okposo (A), Lazar, Skinner – Rieder, Eakin, Sheahan.
    Philadelphia Flyers: Elliott (Lyon) – Braun, Provorov (A), P. Myers, Sanheim, Morin, Gostisbehere – Konecny, Couturier (A), J. van Riemsdyk – Farabee, K. Hayes, Giroux (C) – Voráček, Patrick, Lindblom – Aube-Kubel, Laughton, M. Raffl.

    Rozhodčí: Morton, Hebert – Knorr, Suchánek
    bahis siteleri