Buffalo – NY Rangers 2:3 (po pr.) | NY Islanders – Washington 8:4 (kon.) | Tampa – Columbus 3:2 (kon.)
Florida – Detroit 3:2 (po pr.) | Ottawa – Montreal 1:4 (kon.) | Boston – Pittsburgh 1:4 (kon.)
Chicago – Carolina 3:4 (kon.) | Nashville – Dallas 1:4 (kon.) | Vegas – Minnesota 2:3 (0:1 po s.n.)
konec
New York Islanders
8:4 (4:2, 2:2, 2:0)
Washington Capitals
Pátek 02.04.2021, 01:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Závěr ještě obohatila bitka Zdena Cháry a Matta Martina. Za vítěze se dát označit rozhodně větší z dvojice, který svého soka poslal k zemi.
    58:54 Mathew BARZAL - 8:4
     
    58:54
    Islanders právě vstřelili branku!
    Osmá branka v hostující síti a potvrzení zmaru Capitals. Až kritický nedůraz hostujícího celku potrestal za brankou Josh Bailey, který vybojoval puk a nahrál ho před branku. Kotouč byl tečován do vzduchu, což nedělalo žádný problém MATHEWU BARZALOVI, který puk poslal ze vzduchu do sítě. Pro domácího útočníka to pochopitelně znamená hattrick. Asistence: Josh Bailey.
     
    54:59
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (T. J. Oshie – 2 min., hákování).
     
    53:43
    Kousek za kruh dostal nahrávku Brenden Dillon a hned z druhého doteku pálil. Rychlá střela zápěstím rozezvonila horní tyčku domácí klece.
     
    48:26
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Nicklas Bäckström – 2 min., vysoká hůl).
    43:13 Josh BAILEY - 7:4
     
    43:13
    Islanders právě vstřelili branku!
    Obrovské problémy hostů s rozehrávkou trvají. Nyní nedokázali Capitals vyhodit puk z obranné třetiny. Na modré si ho našel Nick Leddy a nahodil. Jeho tečovaný pokus se šťastně odrazil před prázdnou branku na hokejku JOSHE BAILEYHO, který neměl problém ji trefit. Asistence: Nick Leddy, Anthony Beauvillier.
    39:01 John CARLSON - 6:4
     
    39:01
    Washington právě vstřelil branku!
    Nádherná kombinace hostujícího týmu a je to opět o dvě branky. Daniel Sprong výborně zatáhl puk do útočného pásma, zasekl ho a nahrál na střelu Vránovi, ten sice naznačil, že bude pálit, ale místo toho vytvořil nádhernou nahrávku před prázdnou branku pro JOHNA CARLSONA. Ten už nemohl prázdnou klec minout. Asistence: Jakub Vrána, Daniel Sprong.
     
    33:38
    Jevgenij Kuzněcov perfektní zpětnou nahrávkou před branku vytvořil šanci pro Oshieho, jehož střela z bezprostřední blízkosti skončila na betonu.
    28:08 Jordan EBERLE - 6:3
     
    28:08
    Islanders právě vstřelili branku!
    Dlouho to o dvě branky nebylo a Samsonov má opět puk ve vlastní síti. Domácí se dostali do brejku dvou na jednoho. Mathew Barzal přesnou nahrávkou z pravé strany vytvořil střeleckou pozici pro JORDANA EBERLEHO, jež se z voleje nemýlil. Asistence: Mathew Barzal, Andy Greene.
    26:47 T. J. Oshie - 5:3
     
    26:47
    Washington právě vstřelil branku!
    Přesilová hra hostů využita a Capitals se vrací do utkání. Po dobrém přechodu do pásma nachystal Nicklas Bäckström parádní střeleckou pozice pro Alexandra Ovečkina, jehož klasická dělovka trefila Varlamova do výstroje a od té se z dorážky hodně se štěstím prosadil T. J. OSHIE. Asistence: Alexandr Ovečkin, Nicklas Bäckström.
     
    25:59
    Vyloučení v týmu New York Islanders (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Ross Johnston.
     
    25:20
    Na hattrick nyní útočil Mathew Barzal. Po další z hostujících obranných chyb jel úplně sám na Samsonova, který jeho střelu vystihl a podržel svůj tým.
    23:03 Casey CIZIKAS - 5:2
     
    23:03
    Islanders právě vstřelili branku!
    Další hrubka z rozehrávce hostujícího týmu a Newyorčané navyšují své vedení. Tentokrát získal dobrým napadáním puk u levé tyčky branky Samsonova CASEY CIZIKAS, který poté ukázal potřebný důraz a puk dokázal protlačit do sítě. Asistence: Cal Clutterbuck.
    18:53 Mathew BARZAL - 4:2
     
    18:53
    Islanders právě vstřelili branku!
    Šestý zásah v úvodní dvacetiminutovce. Po střele od modré se k odraženému puku dostal vedle branky Jordan Eberle a pohotovou nahrávkou přes brankoviště našel MATHEWA BARAZALA a ten v pohodě zametl puk do sítě. Asistence: Jordan Eberle, Scott Mayfield.
    17:54 Daniel SPRONG - 3:2
     
    17:54
    Washington právě vstřelil branku!
    Gólová první třetina nabízí další zásah. Lars Eller vyhrál buly v útočném pásmu pro DANIELA SPRONGA, který se pohotově dostal k puku a skrytým pokusem na přední tyčku se prosadil. Asistence: Lars Eller.
    17:32 Brock NELSON - 3:1
     
    17:32
    Islanders právě vstřelili branku!
    Zmatek v obraně Washingtonu potrestán a Islanders vedou již o dvě branky. Po špatné rozehrávce hostů se nejprve dostal ke střele Anthony Beauvillier, který pálil jen do Samsonova, ale BROCK NELSON se následně už nemýlil. Asistence: Josh Bailey.
     
    16:56
    Střídání v týmu Washington Capitals: ze hřiště odchází Vítek Vaněček, přichází Ilja Samsonov.
    16:09 Mathew BARZAL - 2:1
     
    16:09
    Islanders právě vstřelili branku!
    Parádní akce domácího útočníka prakticky přes celé hřiště a Islanders otáčí dosavadní vývoj utkání. MATHEW BARZAL si vzal puk za vlastní brankou, dostal se až do útočného pásma, kde se protisměrnou kličkou zbavil Cháry a poté vypálil přesně do sítě. Bez asistence.
     
    14:06
    Domácí opět předvedli rychlý přechod do útočného pásma a před brankou se dostal do zakončení Ryan Pulock, trefil jen připravený beton českého brankáře.
    05:02 Jordan EBERLE - 1:1
     
    05:02
    Islanders právě vstřelili branku!
    Rychlá akce domácího týmu a máme tu vyrovnáno. Mathew Barzal parádně vyvezl puk a v útočné třetině ho předložil Leu Komarovi, který svižnou křížnou nahrávkou našel JORDANA EBERLEHO a ten uklidil puk do odkryté branky. Asistence: Leo Komarov, Mathew Barzal.
     
    03:42
    Po odraženém puku se dopředu řítil sám Alexandr Ovečkin, kvůli napadajícímu hráči zezadu se ke střele dostat nedokázal.
    01:01 John CARLSON - 0:1
     
    01:01
    Washington právě vstřelil branku!
    Hodně rychlá uvodní branka utkání. Conor Sheary udržel puk na modré čáře a následně ho předložil Tomu Wilsonovi, který následně nahrál JONHU CARLSONOVI, jehož rána z první skončila v síti domácí branky. Asistence: Tom Wilson, Conor Sheary.
     
    00:31
    Střídání v týmu Washington Capitals: ze hřiště odchází Ilja Samsonov, přichází Vítek Vaněček.

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 6. Eberle (Komarov, Barzal), 17. Barzal, 18. B. Nelson (Josh Bailey), 19. Barzal (Eberle, Mayfield), 24. Cizikas (Clutterbuck), 29. Eberle (Barzal, A. Greene), 44. Josh Bailey (Leddy, Beauvillier), 59. Barzal (Josh Bailey) – 2. Carlson (T. Wilson, Sheary), 18. Sprong (Eller), 27. Oshie (Ovečkin, Bäckström), 40. Carlson (J. Vrána, Sprong)


    New York Islanders: Varlamov (I. Sorokin) – Pulock, Pelech, Mayfield, Leddy, A. Greene, Dobson – Eberle, Barzal, Komarov – Josh Bailey, B. Nelson, Beauvillier – Wahlstrom, Pageau, Johnston – M. Martin, Cizikas, Clutterbuck.
    Washington Capitals: Samsonov (1.–17. Vaněček) – Carlson, Dillon, J. Schultz, Orlov, Jensen, Chára – Oshie, Kuzněcov, Ovečkin – T. Wilson, Bäckström, Sheary – Sprong, Eller, J. Vrána – Hathaway, Dowd, Hagelin.
    bahis siteleri