Buffalo – NY Rangers 2:3 (po pr.) | NY Islanders – Washington 8:4 (kon.) | Tampa – Columbus 3:2 (kon.)
Florida – Detroit 3:2 (po pr.) | Ottawa – Montreal 1:4 (kon.) | Boston – Pittsburgh 1:4 (kon.)
Chicago – Carolina 3:4 (kon.) | Nashville – Dallas 1:4 (kon.) | Vegas – Minnesota 2:3 (0:1 po s.n.)
konec
Nashville Predators
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
Dallas Stars
Pátek 02.04.2021, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:51 Miro HEISKANEN - 1:4
     
    57:51
    Dallas právě vstřelil branku!
    Joe Pavelski ztečoval Cousinsovu přihrávku na hůl MIRA HEISKANENA a ten z obranného pásma přesně zacílil do opuštěné klece na druhém konci kluziště! Asistence: Joe Pavelski.
    41:41 Jamie BENN - 1:3
     
    41:41
    Dallas právě vstřelil branku!
    Druhá polovina početní výhody už byla od Texasanů mnohem lepší! Samotná gólová trefa ale byla dost šťastná, protože Gurjanovova přihrávka z pravé strany se odrazila nejprve od brusle Fabbra a pak od paty JAMIEHO BENNA až do sítě. Saros mohl těžko reagovat. Asistence: Denis Gurjanov, John Klingberg.
    28:49 Jason ROBERTSON - 1:2
     
    28:49
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars znovu strhávají vedení na svou stranu! Skvěle to udělal především Hintz, který po prodloužené rozehrávce Heiskanena zaútočil po pravé straně. Poté udělal manévr na střed a místo střely zvolil přihrávku ze svého pohledu k pravé tyči, kde JASON ROBERTSON střílel do vesměs prázdné branky. Asistence: Roope Hintz, Joe Pavelski.
    16:21 Colton SISSONS - 1:1
     
    16:21
    Nashville právě vstřelil branku!
    Také Chudobin přichází o čistý štít! Jakov Trenin byl v rohu zdvojený, ale i tak dal přes přihrávku přes Heiskanena a Dellandresu na COLTONA SISSONSE. Ten využil nedůrazu zbýlých třech hráčů Dallasu a ze slotu vyrovnal stav na 1:1. Asistence: Jakov Trenin.
    02:39 Esa LINDELL - 0:1
     
    02:39
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Prosadil se ESA LINDELL, kterého u vrcholku levého kruhu po nahrávce od Comeaua neubránil neubránil Rocco Grimaldi. Asistence: Blake Comeau, Jason Dickinson.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 17. Sissons (Trenin) – 3. Lindell (Comeau, Dickinson), 29. Robertson (Hintz, Pavelski), 42. Ja. Benn (Gurjanov, J. Klingberg), 58. Heiskanen (Pavelski)


    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Fabbro, Josi (C), A. Carrier, Ekholm (A), Benning, Harpur – Arvidsson, Johansen, Tolvanen – Kunin, Mikael Granlund, Järnkrok – Grimaldi, Haula, Cousins – Olivier, Sissons, Trenin.
    Dallas Stars: Chudobin (Oettinger) – J. Klingberg, Lindell (A), Heiskanen, Oleksiak, Sekera, Hanley – Pavelski, Hintz, Robertson – Gurjanov, Faksa, Ja. Benn (C) – Comeau (A), Dickinson, Cogliano – Dellandrea, Gardner, Kero.

    Rozhodčí: Sutherland, Syvret – Gawryletz, Sericolo
    bahis siteleri