CSKA Moskva – Petrohrad 3:0 (kon.)
konec
CSKA Moskva
3:0 (2:0, 0:0, 1:0) Stav série: 1:0
SKA Petrohrad
Pátek 02.04.2021, 18:30 • CSKA Arena, Moskva • Play-off KHL • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Hezký páteční večer přeji všem příznivcům hokeje. Play-off KHL už je v plném proudu, když začíná semifinále. My prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat první zápas série mezi týmy CSKA Moskva a SKA Petrohrad.
     
    CSKA Moskva

    Hokejisté CSKA Moskva nejprve porazili svého městského rivala ze Spartaku Moskva, a to 4:0 na zápasy v osmifinále KHL. Postoupili tedy do čtvrtfinále, kde na ně čekal celek z Lokomotivu Jaroslavl. A ten aspirantovi na zisk Gagarinova poháru pořádně zatopil. Série mezi oběma týmy byla dlouhá, došla totiž až do rozhodujícího sedmého duelu. Za stavu 2:2 na zápasy se hrálo v Moskvě a čekala se hodně napínavá bitva. Hned v první třetině se CSKA dostalo do vedení, které ještě jeho hráči stihli do konce prvního dějství pojistit. Stav 2:0 nakonec na ukazateli svítil až do sirény, která ukončovala třetí dějství, a to znamenalo, že důležitou bitvu rozsekli Moskvané, kteří tak postoupili do semifinále. Hráči Jaroslavle tak letos dosáhli na čtvrtfinále.

    Nejproduktivnější hráči play-off

    Konstantin Okulov 3+8
    Maxim Šalunov 5+4
    Maxim Mamin 3+4
     
    SKA Petrohrad

    Hosté z Petrohradu měli v osmifinále za soupeře nevyzpytatelný celek z Minsku. Ten podával dobré výkony, nakonec to ale stačilo jen na jeden vyhraný zápas. Petrohradští v sérii vyhráli 4:1 na zápasy a čekalo na ně čtvrtfinále. V něm narazili na Dynamo Moskva. Tedy tým, se kterým se také počítalo, že by mohl letos zamířit hodně vysoko. Nakonec družina kolem českého útočníka Dmitrije Jaškina vyhrála jen jednou a do semifinále tak nasměrovala tým z Petrohradu, jenž zvítězil 4:1 na zápasy. Nyní čeká SKA pikantní souboj o postup do finále KHL! Bude to zajímavá série a i dnes už budeme svědky napínavé bitvy.

    Nejproduktivnější hráči play-off

    Emil Galimov 4+4
    Vladimir Tkačov 1+7
    Andrej Kuzmenko 4+2
     
    Vzájemná utkání

    Oba týmy na sebe v probíhající sezóně narazily čtyřikrát, třikrát se z výhry radovali Moskvané, jednou pak Petrohrad. Ten tak má svému soupeři v sérii určitě co oplácet.
     
    Československá stopa v utkání

    V této sérii bohužel na československou stopu nenarazíme. V ani jednom týmu totiž nepůsobí žádný český nebo slovenský hokejista.
     
    Úvodní sestavy:

    CSKA Moskva: Lars Johansson (Šaryčenkov) – Dahlbeck, Ar. Sergejev, Gilmour, Kiselevič (A), M. Robinson (A), Blažijevskij, Rykov – Andronov (C), P. Karnauchov, Sošnikov – Okulov, Šalunov, Mamin – Slepyšev, Leipsic, Loktionov – Tělegin, Sorkin, Afanasjev – Světlakov.

    SKA Petrohrad: Hellberg (Samonov) – Fantenberg, Ožiganov (A), Chafizullin, Bengtsson, Antipin, Tokranov, A. Bělov – V. E. Tkačov, Kemppainen, Burdasov (A) – E. Galimov, Vey, Kuzmenko – Ivan Morozov, Ketov (C), Podkolzin – Timkin, Švec-Rogovoj, Kameněv – Cicjura.

    Rozhodčí: Birin, Olenin – Viljugin, Černyšov.
     
    Dozněla hymna ruské federace a utkání tak bude moci za malý okamžik začít. Startuje semifinále KHL duelem mezi CSKA Moskva a SKA Petrohrad. Půjde tak o pikantní souboje dvou armádních celků.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Domácí se hned dostali do útočného pásma, ale velmi rychle přišli o puk a do akce míří Petrohrad.
     
    00:48
    Ale i hostům se první útok vůbec nepovedl. Po zisku kotouče tak opět hru na druhou stranu otáčejí Moskvané, kteří se pokusí napravit předchozí neúspěch.
     
    01:19
    Brendan Leipsic si sjel těsně před Magnuse Hellberga, jeho zakončení z prostoru mezi kruhy ale skončila jen vedle jeho branky.
     
    03:44
    Arťom Švec-Rogovoj číhal před domácí klecí, klepal si o přihrávku, tu sice dostal, ale s jeho střelou to bylo horší, končí jen na betonu domácího brankáře.
     
    04:18
    Nicméně hosté se nadále drželi v pásmu CSKA a Larse Johanssona tak donutili k dalšímu zákroku. Po něm je hra přerušena a vhazuje se v jeho těsné blízkosti.
     
    04:28
    Obrana Petrohradu nyní nepustila do svého pásma domácí borce a znovu si to namířili hosté směr branka CSKA, ale i beci Moskvanů byli precizní.
     
    05:21
    Andrej Kuzmenko u pravého hrazení v útočném pásmu nedostal přihrávku jak si přál a rodila se akce na druhé straně. Moskvané ale neudeřili.
     
    06:07
    Po Karnauchově střele se k puku dostal Oscar Fantenberg a hned ho vyhodil do neutrální zóny. Rodí se další útok petrohradského SKA.
     
    06:53
    Hraje se od úvodních minut velmi svižný hokej, oba celky střídají rychlé útoky, zatím se ale brankáři na obou stranách nemuseli otáčet za svá záda, kotouč v jejich síti neskončil.
     
    07:29
    Nyní se zaskvěl Magnus Hellberg, jenž nejprve srazil puk k brankové čáře a poté ho pohotově vyhodil pryč od své klece. Akce Moskvy tak pokračuje dále a hosté se brání.
     
    08:23
    Před domácí brankou bylo rušno, hosté se pokoušeli o strhnutí vedení na svou stranu, ale to se jim nepovedlo. Brankář Johansson má kotouč ve své moci a hra je přerušena.
     
    08:23
    Následuje první komerční přestávka.
     
    08:45
    Střely na branku: 2 – 5
     
    08:57
    Andrej Kuzmenko objel moskevskou branku, poté dostal puk před ní, ale hosté nezakončili. Naopak na druhé straně se musel mít na pozoru Hellberg, jenž musel zakročit proti nebezpečné teči Pavla Karnauchova.
     
    09:30
    A znovu se hosté bleskově přesunuli před branku CSKA, kde ale nedošlo k žádné nebezpečné kombinaci, která by vyústila ohrožením Larse Johanssona.
     
    09:55
    V další akci domácích ještě zakončoval znovu Pavel Karnauchov, ovšem jeho pokus zablokovala pozorná obrana Petrohradu.
     
    10:28
    Anton Burdasov zakládal další útok SKA, poté poslal puk Vladimiru Tkačovovi, ale tomu přihrávka nesedla a nemohl na levém kruhu dobře vystřelit.
     
    11:09
    Podél pravého mantinelu se do útočného pásma protáhl domácí Andrej Loktionov, ale byl tísněn obranou Petrohradu, která ho nepustila k přihrávce na spoluhráče, jenž byl připraven mezi kruhy.
     
    12:03
    Už potřetí se v této třetině hraje pasáž hry, která trvá přes tři minuty bez přerušení. Hra tak velmi rychle plyne a znovu se oba celky snaží o vedoucí branku.
     
    12:41
    Fantenberg od vlastní branky založil útok Petrohradu, ale domácí se dobře v pásmu rozestavili a nic takového nedovolili.
     
    13:28
    Ivan Tělegin si sjížděl na levou stranu, puk ale utekl k zadnímu mantinelu. Následně ho vybojovali hosté a hned ho vyvážejí pryč z obranného pásma.
     
    14:07
    Stále se hraje bez přerušení, tentokráte je to nejdéle, už více jak pět minut.
     
    14:33
    Linden Vey se proháčkoval obranou CSKA a dostal se až mezi kruhy, kde jeho pokus tečoval Švec-Rogovoj, ale pokus šel jen vedle tyče Johanssonovy branky.
     
    15:39
    Už téměř sedm minut se hraje bez přerušení, domácí jsou u kotouče a z vlastního obranného pásma ho zavážejí směrem dopředu.
     
    15:56
    Nakonec se čas bez přerušení hry zastavil na šesti minutách a padesáti vteřinách. Nyní už je zastaveno a jdeme do další reklamní přestávky.
     
    15:56
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Mat Robinson – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    16:39
    Hosté mají k dispozici jako první přesilovou hru a už se usadili v domácím pásmu, kde rozvíjejí svou akci. Naopak domácí se zatím dobře brání.
     
    16:55
    Vasilij Podkolzin vystřelil kus nad levým kruhem a jeho svižná rána končí na Larsi Johanssonovi, jenž si připisuje důležitý zákrok a raději po něm hru pozastavuje.
     
    17:27
    Hosté nadále obléhají branku domácího celku a snaží se svou přesilovou hru využít, zatím však marně.
     
    17:56
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    18:03
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Po neúspěšné střele hostů se puk odrazil do středního pásma v momentě, kdy naskakoval na led z trestné lavice Mat Robinson, jenž pak táhl domácí akci a v těsné blízkosti Hellberga poslal puk na levou stranu, kde neměl problém ho do odkryté sítě poslat IVAN TĚLEGIN – 1:0. Asistence: Mat Robinson a Andrej Světlakov.
    18:03 Ivan TĚLEGIN - 1:0
     
    18:57
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tohle je pro hosty šok, v závěru prvního dějství domácí po chvilce udeřili znovu a vedou 2:0! Loktionov našel volného ANTONA SLEPYŠEVA, který se dostal do levého kruhu a svižnou střelou pak puk umístil k bližší tyči. Asistence: Andrej Loktionov.
    18:57 Anton SLEPYŠEV - 2:0
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:45
    U kotouče jsou ještě hráči Petrohradu a ještě to jeli zkusit před branku soupeře, ale marně ji dobývali. Už to vypadá, že se tato část hry jen dohrává.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je minulostí a byla na obou stranách hodně svižná. Petrohrad měl jako první výhodu přesilové hry, kterou ale nedokázal využít, naopak hned po naskočení z trestné lavice zajistil úvodní branku pro CSKA Mat Robinsson, který vybídl ke skórování Ivana Tělegina, jenž ho vyslyšel. A necelou minutu na to už to bylo 2:0, když Magnuse Hellberga prostřelil z levého kruhu Anton Slepyšev. Domácí tak začali úvodní duel semifinále lépe než soupeř a jsou pochopitelně na koni. Uvidíme, co nám nabídne druhá třetina, která začne přibližně v 19:20.
     
    Střely na branku: 9 – 8
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    21:25
    Domácí se dostali do útočné akce a zakončili před Hellbergem, který musel opět vytasit zákrok. Po něm nechal hru plynout a do akce jdou hosté.
     
    22:15
    Vasilij Podkolzin si sjel na pravou stranu, ale nedokázal zužitkovat přihrávku od spoluhráče, nicméně akce Petrohradu pokračuje dále.
     
    22:48
    Nyní už Podkolzin na branku CSKA poslal střelu, kterou Lars Johansson kryje a raději pak přerušuje hru.
     
    22:58
    Nepovedená akce SKA znamenala ztrátu kotouče a nyní do útoku pádí druhý armádní tým, tedy domácí CSKA.
     
    23:46
    Bogdan Kiselevič poslal puk před Hellberga, kde ho ale jeho spoluhráč netečoval. Další akce se tak může narodit na druhé straně, když jsou u kotouče Petrohradští.
     
    24:07
    Viktro Antipin po zisku puku ho zavezl znovu před branku soupeře, ale Petrohrad marně dobýval Larssonovu klec.
     
    24:48
    Místo toho šli znovu před Hellberga domácí hráči, ale před ním zakročila obrana, která mu výrazně pomohla.
     
    25:32
    Vasilij Podkolzin se opět zjevil těsně před Larsem Johanssonem, ale jeho přízemní pokus nekončí mezi třemi tyčemi. Nicméně hosté jsou před jeho brankou znovu nebezpeční.
     
    26:11
    Zakázané uvolnění CSKA a hra se stěhuje před Larse Johanssona. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    26:34
    Arťom Blažijevskij poslal od modré čáry puk na levou stranu, kde okamžitě zakončil Maxim Šalunov, ale s jeho pokusem si Hellberg poradil a vyrazil touš pravým betonem do bezpečí.
     
    27:20
    Tkačov nahodil puk před soupeřovu klec, ale dorážka jeho spoluhráče se minula účinkem. Moskvané nadále drží dvoubrankový stav.
     
    27:31
    Následuje další komerční přestávka.
     
    27:39
    Andronov se natlačil před Magnuse Hellberga, ale jeho dorážka skončila jen na obraně Petrohradu. Hosté pak velmi rychle otočili hru, aby záhy puk ztratili.
     
    28:15
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Vasilij Podkolzin.
     
    28:33
    Domácí už se usadili v pásmu hostů a kombinují před Magnusem Hellbergem, ten zatím drží své brankoviště, ač je soupeřem ostřelován.
     
    28:55
    Rána Brendana Leipsica z pravého kruhu pořádně štípla, ale Magnus Hellberg má puk ve své moci. A přerušuje hru před dotěrnými domácími útočníky.
     
    30:15
    Petrohrad je v plném počtu.
     
    30:55
    Polovina základní hrací doby je minulostí. Domácí mají stále dvoubrankový náskok.
     
    31:10
    Lavička hostujícího Petrohradu si vyžádala oddechový čas.
     
    31:15
    Arťom Blažijevskij dostal přihrávku na modrou čáru, puk pak ještě posunul blíže hostující brance, kde však nedokázal přesněji zakončit Pavel Karnauchov.
     
    31:57
    Ivan Tělegin operoval těsně před Hellbergovou klecí, přihrávky se však nedočkal. Následně ale na levé straně švihl do puku Andrej Světlakov, ale nebyl přesný.
     
    32:52
    Maxim Mamin se dostal do prostoru mezi kruhy, ale puk nezískal, jeho spoluhráči ještě dostřídávali. Toho využili hosté k rychlé akci na druhé straně, ale Lars Johansson mohl být v klidu.
     
    33:54
    Pavel Karnauchov si najel do pásma soupeře, otočením hledal spoluhráče, ale nikoho tam neměl. Domácí tak nemohli dokončit slibně se rodící akci.
     
    34:51
    Magnus Hellberg se ve svém brankovišti rozhodně nenudí, domácí stále hýří velkou aktivitou a snaží se ještě své vedení více pojistit, tak je před ním mnohdy velmi rušno.
     
    35:45
    Ivan Morozov napřáhl na vrcholu pravého kruhu, puk se ale otřel o nohu obránce CSKA a ten tak pomohl Johanssonovi, jenž nemusel do zákroku.
     
    36:13
    Konstantin Okulov otravoval obránce hostů, který chtěl dostat puk z obranného pásma. Nakonec byl úspěšnější hostující hráči a do akce jde Petrohrad.
     
    36:51
    Lars Johansson si povyjel ze své branky k zadnímu mantinelu, pomohl s rozehrávkou a opět SKA bude čelit útočné akci Moskvanů.
     
    37:13
    Lukas Bengtsson napřáhl na pravém kruhu a jeho pokus kryje Lars Johansson. A hned nechává hru plynout, když puk přenechává svým spoluhráčům.
     
    37:47
    Další komerční přestávka.
     
    38:03
    Antipin u zadního hrazení přišpendlil soupeře k mantinelu, aby dostal puk na svou stranu. Ale nakonec byl úspěšnější domácí hráč, který se vysmýkl a akce CSKA tak stále trvá.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:31
    Domácí mají kotouč na svých holích a ještě to zkoušeli před brankou Petrohradu. Magnus Hellberg ale uspěl proti další střele a zapsal další důležitý zákrok.
     
    39:50
    Také hosté se ještě vystřídali na kotouči, ale před domácí klecí se jim nepovedlo zakončit. I druhé dějství je tedy u konce.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina je znovu rychle u konce a domácí v ní neinkasovali a udrželi svůj dvoubrankový náskok. Hosté se sice snažili o kontaktní branku, která ale i díky dobré obranné hře CSKA a zákrokům Larse Johanssona, nepřišla. Na to, aby hráči SKA ještě něco s utkáním udělali, mají dvacet minut hry ve třetí třetině, která bude znovu hodně zajímavá.
     
    Střely na branku: 13 – 16
     
    Další třetina začne přibližně ve 20:10.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:49
    Vladimir Tkačov v prostoru mezi kruhy dostal přihrávku, ale nakonec ji nedokázal zužitkovat. Následně pak šli do akce domácí hráči, i oni však byli neúspěšní.
     
    40:59
    Kemppainen táhl středem hřiště další akci SKA, ale před útočnou modrou čárou ho o kotouč připravili domácí hráči. Ti znovu otáčejí hru před Magnuse Hellberga.
     
    41:58
    Těsně před Johanssonem dvakrát po sobě zakončili hosté, ale vždy si dokázal brankář moskevského CSKA poradit a má puk ve své moci.
     
    42:27
    Na pravém kruhu se do střely opřel Ivan Morozov, ale s ní si poradil Johansson, který kryje puk svým levým betonem a hned posílá své spoluhráče do další akce na druhou stranu.
     
    43:28
    Petrohradští hokejisté, pokud pomýšlejí na nějaký zvrat v dnešním duelu, musí hodně zabrat. Stále se jim nedaří dostat se na kontakt a domácí jsou před jejich klecí často nebezpeční.
     
    44:20
    Nikita Sošnikov se na chvíli zjevil před Magnusem Hellbergem, jeho pokus pak hostující gólman kryje a hru zastavuje. Buly po jeho levé ruce.
     
    44:56
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak s hosty to v tuto chvíli vypadá zase o něco hůř. Hned po buly zůstali domácí hráči v útočné třetině, od zadního mantinelu pak poslal přihrávku do prostoru mezi kruhy Konstantin Okulov a tam si už na hraně levého kruhu věděl rady MAXIM ŠALUNOV, jenž prostřelil hostujícího brankáře a tomu proskočil puk mezi betony – 3:0. Asistence: Konstantin Okulov a Mat Robinson.
    44:56 Maxim ŠALUNOV - 3:0
     
    45:51
    Následuje další komerční přestávka.
     
    46:09
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (John Gilmour – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Jevgenij Timkin – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Vladislav Kameněv – 2 min., hrubost).
     
    46:59
    Přesilovku mají k dispozici domácí hráči a už roztočili kolotoč před hostující klecí. Petrohrad se ale ubránil a hned poslal puk až před branku Larse Johanssona.
     
    47:42
    Brendan Leipsic číhal před brankou soupeře, ale nedostal přihrávku. Zakončení ze strany Moskvanů se tak nekonalo.
     
    48:09
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    48:30
    Petrohradští se nastěhovali do pásma domácích po ubráněném oslabení a ještě to zkoušeli před Johanssonem, který ale i po další střele svou svatyni uhájil.
     
    49:39
    Igor Ožiganov pálil od modré čáry, jeho střela pak byla obranou CSKA sražena do bezpečí. Nicméně akce Petrohradu trvá.
     
    50:46
    Jsme za polovinou třetí třetiny a zatím nic nenasvědčuje tomu, že by se hosté nadechli k nějakému obratu. Pokud by ale dokázali poprvé skórovat, mohlo by to ještě být zajímavé.
     
    51:01
    Další reklamní pauza.
     
    51:01
    A po ní si přesilovou hru zahrají hosté, kteří tak mají asi poslední možnost, jak se ještě vrátit do zápasu. Domácí zahráli v šesti.
     
    51:01
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Brendan Leipsic.
     
    51:35
    Hosté se natlačili před branku domácích, kde chvíli operovali, ale nakonec se beci CSKA dostali na kotouč a okamžitě ho vyhodili až před petrohradskou svatyni.
     
    52:05
    Ivan Tělegin vyhodil puk z pásma a šetří další vteřiny. Hosté jsou bez brankáře a v šesti, nemají co ztratit!
     
    52:42
    Igor Ožiganov na levém kruhu švihl do puku a ten končí na pozorném Larsi Johanssonovi. Hra je zastavena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    53:01
    CSKA je v plném počtu.
     
    54:11
    Konstantin Okulov si najížděl do dobré střelecké pozice, ale jeho pokus byl nakonec nepřesný. Po zisku kotouče pak na druhou stranu míří hosté.
     
    54:46
    Igor Ožiganov číhal na levém kruhu, přihrávky se ale nedočkal. A Petrohrad se nakonec musel hned vracet zase před svojí branku, protože Moskvané rychle pádí před jejich branku.
     
    55:45
    Ve vlastním obranném pásmu získali hráči Petrohradu puk a už se s ním dostávají opět před branku Larse Johanssona.
     
    56:22
    Jevgenij Timkin se ocitl mezi kruhy, ale nedostal kýženou přihrávku, pobyt v pásmu CSKA tak Petrohradu vypršel a puk mají zase Moskvané.
     
    56:36
    Anton Burdasov se snažil získat na soupeři puk, ale nepovedlo se mu to. Hned na druhou stranu otáčejí hru zase hráči CSKA.
     
    57:29
    Domácí se už příliš nikam nehrnou, mají slibný tříbrankový náskok, o který by se museli připravit jen sami svými velkými chybami.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:11
    Hosté se ještě snaží se zápasem něco udělat, stále ale ztrácejí tři góly. Sami dnes ještě neskórovali a je na nich vidět nervozita.
     
    58:34
    Branka Petrohradu je opět prázdná, hosté hrají se šesti bruslaři v poli.
     
    59:27
    Petrohradští byli dlouho usídleni v pásmu CSKA, ale obrana Moskvanů je nepustila do zakončení a Johansson stále drží čisté konto.
     
    59:58
    Dvě vteřiny před koncem třetiny se ještě vhazuje v blízkosti Johanssona.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí ve třetí třetině navýšili svůj náskok, když se prosadil Maxim Šalunov a měli tříbrankový náskok. Hostům se ale nepovedlo snížit a nedostali se tak zpět do zápasu. Moskvané tak v prvním duelu semifinálové série vedou 1:0 na zápasy a v neděli se pokusí znovu uspět, zatímco hosté prahnou po srovnání série.
     
    Střely na branku: 24 – 23
     
    Československá stopa v utkání

    V tomto duelu jsme na československou stopu nenarazili. V ani jednom týmu nepůsobí český nebo slovenský hráč.
     
    Dnešní utkání sledovalo 5630 diváků.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (20:49:18)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 19. Tělegin (M. Robinson, Světlakov), 19. Slepyšev (Loktionov), 45. Šalunov (Okulov, M. Robinson)


    CSKA Moskva: Lars Johansson (Šaryčenkov) – Dahlbeck, Ar. Sergejev, Gilmour, Kiselevič (A), M. Robinson (A), Blažijevskij, Rykov – Andronov (C), P. Karnauchov, Sošnikov – Okulov, Šalunov, Mamin – Slepyšev, Leipsic, Loktionov – Tělegin, Sorkin, Afanasjev – Světlakov.
    SKA Petrohrad: Hellberg (Samonov) – Fantenberg, Ožiganov (A), Chafizullin, Bengtsson, Antipin, Tokranov, A. Bělov – V. E. Tkačov, Kemppainen, Burdasov (A) – E. Galimov, Vey, Kuzmenko – Ivan Morozov, Ketov (C), Podkolzin – Timkin, Švec-Rogovoj, Kameněv – Cicjura.

    Rozhodčí: Birin, Olenin – Viljugin, Černyšov

    Diváci: 5630
    CSKA Moskva 4 2 Petrohrad
    #1 Pátek 02.04.2021 • 18:30
    CSKA Moskva - Petrohrad 3:0
    #2 Neděle 04.04.2021 • 16:00
    CSKA Moskva - Petrohrad 2:0
    #3 Úterý 06.04.2021 • 18:30
    Petrohrad - CSKA Moskva 2:5
    #4 Čtvrtek 08.04.2021 • 18:30
    Petrohrad - CSKA Moskva 3:1
    #5 Sobota 10.04.2021 • 16:00
    CSKA Moskva - Petrohrad 2:3 po prodl.
    #6 Pondělí 12.04.2021 • 18:30
    Petrohrad - CSKA Moskva 0:2
    bahis siteleri