Monaco – Méty 4:0 (kon.) | PSG – Lille 0:1 (kon.) | Lens – Lyon 1:1 (kon.)
konec
AS Monaco
4:0 (0:0)
FC Méty
Sobota 03.04.2021, 13:00 • Stade Louis-II, Monaco • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Monaca, které svého soupeře porazilo poměrem 4:0. Domácí celek velice povedeně vstoupil do druhého poločasu, přičemž v jeho úvodu dokázal vstřelit hned dvě branky. Méty to najednou měly hodně složité, avšak se jim s výsledkem nepovedlo nic moc udělat. Naopak Monaco si schovalo ještě dva přesné zásahy, a nakonec dokázalo vyhrát hned čtyřbrankovým rozdílem. (14:48:17)
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 5:3. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:12.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Nastavuje se minuta.
    89. Wissam Ben Yedder - 4:0
     
    89
    Monaco právě vstřelilo branku!
    K rozehrávce pokutového kopu se nakonec postavil WISSAM BEN YEDDER, který zvolil prudké zakončení k levé tyči, tentokráte se brankář Caillard vydal k opačné konstrukci.
    88. Červená karta po 2. žluté
     
    88
    Navíc druhá žlutá karta pro hostujícího Boye, pro kterého tak tento duel předčasně končí!
     
    88
    Druhá penalta pro Monaco!
     
    87
    Monaco si nyní vybojovalo standardku z velice zajímavé vzdálenosti od branky. K rozehrávce se postavil Ben Yedder, který tvrdě trefil pouze protihráče.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Boubakar Kouyaté (FC Méty).
     
    85
    Předchozí akce se ale počítat nebude, dle pomezního sudího se jednalo o ofsajdové postavení. Rozruch tak byl zbytečný, následovat bude odkop od branky.
     
    84
    Po faulu na Udola jsme sledovali standardní situaci hostujícího celku. Angbanova nabídka sice našla Bronna, avšak ten našel pouze domácího Oliveiru.
     
    83
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Djibril Sidibé, přichází Chrislain Matsima.
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Před malým momentem se k zakončení dostal Sarr, jehož rána vystoupala vysoko nad branku.
     
    80
    Monaco zahrávalo další standardní situaci, která nabídla centrovanou nabídku směrem do pokutového území, kde se ovšem povedlo zasáhnout brankáři.
     
    79
    Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Matthieu Udol, přichází Thomas Delaine.
    77. Wissam Ben Yedder - 3:0
     
    77
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Je tu další branka domácích! Monaco podniklo další útok, při kterém si v pokutovém území našel střeleckou pozici WISSAM BEN YEDDER. Ten si přehodil míč na pravou nohu a poté nekompromisním způsobem zamířil přesně pod břevno.
     
    77
    Méty se po delší době dostaly do útoku, jenomže vše zhatila hodně nepovedená nahrávka na pravou stranu, na kterou nakonec nedosáhl Centonze.
     
    76
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Cesc Fàbregas, přichází Gelson Martins.
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Eliot Matazo, přichází Florentino Luís.
     
    75
    Za pokutovým územím se dokonce ke svému dalšímu zakončení dostal domácí Matazo, který ovšem trefil připraveného soupeře, od kterého šel míč do autu.
     
    74
    V krátkém časovém sledu byl k vidění další nedovolený zákrok, po kterém na zemi skončil domácí Diatta. Monaco to poté zkoušelo nákopem na Ben Yeddera.
     
    73
    Před malým momentem na nahrávku nedosáhl domácí Fábregas, který si následně v souboji s protihráčem pomohl nedovoleně a je z toho standardka.
     
    72
    Nekompromisním odkopem na opačnou polovinu to zkoušel hostující Kouyaté, který ovšem nenašel nikoho ze spoluhráčů a míč se snesl až do autu.
     
    71
    Máme před sebou závěrečnou dvacetiminutovku tohoto zápasu. Monaco i nadále drží dvoubrankové vedení, navíc svého soupeře nepouští do žádných šancí.
     
    70
    Do menších problémů se při rozehrávce dostal hostující Bronn, kterého osvobodil až faul napadajícího Mataza. Méty tak rozehrávají od své šestnáctky.
     
    69
    Míč se poté snesl ven z hrací plochy, načež se o provedení autového vhazování postaral hostující Centonze, kterému se ke spolupráci nabídl Angban.
     
    67
    Golovin je dnes hodně aktivní, nyní pro změnu napadal rozehrávku v podání Caillarda, kterou se mu nakonec povedlo zablokovat za cenu odkopu.
     
    66
    Znovu se do rozehrávky zapojil domácí brankář Lecomte, který nakonec na jistotu po zemi nakrátko rozehrál na Disasiho, jenž rychle přeposlal do strany.
     
    65
    Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Farid Boulaya, přichází Victorien Angban.
    Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Habib Maïga, přichází Kévin N'Doram.
     
    64
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Alexandr Golovin, přichází Krépin Diatta.
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Stevan Jovetić, přichází Wissam Ben Yedder.
     
    63
    Je za námi něco málo přes hodinu hry, zatím jsme se dočkali dvou branek. Monaco tak má nakročeno k dalšímu vítězstvím, hosté by potřebovali zabrat.
     
    62
    Monaco v krátkém časovém sledu zahrávalo další rohový kop. Míč tentokráte padal k zadní tyči, avšak si nakonec útočným faulem pomohl Jovetić.
     
    61
    Golovin se následně dostal k volnému míči, načež zakončoval směrem na branku. Do dráhy letu střely vložil kopačku Sarr, následovat bude rohový kop.
     
    60
    Napadající Golovin nakonec nedosáhl na nahrávku a na druhou stranu se tak mohl dostat hostující Boulaya, kterého ovšem čistým způsobem zastavil soupeř.
     
    59
    Rohový kop domácího celku nakonec nepřinesl nic nebezpečného, neboť se nejvýše do vzduchu dostal pozorný Kouyaté, který odehrál míč ven z vápna.
     
    58
    Do pokutového území se navíc jednoduchým způsobem dostal Volland, který to následně zkoušel nahrávkou pod sebe, avšak trefil pouze nohu soupeře.
     
    57
    Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Papa Ndiaga Yade, přichází Vagner.
     
    56
    Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Lamine Gueye, přichází Aaron Leya Iseka.
     
    55
    Znovu se do rozehrávky svého celku zapojil také domácí brankář Lecomte, který na jistotu po zemi oslovil volného Disasiho, jenž vyvezl míč směrem vpřed.
     
    53
    Hodně práce měl nyní hostující Boye, který měl na zádech dotírajícího Golovina. Tomu se nakonec přeci jenom povedlo zakončit, avšak do nohy brankáře.
    52. Kevin VOLLAND - 2:0
     
    52
    Monaco právě vstřelilo branku!
    V krátkém časovém sledu je tu druhá branka domácích! Méty chybovaly v rozehrávce, Matazo se tak dostal přes několik protihráčů, načež se mu v pokutovém území povedlo oslovit KEVINA VOLLANDA, jenž z otočky vypálil mim dosah brankáře.
     
    52
    Poprvé ve druhém dějství k míči zavítal také domácí brankář Lecomte, kterému se povedlo rozehrát na levou stranu, kde měl hodně času Oliveira Silva.
     
    51
    Méty to budou mít najednou hodně složité, prohrávají totiž o jednu branku. Přesto do konce zápasu zbývá hodně času, výsledek se tak může otočit.
    50. Cesc FÀBREGAS - 1:0
     
    50
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Máme tady první branku tohoto zápasu! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavil zkušený CÉSC FÁBREGAS, který zvolil zakončení doprostřed branky, zatímco se brankář Caillard vydal k pravé tyči.
     
    48
    Žlutou kartu dostává Marc-Aurèle Caillard (FC Méty).
    48. Penaltový zákrok.
     
    48
    Penalta pro Monaco!
     
    48
    Posléze se s míčem na útočnou polovinu dostal hostující Gueye, který se pokoušel oslovit vedle stojícího Boulayu, jenž měl k míči celkem dost daleko.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hostující hráči, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nepřinesl ani jednu branku. Úvod zápasu nám sice přinesl vyrovnanou podívanou, avšak až postupem času jsme se konečně dočkali několika šancí, přičemž ta největší skončila pouze na tyči. Monaco je směrem dopředu o něco aktivnější, avšak se mu to zatím nepovedlo vyjádřit střelecky.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    44
    Méty poté zahrávaly standardní situaci z velice dobré vzdálenosti od branky. Nakonec to na sebe vzal záložník Boulaya, který ale mířil vysoko nad.
     
    42
    V pokutovém území si na nahrávku z levé strany počkal Gueye, který sympaticky kroutil míč k zadní tyči, kde se ovšem povedlo zakročit brankáři.
     
    40
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    39
    Fábregas pokračoval rozehrávkou volného kopu z vlastní poloviny. Navíc se po chvíli do zakončení dostal Matazo, který trefil pouze protihráče do zad.
     
    37
    Ven z branky poté musel domácí brankář Lecomte, který přesto měl klid na rozehrávku. Tu navíc po zemi poslal na Mataza, jenž se dostal ke středu hřiště.
     
    36
    Žlutou kartu dostává Papa Ndiaga Yade (FC Méty).
     
    35
    Nedovoleným způsobem navíc vletěl do souboje o míč domácí Volland, který nakonec podle sudího fauloval soupeře a následovat bude rozehrávka.
    34. Volland trefil tyč.
     
    34
    V pokutovém území si o nahrávku řekl Volland, který se v souboji dostal před protihráče, avšak následnou hlavičku poslal pouze do tyče.
     
    33
    Méty se tak po delší době dostaly do poklidnější kombinaci, při které zpětnou nahrávku vyprodukoval Maiga, kterému se povedlo najít Kouyatého.
     
    32
    Po delší době se k míči dostal také domácí brankář Lecomte, kterému se povedlo přenést hru na levou stranu hrací plochy, kde ovšem neuspěl Oliveira.
     
    31
    Je za námi třetina hry, která nám zatím nepřinesla ani jednu branku. Monaco v posledních minutách herně ožilo a neustále dobývá šestnáctku soupeře.
     
    30
    Golovin to následně zkoušel vzít na sebe, jenomže se mu nakonec nepovedlo přejít přes protihráče. U pokutového území se povedlo zakročit Boyemu.
     
    29
    Na pravém křídle to skvělým způsobem provedl hostující Gueye, který si potáhl míč až k centru, jenomže ten daleko směřoval kousek vedle nohy Yadého.
     
    28
    Méty to následně zkoušely dalekonosným pasem k hranici pokutového území, kde se nacházel Gueye, který ovšem neuspěl v souboji s jedním z obránců.
     
    27
    Posléze následovalo autové vhazování z levé strany, o které se postaral domácí Sidibé. Monaco se přesto daleko nedostalo, neboť zasahoval Boulaya.
     
    26
    Poté měl poměrně daleko k míči domácí Volland, který nakonec na prudkou nahrávku nedosáhl. To znamená, že od své branky bude rozehrávat Caillard.
     
    25
    Kouyaté poté zasahoval před protihráčem, jenomže při snaze o rozehrávku našel pouze kopačku domácího hráče, který okamžitě zkoušel najít Jovetiće.
     
    24
    Jovetić to poté zkoušel nebezpečnou nabídkou do malého vápna, kde se pokoušel najít svého kolegu Vollanda, před kterým ale zasahoval pozorný Bronn.
     
    23
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, která nám zatím nepřinesla ani jednu branku. Sledujeme vyrovnanou podívanou, nyní jsou u míče domácí hráči.
     
    21
    Domácí znovu rozjeli kombinaci, do které se následně ve středu hrací plochy zapojil také záložník Matazo, kterému se povedlo přenést hru na Sidibého.
     
    20
    Na opačné straně šel příliš agresivním způsobem do souboje domácí Sidibé, který si pomohl rukama, což pochopitelně neuniklo ani sudímu.
     
    19
    Znovu se k rozehrávce standardní situace postavil Golovin, kterému se sice povedlo v pokutovém území najít Jovetiće, avšak ten zakončoval nepovedeně.
     
    18
    V krátkém časovém sledu si nedovoleným zákrokem pomohl hostující Maiga, který nakonec zezadu poslal k zemi Vollanda a bude z toho standardka.
     
    17
    Caillard tak v poklidu rozehrával od své branky, jenomže jeho celek se daleko s míčem nedostal. Včas se povedlo zakročit Matazovi, který uklidnil hru.
     
    16
    Monaco se díky dobré kombinaci dostalo na opačnou stranu, kde si do volného prostoru seběhl křídelník Golovin, jehož centr ale zablokoval Bronn.
     
    15
    A po delší době jsme se dočkali střeleckého pokusu. Na pravou nohu to měl domácí Jovetić, jehož střelecký pokus směřoval pouze do rukavic Caillarda.
     
    14
    Znovu musel ven z branky domácí brankář Lecomte, kterému se před napadajícím protihráčem povedlo rozehrát velice přesně, a sice na kopačku Fofany.
     
    13
    Jenomže poté jsme sledovali nepřesnou nahrávku směrem na Gueyeho, který na míč nedosáhl a jako první se tak k němu dostal domácí Maripán.
     
    12
    Méty se poměrně jednoduchým způsobem dostaly na opačnou polovinu, kde se Maigovi povedlo přenést hru na pravou stranu, kde se nacházel Bronn.
     
    11
    Posléze se jako první dostal k volnému míči domácí brankář Lecomte, kterému se výhozem povedlo najít volného Disasiho, jenž do rozehrávky zapojil Maripána.
     
    10
    Na útočnou polovinu se chtěl následně vydat hostující Sarr, který nakonec po souboji skončil na zemi, neboť se faulem prezentoval Fábregas.
     
    9
    Caillard tak mohl rozehrávat od své branky, jenomže míč poslal pouze ven z hrací plochy. Na řadu tak přišlo autové vhazování, ke kterému se postavil Sidibé.
     
    8
    A zničehonic se sám na branku hnal domácí Jovetić, kterému se sice povedlo obejít hostujícího brankáře, jenomže s těžké pozice mířil vedle. I tak se jednalo o ofsajd.
     
    7
    Míč poté snesl do zámezí, což znamenalo odkop od hostující branky. Méty se ovšem daleko s balónem nedostaly, naopak se povedlo zakročit soupeři.
     
    6
    Golovin to poté zkoušel centrovanou nabídkou pravou nohou, avšak našel pouze brankáře Caillarda, kterému se povedlo míč vyboxovat do bezpečí.
     
    5
    Před malým momentem si nedovoleným zákrokem pomohl hostující Maiga, který poslal k zemi Golovina a domácí celek tak bude zahrávat standardku.
     
    4
    Poprvé se do kombinace svého celku zapojil také domácí brankář Lecomte, který to zkoušel rozehrávkou do strany, kde se nacházel zadák Sidibé.
     
    3
    Hned úvodu tohoto zápasu to pasem na opačnou polovinu zkoušel hostující Centonze, který se pokoušel najít Yadého, jenž na míč nedosáhl.
     
    2
    Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost domácí hráči, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    AS Monaco FC: Lecomte – Sidibé, Disasi, Maripán, Caio Henrique – Golovin, Fofana, Fàbregas, Matazo – Volland, Jovetić.
    Náhradníci: Majecki – Pellegri, Matsima, Badiashile, Ben Yedder, F. Luís, G. Martins, Ballo-Touré, Diatta.

    FC Méty: Caillard – Bronn, Kouyaté, Boye – Centonze, Maïga, Udol, Sarr – Boulaya, Yade – L. Gueye.
    Náhradníci: Ba – Traore, N'Doram, Leya Iseka, Vagner, Ambrose, Delaine, Angban, Fofana..
     
    AS Monaco FC

    Na opačné straně stojí papírový favorit tohoto zápasu, kterým je Monaco. To letos znovu našlo dobrou formu, díky které se mu povedlo vystoupat na momentální čtvrtou pozici ligové tabulky, což by v konečném důsledku znamenalo základní skupinu Evropské ligy. Monaco však stále může pomýšlet nad mistrovským titulem, na vedoucí PSG totiž momentálně ztrácí pouhé čtyři body, což by se v případě výhry mohlo ztenčit. Monaco v minulém kole po dvou zápasech dokázalo vyhrát, v roli venkovního týmu totiž porazilo Saint-Étienne vysoko 4:0.
     
    FC Méty

    Fotbalisté Mét se nacházejí na sympatické deváté pozici ligové tabulky, přičemž se jim do této chvíle povedlo nasbírat dvaačtyřicet bodů. Méty ovšem z posledních tří ligových duelů nedokázaly ani jednou vyhrát, což znamenalo pokles tabulkou právě na devátou pozici. Hostující tým tohoto zápasu dokázal naposledy v lize vyhrát koncem února, kdy se mu povedlo poměrně překvapivě porazit Bordeaux. Od té doby přišly na řadu tři zápasy, během kterých se Métám povedlo ukořistit jeden jediný bod, a sice za venkovní remízu na půdě Lens, kde oba celky sehrály výsledek 2:2.
     
    Zdravím všechny fotbalové fanoušky! Francouzská Ligue 1 Uber Eats má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi AS Monaco FC a FC Méty.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

    David Suchý

    Branky: 50. Fàbregas (pen.), 52. Volland (Matazo), 77. Ben Yedder, 89. Ben Yedder (pen.)

    Karty:   36. Yade (MTZ), 48. Caillard (MTZ), 85. Kouyaté (MTZ)   88. Boye (MTZ)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 5:3. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:12.
    AS Monaco: Lecomte – Sidibé (83. Matsima), Disasi, Maripán, Caio Henrique – Golovin (64. Diatta), Fofana, Fàbregas (76. G. Martins), Matazo (76. F. Luís) – Volland, Jovetić (64. Ben Yedder).
    Náhradníci: Majecki – Pellegri, Matsima, Badiashile, Ben Yedder, F. Luís, G. Martins, Ballo-Touré, Diatta.

    FC Méty: Caillard – Bronn, Kouyaté, Boye – Centonze, Maïga (65. N'Doram), Udol (79. Delaine), Sarr – Boulaya (65. Angban), Yade (57. Vagner) – L. Gueye (56. Leya Iseka).
    Náhradníci: Ba – Traore, N'Doram, Leya Iseka, Vagner, Ambrose, Delaine, Angban, Fofana.
    bahis siteleri