AC Milán – Sampdoria 1:1 (kon.) | Atalanta BC – Udinese 3:2 (kon.) | Benevento – Parma 2:2 (kon.)
Cagliari – Hellas Verona 0:2 (kon.) | Janov – Fiorentina 1:1 (kon.) | Lazio – Spezia 2:1 (kon.)
Neapol – Crotone 4:3 (kon.) | Sassuolo – AS Řím 2:2 (kon.) | Turín – Juventus 2:2 (kon.)
Bologna – Inter 0:1 (kon.)
konec
Cagliari Calcio
0:2 (0:0)
Hellas Verona
Sobota 03.04.2021, 15:00 • Sardegna Arena (Cagliari) • Italská Serie A • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásné sobotní odpoledne! Vítám vás při sledování 29. kola italské Serie A, u zápasu mezi Cagliari a Helassem Verona.
     
    Cagliari Calcio

    Cagliari má v kádru velkou hráčskou kvalitu, o to větším překvapením je fakt, že momentálně bojuje o holé přežití v soutěži. A zatím neúspěšně, protože je osmnácté, za sedmnáctým Turínem zaostává o jediný bod. Ani aktuální forma Sempliciho svěřenců nenaznačuje zlepšení, na vítězství čekají už tři zápasy, naposledy nestačili na nováčka ze Spezie. Nejlepším střelcem týmu je s třinácti góly João Pedro.
     
    Hellas Verona FC

    Fotbalisté Hellasu na tom jsou oproti soupeři výrazně lépe. Nacházejí se v horní polovině tabulce na devátém místě a o záchranu se již strachovat nemusí. Daleko jsou ale i pohárové příčky, manko na římské AS čítá dvanáct bodů. Jurićově družině přišla reprezentační přestávka vhod, neboť před ní prohráli tři utkání v řadě, i když nutno podotknout, že z týmy, které jsou tabulkově výše postaveny (AC Milán, Sassuolo, Atalanta). Gólovou produktivitu týmu vede s šesti trefami český záložník Antonín Barák.
     
    Úvodní sestavy:

    Cagliari Calcio: Cragno – Rugani, Klavan, Godín – Zappa, Nández, Nainggolan, Duncan, Lykogiannis – Cerri, João Pedro (C).
    Náhradníci: Aresti, Vicario – Asamoah, Calabresi, Carboni, Deiola, Marin, Pavoletti, Pereiro, Simeone, Walukiewicz.

    Hellas Verona FC: Silvestri – Ceccherini, Lovato, Dimarco – Tameze, Lazović, Veloso (C), Faraoni – Zaccagni, Barák – Lasagna.
    Náhradníci: A. Berardi, Pandur – Amione, Bessa, Colley, Ilić, Magnani, Rüegg, Salcedo, Sturaro, Udogie.

    Rozhodčí: Doveri – Costanzo, Tolfo.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Domácí pro dnešní střetnutí zvolili černo-červenou kombinaci dresů. Také hosté vsadili na klasiku, hrají kompletně ve žlutém.
     
    3
    Stoper Matteo Lovato byl zatlačen pod tlak, proto volil malou domů gólmanovi. Marco Silvestri neotálel a dlouhým odkopem poslal míč na útočnou polovinu.
     
    4
    Svěřenci kouče Juriće přesunuli kombinační hru na útočnou polovinu. Na levé straně dostal hodně volného prostoru Darko Lazović, avšak centr poslal do zámezí.
     
    5
    Netrvalo dlouho a Verona získala kulatý nesmysl zpět do svého držení. Tentokráte hrál vysoký balón do šestnáctky Antonín Barák, míč ve vzduchu zachytil Alessio Cragno.
     
    6
    První žlutou kartu střetnutí obdržel stoper Verony Matteo Lovato. Fauloval sice na polovině hřiště, ale stažením za dres zabránil Pedrovi v rozvíjení slibného brejku.
     
    7
    Standardku hosté bez problémů ubránili a vystartovali sami do protiútoku. Po kontaktu s Klavanem zůstal v pokutovém území ležet Kevin Lasagna, píšťalka rozhodčího zůstala němá.
     
    8
    Do defenzivy zabral Marco Davide Faraoni a byl to právě on, kdo zabránil slibné příležitosti soupeře, když čistým skluzem vypíchl míč z pod kopačky Nándezovi.
     
    9
    Nedovolený zákrok na Lasagnu u pravé lajny se trenérovi Jurićovi vůbec nelíbil, chorvatský stratég málem vlétl na hřiště. Nakonec dokázal udržet nervy na uzdě.
     
    10
    Narážečka mezi Antonínem Barákem a Darkem Lazovićem nebyla úspěšná. Přihrávku prvního jmenovaného očekával Radja Nainggolan, postavil se jí do cesty.
     
    11
    Nainggola opět v akci, nyní v roli faulujícího hráče. Tvrdě zezadu narazil do Faraoniho, jenž si skvěle pokryl balón a vybojoval slibně vypadající volný přímý kop.
     
    12
    Exekuce se chopil Miguel Veloso a nemířil vůbec špatně! Balón zakroutil přes zeď k levé tyči, ale Alessio Cragno zabojoval a míč s vypětím všech sil vyškrábl mimo nebezpečí.
     
    13
    Adresátem dlouhého Cragnova odkopu měl být Alberto Cerri. Tomu se ovšem dobře nalepil na záda Dimarco, zpracování soupeři nedovolil.
     
    14
    Hellas je v dosavadním průběhu jasně lepším týmem. Zprava centroval Mattia Zaccagni, po úspěšném bloku Godína budou hosté zahrávat rohový kop.
     
    15
    Centr Miguela Velosa na přední tyč pohlídal João Pedro. Moc dobře věděl, že za zády číhá Matteo Lovato, zaváhání nedopustil.
     
    16
    Český reprezentant Antonín Barák vystřihl krásnou akci po pravé straně, když se proháčkoval mezi dvojicí protihráčů. Chyběla jen dobře vyřešená finální fáze, centrem našel pouze obránce.
     
    17
    Sám proti třem si João Pedro počínal velmi dobře. Kličku protáhl o něco dále než potřeboval, ale nemusel smutnit, neboť ho Dimarco podrazil nataženou levou nohou.
     
    18
    Nadýchaný centr v podání Nahitana Nándeze neměl šance na úspěch. Z brankové čáry vystartoval Marco Silvestri a Klavan předem vzdal vzdušný souboj s brankářem.
     
    19
    V blízkosti rohového praporku došlo k nepříjemnému skluzu Godína do Lazoviće. Místo nedovoleného zákroku ale hlavní arbitr odpískal ofsajd.
     
    20
    O první střelu domácích na bránu se postaral nejlepší střelec João Pedro. Brazilec mířil po zemi k levé tyči, čímž Silvestriho nepřekvapil. Brankář konečky pravé ruky vytěsnil míč na roh.
     
    21
    Přetažený centr Pedra napálil z voleje a z poměrně velkého úhlu Babis Lykogiannis. Rána nabrala velkou rychlost, nikoliv přesnost. Míč prosvištěl vysoko nad břevnem.
     
    22
    Antonín Barák si už chystal míč na rozehrání standardky, ale byl to právě český fotbalista, který nebyl faulován, ale sám fauloval.
     
    23
    Vysoký nákop Radji Nainggolana letěl hodně dlouho vzduchem. Hlavičkového souboje se zúčastnilo hned pět hráčů, nejvýše vyšplhal Federico Dimarco.
     
    24
    Fotbalisté Verony rozehráli slibný brejk po levé straně. Marco Davide Faraoni utekl svému osobnímu strážci, střílený centr následně ideálně do kopačky z druhé vlny nabíhajícímu Lazovićovi, jehož pokus z první těsně minul břevno.
     
    25
    Žlutá karta zamířila rovněž do domácích řad. Jejím držitelem se stal estonský stoper Ragnar Klavan, jenž podrazil Zaccagniho bez viditelné snahy hrát míč.
     
    26
    Do nůžek šel po centru Velosa Mattia Zaccagni. Snaha byla zbytečná, neboť Marco Davide Faraoni přizvedl míč mimo dosah spoluhráče.
     
    27
    Střílený centr Antonína Baráka s největší pravděpodobností mířil do brány. Dobře zasáhl Diego Godín, zkušený uruguayský stoper přizvedl balón nad břevno.
     
    28
    Hellas rozehrál rohový kop nakrátko. Miguel Veloso si narazil s Faraonim, až pak přišel centr. Ten bez větších obtíží sebral Alessio Cragno.
     
    29
    Aktivita fotbalistů Veony neutichá, spíše naopak. Do vnitra šestnáctky obdržel nahrávku Mattia Zaccagni, ale skrze dvojici protihráčů balón neprocpal.
     
    30
    Alberto Cerri se hodně zlobí, neboť měl pocit, že ho Federico Dimarco podrazil. Arbitr Doveri ale naopak odpískal nedovolený zákrok domácímu forvardovi.
     
    31
    Daniele Rugani pod tlakem volil malou domů Cragnovi. Na gólmana nepříjemně dotíral Barák, ale gólman kolem jeho pravačky napálil kulatý nesmysl na útočnou polovinu.
     
    32
    Příliš brzy vystartoval Kevin Lasagna za obrannou linii domácích. Sice si poradil s těžkým zpracováním, ale z důvodu špatného zpracování vyšla snaha vniveč.
     
    33
    Ojedinělý útočný výpad domácího celku táhl po pravé lajně Alfred Duncan. při snaze o centr si míč zamotal mezi nohy, načež s ním skončil mimo hrací plochu.
     
    34
    Alberto Cerri to přehnal s důrazem v blízkosti pokutového území konkurenta. Pravým loktem bolestivě trefil do hlavy Dimarca, jasný faul.
     
    35
    Portugalský středopolař Miguel Veloso mohl z poměrně velkého úhlu zkusit střelu, ale nakonec zvolil centr. Faraoni na míč hlavou nedoskočil, hrál rukou.
     
    36
    Hodně odvážně vyřešil centr zleva Adrien Tameze. Místo očekávaného odkopu z voleje si balón zpracoval, až poté ho poslal do bezpečné vzdálenosti.
     
    37
    Ragnar Klavan podržel balón delší dob na kopačkách, zkouší přimět spoluhráče k souvislejší kombinaci. Ta probíhá zatím jen na obranné polovině.
     
    38
    Zničehonic mohlo udeřit. Střílený centr Nahitana Nándeze proskákal až k Belosovi, jenž nepovedeným odkopem nabil Pedrovi, Brazilec z dobré pozice přestřelil.
     
    39
    Na trávníku zůstává ležet Federico Ceccherini, jehož gólman při přeskakování kopl do kolene. Smolný okamžik, který stoperem evidentně otřásl.
     
    40
    Naštěstí to vypadá, že střídání nebude potřeba. Ceccherini si vodou zchladit bolestivé místo a v poklusu odběhl za postranní čáru, kde se okamžitě hlásí o návrat do hry.
     
    41
    Diego Godín hrál balón, ale přitom bolestivě sešlápl Lasagnovi pravou nohu. Uruguayský stoper nevěří svým očím, že mu arbitr Doveri odpískal nedovolený zákrok.
     
    42
    Hosté místo očekávaného centru rozehráli standardku na krátkou vzdálenost. Špatné řešení, presující Radja Nainggolan donutil Lazoviće k odkopu míče do autu.
     
    43
    Další faul domácích v blízkosti pokutového území. Provinil se pro změnu Daniele Rugani, jenž při otočce přišlápl pravé lýtko Faraonimu.
     
    44
    Antonín Barák hledal polovysokým centrem Federica Dimarca. Těsně za velké pokutové území odvrátil míč Ragnar Klavan, Mattia Zaccagni z voleje neprostřelil houf těl stojící před brankou.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu jedni minutu.
     
    45+1
    V samotném závěru úvodního dějství musel zasahovat Marco Silvestri. Neřešil nic složitého, slabý hlavička Godína mu zamířila do náruče.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    První poločas zápasu mezi Cagliari a Hellasem Verona branku nepřinesl. Střetnutí postrádá na atraktivitě, je založeno především na pevných defenzivách. Za zmínku stojí pouze akce z 12. minuty, kdy Miguel Veloso kroutil střelu z volného přímého kopu k bližší, levé tyči, ale Alessio Cragno dobře zareagoval a balón zvládl vyrazit do bezpečí. Utkání by určitě rozpohyboval první gól, ale zůstává otázkou, jestli se jej vůbec dočkáme.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:02.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Ani jeden z trenérů neudělal o poločasové přestávce žádnou změnu v sestavě, týmy tak pokračují v původním rozložení.
     
    48
    Domácí se dožadovali odpískání faulu, ale Marco Davide Faraoni provedl skluz bezchybně. Vjel před nohy Pedra, jenž přišel o balón a následně přes soka přepadl.
     
    49
    Nejlepší střelec Cagliari v sezóně nejspíše špatně dopadl, protože zůstává ležet na trávníku a drží se za pravou nohu. Do akce musí i zdravotníci.
     
    50
    Babis Lykogiannis zezadu narazil do Lazoviće, jenž náraz neustál a skončil na zemi. V tomto případě nebylo o jasném faulu žádných pochyb.
     
    51
    Po levé lajně utekl bekovi Mattia Zaccagni. Kličku zkusil i na stopera Godína, ale to už neuspěl, vybojoval alespoň rohový kop.
     
    52
    Zajímavý signál Hellasu. Adrien Tameze poslal centr kousek za šestnáctku, kde v nápřahu čekal Miguel Veloso, ale rána mu vůbec nesedla, pomalu proskákala vedle levé tyčky.
     
    53
    Gólman Marco Silvestri mohl hrát, ale rozhodl se prudší balón nezpracovávat, raději ho pohlídal v letu mimo hrací plochu. Nyní může odkopávat v naprostém klidu.
     
    53
    Hostující strážce svatyně poslal balón do míst, kde očekával Lasagnu. Toho našel, ale forvard měl proti sobě hned dva obránce, s nimiž se nevypořádal.
     
    54
    Úmysl dobrý, realizace pokulhávala. Nahitan Nández dal střílenému centru přílišnou razanci, Babis Lykogiannis na míč nedosáhl ani ve skluzu.
     
    54
    Hellas Verona právě vstřelila branku!
    Skóre střetnutí otevírá nejlepší střelec Verony v sezóně ANTONÍN BARÁK! Český záložník obdržel nahrávku od Velosa a ještě za hranicí šestnáctky vypálil levačkou nechytatelně k levé tyči, Cragno se za míčem natahoval marně.
    54. Antonín BARÁK - 0:1
     
    54
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Adrien Tameze, přichází Stefano Sturaro.
     
    57
    Vedoucí gól Hellasu by utkání mohl pořádně rozpohybovat. Minimálně ze strany Cagliari, které bude muset výrazně přidat, zatím totiž bylo horším týmem.
     
    58
    Ale fotbalisté ve žlutých dresech pokračují v kombinační hře na útočné polovině. Svěřenci uče Juriće kontrolují hru, domácí přicházejí o fyzické síly bez balónu.
     
    59
    Antonín Barák je při chuti. Tentokráte místo střely z dálky zkusil sólo, které zakončil střelou bodlem, zasáhl ale pouze pozičně dobře postaveného Godína.
     
    60
    S dvojicí presujících protihráčů si Federico Dimarco nedělal vůbec těžkou hlavu. Těžiště hry otočil směrem k vlastní bráně a do hry zapojil Silvestriho.
     
    61
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Ragnar Klavan, přichází Gastón Pereiro.
     
    62
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Babis Lykogiannis, přichází Kwadwo Asamoah.
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Alberto Cerri, přichází Giovanni Simeone.
     
    62
    Ani tři střely v krátkém časovém rozmezí nepřinesli Cagliari kýžené vyrovnání. Střelu z úhlu nejprve vyrazil Silvestri, Nández posléze trefil obránce a Cerri minul prostor u levé tyčky.
     
    63
    Nově příchozí Kwadwo Asamoah využil velkého množství sil k průniku skrze dvojicí protihráčů. Na hranici velkého vápna sáhl ke střele, kterou trefil Dimarca do ramene.
     
    64
    Akce Cagliari pokračovala rohovým kopem. Exekutor Nahitan Nández hledal na zadní tyči Diega Godína, Marco Silvestri konečky prstů zvedl balón mimo jeho dosah.
     
    65
    Dvojice žolíků málem zařídila vyrovnávací gól! Asamoah vymyslel průnikovou nahrávku na Simeoneho, který ve skluzu orazítkoval levou část brankové konstrukce!
    65. Simeone ve skluzu trefil tyčku
     
    66
    Marco Davide Faraoni přispěchal do souboje se Simeonem pozdě. Argentinského útočníka a syna slavného trenéra Diega zezadu podrazil nedovoleným způsobem.
     
    67
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Antonín Barák, přichází Daniel Bessa.
     
    68
    V rychlostním souboji Mattia Zaccagni předčil Nándeze. Domácí fotbalista nestihl včas sklopit nohu a soka bolestivě trefil na levé koleno.
     
    69
    Je zřejmé, že hosté nikam nespěchají. Co je ovšem zarážející je fakt, že ani domácí nevypadají, že by někam spěchali, ačkoli prohrávají a případná porážka bude znamenat další komplikace v boji o udržení.
     
    70
    Kwadwo Asamoah je po příchodu na trávník hodně vidět. Nadýchaným centrem na penaltu našel hlavu Alfreda Duncana, ten v mírném záklonu vystřelil přímo do brankáře.
     
    71
    Dalekonosný projektil Darka Lazoviće neměl moc šancí na úspěch. Alessio Cragno ani zasahovat nemusel, situaci za něj vyřešil stoper Diego Godín.
     
    72
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Nahitan Nández, přichází Răzvan Marin.
     
    73
    Individuální akce Giovanniho Simeoneho neměla dlouhého trvání. Velosa sice argentinský útočník obelstil, ale za ním stojící Faraoni již byl nad jeho síly.
     
    74
    Darko Lazović uvolnil na hranici šestnáctky Mattiu Zaccagniho. Ital dlouho hledal prostor k zakončení, který nenašel, přesto zkusil odvážný oblouček. Míč ale poslal o kus vedle pravé tyče.
     
    75
    Zaváhání brankáře Cragna málem znamenal druhý gól v domácí svatyni. Přetažený centr trefil z první Federico Dimarco, ale místo na bránu poslal kulatý nesmysl před bránu, kde stáli pouze protihráči.
     
    76
    Těžko říct, co nyní Mattia Zacagni zamýšlel. Přihrávku poslal mezi dvěma protihráči, ale do prostoru, kde neměl žádného ze spoluhráčů.
     
    77
    Federico Dimarco hledal dlouhým nákopem rozběhnutého Velosa. Dobře zareagoval Diego Godín, jenž vložil před soka tělo a pod tlakem poslal malpou domů gólmanovi.
     
    78
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Matteo Lovato, přichází Giangiacomo Magnani.
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Mattia Zaccagni, přichází Eddie Salcedo.
     
    79
    I s notnou dávkou štěstí João Pedro obelstil Faraoniho a mohl pokračovat ve sprintu po levé lajně. Přízemním pasem našel Simeoneho, rána z první mezi třemi tyčemi neskončila.
     
    80
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Hellas Verona drží cenné vedení na půdě Cagliari, které marně dobývá Silvestriho svatyni.
     
    81
    Domácí fotbalisté v posledních minutách přidali na obrátkách. Răzvan Marin se z levého křídla proháčkoval až do pokutového území, přízemní střelou poslal míč do boční sítě.
     
    82
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Alfred Duncan, přichází Leonardo Pavoletti.
     
    83
    Velkou aktivitou v domácím dresu hýří především Kwadwo Asamoah. Hlavičkou zkusil sklepnout balón do palebné pozice Pedrovi, před nímž v poslední chvíli zakročil Ceccherini.
     
    84
    Za dlouhým nákopem doběhl Giovanni Simeone, ale sám proti třem neměl šanci na úspěch. Sběhl k pravé lajně, odkud poslal balón do zadních řad.
     
    85
    João Pedro nevěřícně kroutí hlavou. Dnes si vypracoval již několik slibných příležitostí, ale ani jednu nepřetavil gól. Nyní technickým pokusem těsně minul pravou tyčku.
     
    86
    Velmi dobrou práci odvedl Leonardo Pavoletti. Středem si hodil míč mezi dva protihráče a Marinem byl nedovoleně podražen k zemi. Standardka pro Cagliari.
     
    87
    Ale mizerně zahraná. Marco Davide Faraoni dobře předpokládal, že míč půjde na Godína, před nějž natlačil tělo a kulatý nesmysl nechal doletět mimo hrací plochu.
     
    88
    Stefano Sturaro ještě na útočné polovině cíleně skopl k zemi Diega Godína, který měl rychlost a snahu založit rychlý brejk. Po sestřelení protihráčem ale skončil na trávníku. Arbitr Doveri Italovi bez váhání ukázal kartu žluté barvy.
     
    89
    Hostující trenér Ivan Jurić hrubě protestoval proti odpískanému zákroku, kterého se dopustil jeho svěřenec Sturaro. Doveri si s chorvatským stratégem nebral servítky. Udělil mu červenou kartu a vykázal ho na tribunu.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby pět minut.
     
    90+1
    Místo domácí snahy o vyrovnání sledujeme kombinační hru hostujícího Hellasu. Ten si zatím bez problémů hlídá těsný jednobrankový náskok.
     
    90+2
    Takticky faul vyrobil na útočné polovině Federico Dimarco. Prohrál hlavičkový souboj s Marinem, téhož hráče jemným zatažením za dres dostatečně vyvedl z míry.
     
    90+3
    Přetažený centr Zappy z pravé strany chtěl zachránit Leonardo Pavoletti, ale i přes svou výšku prodloužil míč pouze za sebe do autu.
     
    90+4
    Kartónek žluté karty inkasoval Darko Lazović. Kousek před polovinou hřiště šel do skluzu, v němž minul balón, nikoliv však nohy Simeoneho.
     
    90+5
    V posledních vteřinách utkání mohl navýšit vítězství Hellasu Eddie Salcedo. Po nahrávce z pravé strany zůstal proti brankáři úplně sám, ale kulatý nesmysl umístil hodně špatně, Cragno balón dokázal vytěsnit na tyč.
     
    90+6
    Utkání pokračuje přes čas. Důvodem je polehávání Federica Ceccheriniho, který dostal úder loktem do hlavy od Nainggolana a nyní leží na trávníku.
     
    90+7
    Zdravotníci stoperovi obvázali na zbývající vteřiny střetnutí hlavu jednou vrstvou obvazu. Ceccherini bojuje i navzdory otřesení, nechce nechat spoluhráči v deseti.
     
    90+9
    Hellas Verona právě vstřelila branku!
    Domácí hráli vabank, čehož hosté využili ke vstřelení druhého gólu. Za obranu obdržel ideální pas KEVIN LASAGNA, který v koncovce zachoval chladnou hlavu, padajícímu brankáři Cragnovi poslal míč do protipohybu.
    90+9. Kevin LASAGNA - 0:2
     
    90+9
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 9:2. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 17:18.
     
    Hellas Verona v rámci 29. kola italské Serie A potvrdil roli mírného favorita, na stadiónu Cagliari zvítězil především zásluhou výborně odehraného druhého poločasu 2:0.

    První poločas příliš fotbalové krásy nepobral. Oba celky spoléhaly na zabezpečené obrany a jedinou šanci tak měl Miguel Veloso střelou z volného přímého kopu, kterou dokázal vyrazit Cragno. Klíčový moment střetnutí přišel v 54. minutě, kdy napřáhl ke střele ještě za velkým pokutovým územím Antonín Barák, který se trefil neomylně k levé tyči.

    Vstřelený gól hosty viditelně uklidnil, ale jejich vedení nemuselo trvat příliš dlouho, v 65. minutě ovšem Giovanni Simeone mířil jenom do tyče. Domácí otevírali hru čím dál tím více, čehož v nastaveném čase využil k druhé brance hostujícího mužstva Kevin Lasagna, jenž v úniku napálil balón do protipohybu gólmana.

    Svěřenci kouče Juriće se díky vítězství vyhoupli na pěkné osmé místo před Sassuolo. Trápení Cagliari pokračuje, zůstává v sestupovém pásmu s jednobodovou ztrátou na Turín, který však má odehráno o dvě utkání méně.
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (17:07:19)

    Milan Huppert

    Branky: 54. Barák (Veloso), 90+9. Lasagna (Bessa)

    Karty:   25. Klavan (CAG) – 6. Lovato (VRN), 88. Sturaro (VRN), 90+4. Lazović (VRN)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 9:2. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 17:18.
    Cagliari Calcio: Cragno – Rugani, Klavan (61. Pereiro), Godín – Zappa, Nández (72. Marin), Nainggolan, Duncan (82. Pavoletti), Lykogiannis (62. Asamoah) – Cerri (62. Simeone), João Pedro (C).
    Náhradníci: Aresti, Vicario – Asamoah, Calabresi, Carboni, Deiola, Marin, Pavoletti, Pereiro, Simeone, Walukiewicz.

    Hellas Verona: Silvestri – Ceccherini, Lovato (78. Magnani), Dimarco – Tameze (54. Sturaro), Lazović, Veloso (C), Faraoni – Zaccagni (78. Salcedo), Barák (67. Bessa) – Lasagna.
    Náhradníci: A. Berardi, Pandur – Amione, Bessa, Colley, Ilić, Magnani, Rüegg, Salcedo, Sturaro, Udogie.

    Rozhodčí: Doveri – Costanzo, Tolfo
    bahis siteleri