Montreal – Edmonton 3:2 (po pr.) | Boston – Philadelphia 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Ottawa 4:3 (kon.)
St. Louis – Vegas 1:6 (kon.) | Minnesota – Colorado 4:5 (kon.) | Calgary – Toronto 3:5 (kon.)
Los Angeles – Arizona 2:5 (kon.)
po prodl.
Boston Bruins
2:3 (1:1, 1:0, 0:1 - 0:1)
Philadelphia Flyers
Úterý 06.04.2021, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:08 Travis SANHEIM - 2:3
     
    63:08
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté vítězí! Patrice Bergeron chtěl vystřelit od modré čáry, ale trefil pouze TRAVISE SANHEIMA. Ten se s pukem rozjel dopředu a pro Bruins byla smůla, že na pozici posledního se s ním vracel právě Bergeron, jenž není obránce. Při bruslení pozadu totiž kapitán domácích zakopl a pustil tak Sanheima do samostatného úniku, který zadák Letců nekompromisně zakončil střelou nad pravé rameno Vladaře. Bez asistence.
    46:56 Sean COUTURIER - 2:2
     
    46:56
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté přesilovku využívají a srovnávají stav! Z levého kruhu vypálil zápěstím SEAN COUTURIER a jeho raketa zapadla nad lapačku Vladaře. Ten toho navíc moc neviděl – 2:2. Asistence: Ivan Provorov a Kevin Hayes.
    20:46 Patrice BERGERON - 2:1
     
    20:46
    Bruins právě vstřelili branku!
    Medvědi využívají početní výhodu a strhávají vedení na svou stranu! Matt Grzelcyk nahrál na levou stranu útočného pásma Davidovi Pastrňákovi, který nahodil puk do předbrankového prostoru, kde jeho nabídku pohotově tečoval za Elliottova záda PATRICE BERGERON – 2:1. Asistence: David Pastrňák a Matt Grzelcyk.
    17:33 Karson KUHLMAN - 1:1
     
    17:33
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je srovnáno! Jakub Voráček se ocitl při rozehrávce pod tlakem a v obranném pásmu přišel o kotouč. Ten Charlie Coyle nahrál na pravý kruh KARSONOVI KUHLMANOVI, který naznačením střely donutil kleknout bránícího Sanheima a pak za něho schoval svou ránu zápěstím, která zamířila k bližší tyčce Elliottovy svatyně. Brankář Philadelphie už nestačil svou lapačkou včas reagovat – 1:1. Asistence: Charlie Coyle.
    10:15 Travis KONECNY - 0:1
     
    10:15
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají vedení! Tečované nahození Ivana Provorova propadlo na Vladaře, který puk vyrazil před sebe. Následně ho holí nešťastně posunul přímo k TRAVISOVI KONECNYMU, který zakončoval do odkryté klece. Asistence: Claude Giroux a Ivan Provorov.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 18. Kuhlman (Coyle), 21. Bergeron (Pastrňák, Grzelcyk) – 11. Konecny (Giroux, Provorov), 47. Couturier (Provorov, K. Hayes), 64. Sanheim


    Boston Bruins: Vladař (Swayman) – McAvoy, Grzelcyk, Clifton, Lauzon, Kampfer, J. Zbořil – C. Smith, Bergeron (C), Marchand (A) – Pastrňák, Krejčí (A), N. Ritchie – Senyshyn, Coyle, DeBrusk – Kuhlman, Kuraly, Frederic.
    Philadelphia Flyers: Elliott (Hart) – Braun, Provorov, P. Myers, Sanheim, Gostisbehere, Morin – Farabee, Couturier (A), J. van Riemsdyk – Patrick, K. Hayes, Laughton – Voráček (A), Giroux (C), Konecny – Aube-Kubel, Laczynski, M. Raffl.

    Rozhodčí: Hebert, L’Ecuyer – Smith, Kovachik

    Diváci: 2191
    bahis siteleri