Montreal – Edmonton 3:2 (po pr.) | Boston – Philadelphia 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Ottawa 4:3 (kon.)
St. Louis – Vegas 1:6 (kon.) | Minnesota – Colorado 4:5 (kon.) | Calgary – Toronto 3:5 (kon.)
Los Angeles – Arizona 2:5 (kon.)
po prodl.
Montreal Canadiens
3:2 (0:1, 0:1, 2:0 - 1:0)
Edmonton Oilers
Úterý 06.04.2021, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:03 Eric STAAL - 3:2
     
    64:03
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak to je příběh večera! Nová posila Canadiens ERIC STAAL rozhoduje ve svém prvním zápase utkání v prodloužení! Toffoli přehrál puk na pravé křídlo, kde ERIC STAAL nabral rychlost a krásnou střelou ke vzdálenější tyči překonal Smithe! Asistence: Tyler Toffoli, Jeff Petry.
     
    54:31
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Tyler Toffoli – 2 min., podrážení).
     
    53:54
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Jujhar Khaira – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    45:23 Tomáš TATAR - 2:2
     
    45:23
    Montreal právě vstřelil branku!
    Skvělou práci odvedl v útočném pásmu Byron, který svým napadáním získal kotouč a mohl ho tak přihrát mezi kruhy. Tam už byl nachystaný TOMÁŠ TATAR, který si zpracoval puk na holi a krásnou střelou pod horní tyč srovnává utkání. Asistence: Paul Byron.
    41:45 Josh ANDERSON - 1:2
     
    41:45
    Montreal právě vstřelil branku!
    Za brankou hostů měl dostatek času Perry, jenž si vybral vhodný moment pro přihrávku před brankoviště, kde nastavil šikovně hůl JOSH ANDERSON a poslal puk nad beton Smithe. Asistence: Corey Perry a Nick Suzuki.
    39:49 Darnell NURSE - 0:2
     
    39:49
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté znovu udeřili v posledních sekundách třetiny! Po vyhraném vhazování se dostal ke kotouč na levém kruhu DARNELL NURSE a ten přesnou a tvrdou ránou prostřelil Price. Asistence: Leon Draisaitl, Jesse Puljujärvi.
     
    39:08
    Price si připisuje fantastický zákrok! Už po střele Nugent-Hopkinse byl dost rozhozený, ale zcela na druhé straně pásma zakončoval do téměř prázdné branky Chiasson, jenž brankář Montreal se přesunul a betonem vykopl zdánlivě jasný gól.
     
    37:53
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Joel Edmundson – 2 min., sekání).
     
    37:52
    Přihrávku za obranu dostal Puljujärvi, jenž se dostal do samostatného úniku. Jeho backhandovou kličku ale Price vystihl a vyrazil.
     
    32:53
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Eric Staal – 2 min., hákování).
     
    32:41
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Jesse Puljujärvi – 2 min., držení).
     
    29:26
    Přesnou přihrávku před brankoviště od McDavida dostal Chiasson, jenž byl úolně sám. Jeho zakončení z první ale skvělým zákrokem vyrazil Price!
     
    27:48
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Corey Perry – 2 min., hrubost).
     
    27:46
    Smith měl co dělat! Nejprve zakončoval z mezikruží Suzuki a následně důrazně dorážel Anderson, ale Smith se natáhl na brankové čáře a dokázal udržet puk před brankovou čárou!
     
    26:21
    Na pravém křídle nabral rychlost Puljujärvi a střelou zápěstím z pravého kruhu nastřelil vzdálenější tyč!
     
    23:58
    Mezi kruhy byl zcela nehlídaný McDavid, jenž zkusil střílet po ledě k tyči, ale branku minul. To byla obrovská šance pro Oilers!
    19:40 Devin SHORE - 0:1
     
    19:40
    Edmonton právě vstřelil branku!
    To je šok pro domácí. Hosté se po ojedinělé akci prosazují, když branku šikovně objel Khaira a přesnou přihrávkou skrz brankoviště domácích našel u pravé tyče volnou hůl, kterou měl připravenou k zakončení do prázdné branky DEVIN SHORE. Asistence: Jujhar Khaira.
     
    16:27
    Petryho střelu teď Smith vyrazil k holi Toffoliho, jenž z první dorážel ale hostující brankář se dokázal přesunout a vyrazit!
     
    02:17
    Slušná šance pro domácí! Puk před brankovištěm zakončoval Lehkonen a do poloprázdné branky dorážel Kotkaniemi, jenže přestřelil!

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 42. J. Anderson (Perry, Suzuki), 46. Tatar (Byron), 65. E. Staal (Toffoli, Petry) – 20. D. Shore (Khaira), 40. Nurse (Draisaitl, Puljujärvi)


    Montreal Canadiens: Price (Allen) – Edmundson, S. Weber, Kulak, Petry, A. Romanov, Mete – Tatar, Danault, Gallagher – Drouin, E. Staal, Toffoli – Perry, Suzuki, J. Anderson – Byron, Kotkaniemi, Lehkonen.
    Edmonton Oilers: M. Smith (Koskinen) – Nurse, Barrie, K. Russell, A. Larsson, Jones, Bear – Nugent-Hopkins, McDavid, Puljujärvi – Kahun, Draisaitl, Yamamoto – J. Archibald, Haas, Kassian – D. Shore, Khaira, Chiasson.

    Rozhodčí: Meier, Joannette – Nansen, Barton
    bahis siteleri