Chrudim – Ústí n. L. 0:1 (kon.) | Dukla Praha – Varnsdorf 1:2 (kon.) | Vyšehrad – Hr. Králové 1:4 (kon.)
konec
FC Slavoj Vyšehrad
1:4 (0:2)
FC Hradec Králové
Sobota 10.04.2021, 16:30 • Stadion Evžena Rošického (Strahov), Praha 6 • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    K penaltě si tak stoupl DANIEL VAŠULÍN, který se konečně dočkává svého vysněného hattricku! Pokutový kop totiž poslal po zemi na centimetr přesně k levé tyči, zatímco Adam Ordelt skákal na svou pravou stranu.
     
    90
    Tak Adam Vlkanova si penaltu, kterou vybojoval, nekopne. Spolu s Pavlem Dvořákem je totiž jejich kouč Zdenko Frťala stahuje ze hřiště a místo nich do hry posílá Jana Krále a Jana Závišku.
     
    90
    A penaltu budou kopat i hosté! Adam Vlkanova se probíjel přes Schneidera, který kapitána hostí poslal tělem k zemi.
     
    87
    Oba týmy střídají ještě jednou, domácí posílají do hry Michala Vaňka místo Pavla Hezoučkého, hosté pak Jakuba Radu nahrazují Dominikem Soukeníkem.
     
    84
    Neuvěřitelný Ordelt! Vašulín se v rychlém brejku dostal za domácí obranu a šel si tvrdě po hattricku, jenže brankář Pražanů svého soupeře nadvakrát vychytal z bezprostřední blízkosti!
     
    76
    Před zahráním rohového kopu ještě domácí dvakrát střídají, Karla Žiláka a Milana Černého nahrazují Petr Hampl a Jan Schenider.
     
    76
    A málem to bylo jen o gól! Centr Zaradnyho z levé strany totiž tečoval Leibl tak nešťastně, že míč jen tak tak přelezl břevno.
     
    67
    A poprvé dnes střídají i hosté, Erika Prekopa nahrazuje Filip Novotný.
     
    66
    Vyšehrad právě vstřelil branku!
    A tu JOSEF JAKAB chladnokrevně zavěsil k pravé tyči! I když Reichl správně odhadl stranu, na bravurní střelu Jakaba zkrátka nemohl dosáhnout.
     
    65
    Ale teď se Michal Reichl (HKR) předvedl v dost nehezkém světle! Ve vápně skosil pronikajícího Zaradnyho a vysloužil si žlutou kartu. Navíc domácí budou kopat penaltu!
     
    62
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Ale Hradec Králové opět bleskově udeřil. Svůj rychlý protiútok vedl přes levou stranu, odkud poté přišel centr na hranici malého vápna, kde souboj se soupeřem zvládl PAVEL DVOŘÁK na výbornou a zblízka zavěsil míč do sítě.
     
    53
    A o následném přerušení střídají šemíci podruhé, Dominika Kříže nahrazuje Konrad Zaradny.
     
    53
    A máme tu první žlutou kartu v utkání, vysloužil si ji domácí Samuel Kulig (VYS), i přes tento svůj prohřešek zřejmě defenzivně nejlepší hráč Vyšehradu v zápase, který nasadil nehezký šlapák Dvořákovi.
     
    45
    Do druhého poločasu nastupují domácí s jednou změnou, Filip Drobílek o přestávce nahradil Jana Suchana.
     
    36
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Která jim očividně nese ovoce! Bleskový útok snad jen na čtyři doteky skončil na levém křídle, odkud Otto Urma nacentroval přímo na hlavu vysoko skákajícího DANIELA VAŠULÍNA a ten svůj pokus umístil šibalsky pod nohy vyskakujícího Ordelta.
     
    20
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    A po dlouhém tlaku se Votroci dočkávají první branky v utkání! Po Křížově faulu se centru do vápna ujal Dvořák a po nastřelené tyčce a dvou odrazech se k míči dostal DANIEL VAŠULÍN, který z bezprostřední blízkosti napálil vší silou balón do odkryté branky pod břevno.
     
    9
    Uprostřed velkého vápna se zcela nehlídaný zjevil kapitán Votroků Adam Vlkanova, který záhy dostal krásný centr přímo na nohu. Z voleje ovšem pouze napálil Ordeltovu náruč, a domácí gólman si tak připisuje svůj první zákrok letošní sezony.

    David Sokol

    Branky: 66. Jakab (pen.) – 20. Vašulín, 36. Vašulín, 62. P. Dvořák, 90+1. Vašulín (pen.)

    Karty:   53. Kulig (VYS) – 65. Reichl (HKR)


    FC Slavoj Vyšehrad: Ordelt – Kulig, Žilák (76. Hampl), M. Černý (C) (76. Schneider), Šandera – Jakab, Kříž (53. Zaradny) – Suchan (45. Drobílek), Alexandr, Hezoučký (87. Vaněk) – Králíček.
    Náhradníci: Borka – Burda, Drobílek, Hampl, Vaněk, Zaradny, Schneider.

    FC Hradec Králové: Reichl – Urma, Donát, Leibl, Mejdr – Kodeš, J. Rada (87. Soukeník) – Vlkanova (C) (90. J. Král), Vašulín, P. Dvořák (90. Záviška) – Prekop (67. F. Novotný).
    Náhradníci: Ottmar – J. Král, Soukeník, Kateřiňák, F. Novotný, Záviška, F. Čech.

    Rozhodčí: Denev – Vlček, Poživil
    bahis siteleri