Vegas – Arizona 1:0 (kon.) | Anaheim – Colorado 1:4 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 3:2 (po pr.)
Boston – Washington 1:8 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Nashville – Dallas 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
Anaheim Ducks
1:4 (0:1, 0:1, 1:2)
Colorado Avalanche
Pondělí 12.04.2021, 00:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:54 Nathan MACKINNON - 1:4
     
    56:54
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Je pravděpodobně rozhodnuto. Cale Makar dostal spoustu prostoru narýsovat z levého kruhu milimetrovou přihrávku, kterou našel na zadní tyči připravenou hůl úplně volného NATHANA MACKINNONA. Ten nasměroval puk do odkryté části branky a zvýšil už na 4:1! Asistence: Cale Makar a Gabriel Landeskog.
    54:13 Ryan GRAVES - 1:3
     
    54:13
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté si berou dvougólové vedení okamžitě zpátky! RYAN GRAVES se raduje z první trefy v sezóně a nutno říci, že byla z kategorie šťastných. Jeho střela z levé strany se od kolene Troye Terryho odrazila do brusle Ryana Getzlafa a od ní do branky. Asistence: Tyson Jost a Gabriel Landeskog.
    52:37 Jamie DRYSDALE - 1:2
     
    52:37
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí střílejí při hře čtyři na čtyři kontaktní branku! Troy Terry na sebe navázal protihráče a poté našel zadovkou volného JAMIEHO DRYSDALEA. Ten si povyjel do prostoru a ranou, jejíž směr změnil jemnou tečí Cale Makar, snížil na rozdíl jediné trefy. Asistence: Troy Terry a Sam Carrick.
    26:35 Gabriel LANDESKOG - 0:2
     
    26:35
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovku pět na tři a odskakují ve vedení. Mikko Rantanen přihrával na střed kluziště a Nathan MacKinnon kousek od modré čáry bez přípravy vypálil. Jeho dělovku tečoval kousek před Gibsonem šikovně k pravé tyči GABRIEL LANDESKOG. Asistence: Nathan MacKinnon a Mikko Rantanen.
    07:46 André BURAKOVSKY - 0:1
     
    07:46
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Chyba v obraně přišla Anaheim hodně draho. Sam Carrick se srazil s Camem Fowlerem, čehož bezezbytku využil ANDRÉ BURAKOVSKY. Ten měl dostatek času a prostoru na to uklidit kotouč zápěstím nad Gibsonův beton přesně k pravé tyči. Colorado jde do vedení. Asistence: Valerij Ničuškin.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 53. Drysdale (Terry, Carrick) – 8. Burakovsky (Ničuškin), 27. Landeskog (MacKinnon, Rantanen), 55. Graves (Jost, Landeskog), 57. MacKinnon (Makar, Landeskog)


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Hakanpää, Fowler (A), Manson, Drysdale, Shattenkirk, B. Hutton (A) – Silfverberg, Henrique, Heinen – Rakell (C), Getzlaf, Comtois – Terry, Carrick, Jones – Volkov, D. Grant, Deslauriers.
    Colorado Avalanche: J. Johansson (Dubnyk) – Girard, D. Toews, Makar, Graves, Burroughs, K. Middleton (A) – Rantanen (A), MacKinnon (C), Landeskog – Ničuškin, Kadri, Burakovsky – Donskoi, Jost, Saad – Compher, Bellemare, O'Brien.

    Rozhodčí: Hebert, Brenk – Gibbons, Galloway
    bahis siteleri