Plzeň – Zlín 2:0 (kon.) | Jablonec – Sparta 1:0 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
2:0 (1:0)
FC Zlín
Středa 14.04.2021, 16:00 • Doosan Arena, Plzeň • FORTUNA:LIGA • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro dnešek vše, s přáním hezkého zbytku středečního večera se s vámi loučím a u sobotního přenosu z plzeňské Doosan Arény se opět budu těšit, na shledanou. (17:57:32)
     
    Je dobojováno. Viktoria Plzeň zvládla dohrávku 24. kola a na domácím hřišti poráží výběr Fastavu Zlín 2:0. V každém poločase padla jedna branka. Tu první vstřelil po půl hodině hry Jean-David Beauguel, na jeho zásah navázal ve druhém poločase Adriel Ba Loua, kterému míč do prázdné brány připravil Miroslav Káčer. Plzeň byla celý zápas lepším mužstvem, nicméně v letošní sezóně se potýká se špatnou produktivitou. Na dnešní vítězství bude chtít parta okolo Jakuba Brabce navázat hned v sobotu, kdy do Plzně přijede Jablonec.
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 3:6. Rohy: 10:6. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 6:14.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Červenomodří už nikam nespěchají, ví že dnešní utkání vyhrají a duel se pomalu dohrává.
     
    90+1
    Viktoria rozehrála rohový kop na první tyč, kde byl připravený Mihálik, tomu se ovšem míč zamotal mezi nohami a nadějná situace končí bez zakončení.
     
    90
    Hlavní rozhodčí Lerch ve druhém poločase nastaví tři minuty.
     
    89
    Plzeň si hlídá své vedení a hosty už do vážnějších situací nepouští.
     
    88
    Hosté už hrají vabank a nechávají okénka ve své obraně, jedno z nich nyní mohl potrestat Ondrášek s Limberským, leč jejich rány byly následně zablokovány.
     
    87
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Lukáš Vraštil, přichází Václav Procházka.
     
    86
    Plzeň mohla udělal definitivní tečku nad svým vítězstvím, jenomže nestalo se a Zlín tak ještě může cítit šanci. Lukáš Kalvach si našel odražený balon a ze střední vzdálenosti orazítkoval levou tyč Dostálovy brány, následná dorážka Šulce skončila trestuhodně nad brankou.
     
    85
    Hra se opět rychle vrátila před Staňka, Potočný rozehrál další z několika rohový kopů, tentokrát našel ale pouze hlavu Brabce, který míč poslal daleko od své branky.
     
    84
    Mihálik na levé straně kombinoval se Šulcem, ani jeden se ovšem k centru neodhodlal a hrát tak může na ose hřiště Tomáš Hořava, který v letošní sezóně sbírá spíše minuty než zápasy.
     
    83
    Nyní to hostě špatně vykombinovali. Nadějný brejk skončil na hraně pokutového území, kde byl Marek Hlinka, ten si dlouho připravoval míč ke střele, až mu ho domácí ukopli do zámezí.
     
    82
    Ondrášek faulovaný ve středu pole, Plzeň chtěla bleskově rozehrát, jenomže to hlavní rozhodčí Lerch zatrhl.
     
    81
    Hosté se nastěhovali na útočnou polovinu, jenomže centr z levé strany byl přetažený a ten tak přelétl všechno a všechny. Brankář Staněk bude odkopávat od své branky.
     
    80
    Pavel Šulc byl u balonu dříve než brankář Dostál, špičkou kopačky plzeňský záložník našel Zdeňka Ondráška, leč ten nepropálil hráz těl před ním.
     
    78
    Pád Fantiše v pokutové území, hosté se rozčilují, nicméně hlavní rozhodčí pokutový kop nepíská.
     
    76
    Před námi je závěrečná čtvrt hodina, pokud hosté chtějí se zápase ještě něco provést, měli dát brzy branku.
     
    75
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Jean-David Beauguel, přichází Zdeněk Ondrášek.
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Miroslav Káčer, přichází Tomáš Hořava.
    74. Staněk skvěle zasáhl proti voleji zpoza vápna
     
    74
    Potočného centr vyboxoval Staněk pouze do míst, kde byl připravený jeden z hostujících hráčů a domácí brankář se následně musel činit proti ráně ze střední vzdálenosti. Poté se snažil ještě jednou Potočný centrovat, ale rabonou nikoho nenašel.
     
    73
    Střídající Fantiš chtěl najít někoho ze svých spoluhráčů, leč výborně se vrátil Káčer a míč poslal zpět na Staňka. Přesto hosté zůstanou u balonu, k dispozici mají rohový kop.
     
    72
    Chyba i na druhé straně, tentokrát míč špatně odkopl Filip Kaša, leč domácí obrana jeho kiks napravila a hosty do žádného zakončení nepustila.
     
    71
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Tomáš Poznar, přichází Antonín Fantiš.
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Jakub Janetzký, přichází Pedro Martínez García.
     
    70
    Mihálik je na hřišti sotva tři minuty, ale už se mohl zapsat mezi střelce. Plzeňský hráč vystihl špatnou malou domů Matejova a jeho střelu vytáhl Dostál nad branku.
     
    69
    Chyba v domácí rozehrávce, David Limberský trefil Tomáše Poznara, jenomže tomu balon uskočil do zámezí. Ovšem velké varování pro plzeňské mužstvo.
     
    68
    Tomáš Poznar prsama sklepl dlouhý balon, jenomže toho se záhy ujal Pavel Šulc a před Kašu nakonec kulatý nesmysl doputoval až ke Staňkovi, který uklidňuje hru.
     
    67
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Adriel D´Avila Ba Loua, přichází Ondřej Mihálik.
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Šimon Falta, přichází Jan Kopic.
     
    66
    Beauguel faulovaný ve středu pole, domácí budou po střídání rozehrávat.
     
    65
    Roman Potočný centroval od rohového praporku do šestnáctky, míč se přívětivě odrazil proti noze Matejova, jenomže jeho rána byla sražená nad branku.
     
    64
    Žlutou kartu dostává Jakub Janetzký (FC Fastav Zlín).
     
    64
    Dlouhý Dostálův výkop si našel Poznar, vše nakonec končí dalším rohovým kopem. Hosté cítí šanci na zkorigování skóre.
     
    62
    Typická akce Romana Potočného, hostující útočník si navedl míč na střed hřiště a vypálil. Míč ovšem skončil vysoko nad bránou.
     
    61
    Plzeňští fanoušci, kteří fandí vedle stadionu nyní odpálili několik světlit a dým z nich doléhá až na hrací plochu, nicméně výhled znemožněn není a tak se pokračuje dále.
     
    60
    Po hodině hry mohli zahrávat od rohového praporku i hosté ze Zlůína, k míči se tlačil na malém vápně Lukáš Vraštil, od jehož hlavy skončil míč vedle brány.
     
    59
    Další plzeňská akce skončila dříve než začala, jelikož Ba Loua byl v postavení mimo hru a pomezní rozhodčí to moc dobře viděl.
     
    58
    Domácí měli k dispozici další rohový kop, tentokrát ovšem branku neohrozili. Dostál mohl zůstat v klidu. Naopak bez většího stresu může odkopávat od své svatyně.
     
    57
    Jakub Brabec přesným pasem našel Ba Louu, který se snažil přes obránce nacetroval do pokutového území, leč Petr Buchta jeho pokus zachytil.
     
    55
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Youba Dramé, přichází Roman Potočný.
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Lamin Jawo, přichází Vachtang Čanturišvili.
     
    55
    Hosté chtěli přispěchat s rychlou odpovědí, ale Dramé míč už na hrací ploše nestihl.
    53. Adriel D´Avila Ba Loua - 2:0
     
    53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté vstoupili do druhého poločasu aktivně, Zlín měl šance, gól ale dává Plzeň. Pavel Šulc vysunul do úniku Káčera, ten se neunáhlil a ještě našel lépe postaveného ADRIELA BA LOUU, kterému stačilo trefil prázdnou bránu.
     
    52
    Hra se nyní přesouvá ze strany na stranu, tentokrát musel být na domácí straně v pozoru David Limberský, který coby poslední hráč hlavou zachytil balon.
     
    50
    Milan Havel se pustil do velké kličkované, na kraji pokutového území si poradil s dvojicí protihráčů, zbytek už na něj bylo moc. Celá plzeňská akce nakonec skončila přetaženým centrem.
    49. Poznarův průnik a efektní Vraštilova patička! Ránu kryl Staněk
     
    49
    A opět hosté v šanci a ta už byla velice nadějná. Do vápna přiletěl opět přesný centr z pravé strany, na malém vápně se do zakončení patičkou dostal Lukáš Vraštil, leč jeho úmysl Staněk vystihl.
     
    48
    Staněk zachytil balon v pokutovém území, ten hned předává na stopery, kterým pomáhá záložník Káčer.
     
    47
    A hosté jsou nadále aktivní, jenomže tentokrát jejich snahu zastavuje nepovedená přihrávka. Viktoria bude vhazovat.
    46. Matejov zkusil střelu po centru z pravé strany, pálil doprostřed
     
    46
    Hosté do druhého poločasu vstoupili s velkou vervou. Hned první minutě po centru z pravé strany pálil z voleje Matejov, leč jeho slabá střela doprostřed brány nenadělala Staňkovi velké potíže.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi první poločas, který nabídl jednu branku. Viktoria Plzeň byla po většinu první půle lepším mužstvem a po půl hodině hry šla také zaslouženě do vedení. Propadlý balon od rohového praporku umístil do brány Jean-David Beauguel. Červenomodří měli ještě další příležitosti, ale opět mohou skuhrat na svou slabou produktivitu. Po čtvrt hodině je tu druhý poločas, rozhodně si ho společně s námi nenechte ujít.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Nepříjemný moment pro hostujícího Matejova. Ba Loua se snažil na hranici pokutového území vystřelil, ale z velmi krátké vzdálenosti poslal balon rovnou do obličeje hostujícího hráče.
     
    44
    Petr Buchta zvládl těžký okamžik a hlavou poslal míč zpět na vlastního brankáře, ten ho nakonec schoval do svých rukavic, protože se před něj tlačil plzeňský Falta.
     
    43
    Adriel Ba Loua rozběhl své opravdu rychlé nohy, přetažený balon udržel silou vůle na hrací ploše, jenomže vracející se obránce ho potom o něj odrazil do zámezí. Vykopávat bude brankář Dostál.
     
    41
    A opravdu Viktoria mohla vést již o dvě branky. Domácí se opět dostali do pokutového území, odražený balon si našel Šimon Falta, jeho rána ovšem byla stoperem Zlína sražená.
     
    40
    Plzeň opět stupňuje svůj tlak, zároveň se již pomalu blíží závěr první půle, dočkáme se ještě nějakého zakončení či ohrožení brány?
     
    39
    Plzeň zahrála standardní situaci na jedničku. Lukáš Kalvach našel hlavu Havla, který sklepl na Šulce. Ten vteřinu podržel balon, který následně napálil stoper Jakub Brabec do tyče, následná dorážka Beauguela již nebyla přesná.
     
    38
    Žlutou kartu dostává Róbert Matejov (FC Fastav Zlín).
    37. Beauguelovu výborně kopnutou standardku skvěle vytáhl Dostál
     
    37
    Milan Havel byl faulovaný poblíž pokutového území, míč si poblíž pokutového území postavil Jean-David Beauguel, který přesnou ranou přes zeď donutil Dostála k zákroku.
     
    35
    Jakub Brabec na jistotu zahrál zpět na svého brankáře, který bleskově otáčí hru a dlouhým nákopem hledá někoho ze svých spoluhráčů.
     
    34
    Beauguel tentokrát místo střely centroval, jeho pas od levé postranní čáry odkopává do bezpečí Dominik Simerský, brankář Dostál tentokrát mohl zůstat v klidu.
     
    33
    Domácí pokračují ve své aktivitě a rádi by bleskově přidali druhý zásah. Radost jim ovšem překazuje hostující obrana, která nyní vše zvládla.
    31. Jean-David BEAUGUEL - 1:0
     
    31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Teď už se ovšem domácí mohou začít radovat. Po rohovém kopou centroval Ba Loua, míč proskočil celým malým vápnem až ho chladnokrevně poslal do sítě JEAN-DAVID BEAUGUEL.
    30. Šulc šel sám na Dostála! Ale ten se zaskvěl zákrokem
     
    30
    Obrovská šance na první gól v zápase. Jean-David Beauguel vysunul do úniku Pavla Šulce, který ovšem tváří v tvář brankáře Dostála nepřekonává.
    29. Ba Loua střílel z úhlu z voleje po dlouhém Brabcově centru
     
    29
    Jakub Brabec poslal dlouhý balon do pokutového území, míč sice přelétl Havla, jenomže míč ze vzduchu trefil Ba Loua a po zákroku Dostala bude Plzeň kopat další rohový kop.
     
    27
    Pavel Šulc se pohotově uvolnil na levé straně, plzeňský hráč měl spoustu času i prostoru kolem sebe na to se rozhlédnout, všiml si nabíhajícího Havla na pravé straně, jenomže tomu poslal poté příliš dlouhý balon.
     
    26
    Ostrý souboj ve středu pole. Filip Kaša ve vzdušném souboji trefil hostujícího kapitána Tomáše Poznara a za svůj čin je od hlavního rozhodčího odměněn žlutou kartou.
     
    25
    Výkop Staňka přelétl Beauguela, jenomže za ním byl připravený ještě Pavel Šulc. Ten je ovšem menšího vzrůstu a tak mu balon nepříjemně skočit na čelo.
     
    24
    Youba Dramé ovšem trefil jen Ba Louu stojícího ve zdi. Přesto hosté zůstávají u balonu, konkrétně to je Róbert Matejov, který je připraven hodit míč zpět do hry.
     
    23
    Hosté se v zápase osmělili a nyní to jsou oni, kdo více drží balon. Navíc si na útočné polovině vynutili faul domácího hráče a před nimi se otevírá možnost v podobě standardní situace.
     
    22
    Fantastický Jindřich Staněk v plzeňské bráně! Tomáš Poznar dostal balon do pokutového území, tam si ho navedl jak potřeboval a následnou střelou pořádně protáhl domácího brankáře.
     
    20
    Aktivní Ba Loua to nyní špatně vyhodnotil. Na pravé straně měl spoustu prostoru, do dobré příležitosti mu nabíhal Beauguel, jenomže plzeňský krajní záložník míč podržel a následně si vybral Káčera, kterému dal ale špatnou přihrávku.
     
    19
    Domácí kombinují na vlastní polovině a opět hledají nějakou cestičku k dalšímu útoku. Hosté ale svědomitě brání, hrozbou pro ně je určitě víkendové utkání v Jablonci, kde prohráli 1:3.
     
    18
    První opravdu vážnější situace. Šimon Falta dostal balon na hranici pokutového území, plzeňský záložník se následně rozhodl střílel, jenomže křižnou střelou branku těsně minul.
     
    17
    Šance i na druhé straně. Zlínští si poradili s balonem poblíž rohového praporku, následně se míč dostal na střed hřiště, kde byl Marek Hlinka, který z dobré pozice branku přestřelil.
     
    16
    Domácí rozehráli díky faulu menší zkrácený roh, Ba Louův centr vyboxoval Dostál pouze do míst, kde byl připravený Lukáš Kalvach, který se z voleje opřel do balonu, míč ovšem skončil hodně vedle brány.
     
    15
    Jean-David Beauguel si doběhl pro míč na levou stranu, poté ovšem centrem trefil jen obránce Buchtu, od kterého se míč opět odrazil do zámezí.
     
    14
    Ba Loua kouzlil na pravé straně, jeho následný načechraný centr mířil na zadní tyč, kde ovšem nikdo z jeho spoluhráčů nebyl.
     
    13
    Tomáš Poznar se chvályhodně vrátil do obrany a před Havlem ukopl míč do zámezí, Viktoria bude vhazovat poblíž domácí lavičky.
     
    11
    Dlouhý balon za domácí obranu zpracoval Milan Havel přesně na kopačku Janetzkého, který hru následně přesunul na osu hřiště. Tam se míče ujal Youba Dramé, nic pro své mužstvo ale již nevymyslel.
     
    10
    Hosté si opět pomohli na pravé straně nedovoleným způsobem, volného přímého kopu se ujal Lukáš Kalvach, který se snažil oslovit Beauguela, jenomže ten v krkolomné pozici míč netrefil.
     
    9
    Matejov hodil aut na Lamina Jawa, ten na středu hřiště nic složitého nevymýšlel, bez rozpaků poslal balon rovnou na Staňka, ovšem branku o dobrý dva metry netrefil.
     
    8
    Filip Kaša přenesl fantasticky hru přes celou šíři hřiště na naběhnutého obránce Limberského, leč toho zradilo zpracování a výsledkem toho bude pouze vhazování hostujícího mužstva.
     
    7
    Lukáš Kalvach byl faulovaný uprostřed hřiště, domácí se chopili bleskově rozehrávky, dlouhý balon mířil na naběhnutého Šulce, jenomže blíže k míči měl brankář Dostál, který ho schoval do svých rukavic.
     
    6
    S touto situací si zlínská obrana poradila a brankář Dostál mohl odkopávat od své branky. Jenomže přihrávka se mu příliš nepovedla a tak hrát mohou opět červenomodří.
     
    5
    Ba Loua si naběhl do pokutového území, následným centrem trefil hostujícího hráče, plzeňský hráč ještě reklamuje ruku, leč bude to jen další odkop od rohového praporku.
     
    4
    První rohový kop v zápase rozehrála Plzeň. Káčer si narazil nakrátko s Ba Louou, jehož následný centr hostující obrana odrazila na další rohový kop.
     
    3
    I domácí hned vystrčili své růžky. David Limberský si zpracoval balon u levé postranní čáry, následně balon posouval na hrot k Beauguelovi, nicméně ten to měl na dlouhou nohu a k míči se nedostal.
     
    2
    Hosté začali aktivně, Dramé operoval s míčem na pravé straně, přes jednoho plzeňského hráče se dokázal dostat, leč poté mu míč ukradl Pavel Šulc, který rozehrává na své spoluhráče.
     
    1
    Hlavní rozhodčí Ondřej Lerch dnes poprvé pískl do píšťalky, což značí jediné, dohrávka 24. kola může odstartovat – pojďme společně na něj! Výkop měli na starosti domácí fotbalisté, kteří v prvním poločase budou útočit zleva doprava.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Obě mužstva společně nastoupila na trávník v bílých tričkách s nápisem "Nechme děti sportovat!"
     
    Už i domácí fotbalisté za doprovodu plzeňské hymny nastupují na trávník.
     
    Jako první dnes na hrací plochu nastupují hostující hráči.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Viktoria Plzeň: Staněk – Limberský, Brabec (C), Kaša, M. Havel – P. Šulc, Kalvach, Káčer – Falta, Beauguel, Ba Loua.
    Náhradníci: A. Hruška – Hořava, J. Kopic, Hybš, Ondrášek, Mihálik, Hranáč.

    FC Fastav Zlín: S. Dostál – Matejov, P. Buchta, Simerský, Cedidla – Janetzký, Hlinka, Vraštil – Jawo, Poznar (C), Y. Dramé.
    Náhradníci: Rakovan – Potočný, Fantiš, Martínez García, Procházka, J. Kolář, Čanturišvili.

    Rozhodčí: Lerch – Hock, Leška.
     
    Řekli před zápasem:

    „Zlín má můj respekt i vzhledem k tomu, že nás na podzim porazil. O motivaci máme jednoznačně postaráno i proto, že jsme lehce zaškobrtli v té naší vítězné sérii. Bude podstatné hrát nadoraz a pokud využijeme všechny své silné atributy, jsem přesvědčený, že utkání zvládneme,“ říká trenér Viktorie Plzeň Adrian Guľa

    „Čeká nás těžký soupeř. Plzeň má velice kvalitní kádr, poslední zápas sice remizovala v Karviné, ale to více se bude chtít na nás vytáhnout, bude se chtít dotáhnout k té vedoucí čtveřici. Naopak my jsme teď hráli velice těžký zápas v Jablonci, který jsme v prvním poločase nezvládli, druhá půle již byla lepší a v Plzni budeme tak chtít hrát celý zápas a domácí potrápit,“ říká před duelem plzeňský odchovanec v barvách Fastavu Zlín Václav Procházka.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů:

    22.11.20 Fastav Zlín – Viktoria Plzeň 1 : 0
    10.06.20 Viktoria Plzeň – Fastav Zlín 3 : 0
    04.11.19 Fastav Zlín – Viktoria Plzeň 1 : 1
    07.12.18 Fastav Zlín – Viktoria Plzeň 0 : 2
    11.08.18 Viktoria Plzeň – Fastav Zlín 1 : 0
     
    Krásné a příjemné odpoledne z Plzně!

    Vítám všechny fotbalové fanynky a fanoušky, kteří se rozhodli si na středeční den dopřát trochu nejlepšího fotbalu u nás. Od čtyř hodin se totiž v plzeňské Doosan Aréně hraje dohrávka 24. kola FORTUNA:LIGY, ve kterém domácí FC Viktoria Plzeň přivítá na svém zeleném pažitu tým FC Fastav Zlín.

    Plzeňská Viktoria
    je po 23 zápasech překvapivě až šesté příčce se ziskem 41 bodů. Na své pražské kolegy ztrácí již propastných deset odů respektive již dvacet sedm bodů na první Slavii. Plzeň a druhá Sparta mají ovšem odehráno o dva zápasy méně. Červenomodří díky nařízené karanténě skoro měsíc nehráli, dvě kola museli odložit a jedno z nich je právě utkání se Zlínem. Parta Guly po tristním podzimu se pomalu zvedá, na jaře uhrála 21 bodů. Viktorka dokázala čtyřikrát po sobě vyhrát, nicméně pátou výhru o víkendu Plzeňané již nepřidali. V daleké Karviné Viktoria pouze remizovala 1:1. Skóre otevřel v prvním poločase Michal Papadopulos, za hosty ve druhé půli srovnal Jean-David Beauguel, který vstřelil již svou desátou branku v sezóně a potvrdil jeho vzrůstající formu.

    Hostující Fastav Zlín odehrál v sezóně o kolo více než Plzeň, avšak na svůj účet hosté dokázali nashromáždit pouhých 29 bodů, tedy o dvanáct méně než jejich dnešní soupeř. Hosté na tříbodovou výhru čekají přesně jeden měsíc a jeden den, poslední dvě kola totiž ševci prohráli. Po výhře 3:0 nad Českými Budějovicemi nestačili opět v domácím prostředí překvapivě na Karvinou, které podlehli 1:2. Ani tento víkend nedosáhli svěřenci Páníka na bodový zisk, nad jejich síly byl ambiciózní Jablonec, který v domácím prostředí zvítězil 3:1.

    Obě mužstva už se v probíhající sezóně jednou potkala. Na konci listopadu se hrálo na zlínské Letné, duel se odehrál po reprezentační přestávce a díky trefě Tomáše Poznara ho Moravané vyhráli 1:0. Přijde dnes na řadu odveta?

    Dámy a pánové, pohodlně se usaďte a užijte si příjemné odpoledne s doprovodem našeho textového přenosu, tím vás provede Jakub Štěrba.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Jakub Štěrba

    Branky: 31. Beauguel (Ba Loua), 53. Ba Loua (Káčer)

    Karty:   26. Kaša (PLZ) – 38. Matejov (ZLN), 64. Janetzký (ZLN)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 3:6. Rohy: 10:6. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 6:14.
    FC Viktoria Plzeň: Staněk – Limberský, Brabec (C), Kaša, M. Havel – P. Šulc, Kalvach, Káčer (75. Hořava) – Falta (67. J. Kopic), Beauguel (75. Ondrášek), Ba Loua (67. Mihálik).
    Náhradníci: A. Hruška – Hořava, J. Kopic, Hybš, Ondrášek, Mihálik, Hranáč.

    FC Zlín: S. Dostál – Matejov, P. Buchta, Simerský, Cedidla – Janetzký (71. Martínez García), Hlinka, Vraštil (87. Procházka) – Jawo (55. Čanturišvili), Poznar (C) (71. Fantiš), Y. Dramé (55. Potočný).
    Náhradníci: Rakovan – Potočný, Fantiš, Martínez García, Procházka, J. Kolář, Čanturišvili.

    Rozhodčí: Lerch – Hock, Leška

    Diváci: hráno bez
    bahis siteleri