Montreal – Calgary 1:4 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 2:3 (kon.) | St. Louis – Colorado 3:4 (kon.)
Los Angeles – Vegas 2:6 (kon.) | San Jose – Anaheim 1:4 (kon.)
konec
San Jose Sharks
1:4 (0:1, 0:2, 1:1)
Anaheim Ducks
Čtvrtek 15.04.2021, 04:37 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:30 Jakob SILFVERBERG - 1:4
     
    59:30
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks dělají v přesilovce gólovou tečku za tímto zápasem! Kevin Shattenkirk měl spoustu času před pravým kruhem. Odtud úmyslně trefil bekhendovou část hokejky JAKOBA SILFVERBERGA a kotouč se nechytatelně odrazil do pravého horního rohu Kořenářovy branky. Asistence: Kevin Shattenkirk, Cam Fowler.
     
    58:40
    To je konec domácích naději. Evander Kane je chvíli po oddechovém času vyloučen na dvě minuty za držení Grantovy hokejky.
    57:44 Erik KARLSSON - 1:3
     
    57:44
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Anthony Stolarz si z tohoto duelu vychytanou nulu neodnese! Meier zprava nahrál ERIKU KARLSSONOVI a nízká rána bez přípravy proletěla mezi nohama brankáře až do sítě. Stolarzovi překážela ve výhledu urostlá postava Tomáše Hertla. Asistence: Timo Meier, Brent Burns.
     
    53:59
    Šimek před chvílí poslal k zemi Terryho a teď si domluvil další bitku s Comtoisem. I tu vyhrál, byť se vše obešlo bez ran pěstí.
     
    51:04
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Derek Grant – 2 min., podrážení).
     
    47:14
    Radim Šimek se v rohu hřiště pustili do bitky, která ale trvala jen krátce. Troy Terry brzy ztratil stabilitu. Sudí si vystačili jen s menšími tresty za hrubost.
     
    42:32
    Trenérská výzva se domácím vyplatila! Podle rozhodčích šlo ze strany Steela skutečně o nedovolené bránění brankáři, takže se stav vrací "jen" na 0:3.
     
    42:32
    Gambrell a Manson dostávají pětiminutové tresty za bitku. Rozhodčí mezitím budou zkoumat, zda nešlo o nedovolené bránění brankáři.
     
    42:32
    Sam Steel u vrcholku pravého kruhu přenechal puk Mansonovi, jehož střela se od zadního mantinelu odrazila na Rakella. Švédský útočník vrátil kotouč do brankoviště. Kořenář ho tam kompletně nezastavil pod betonem a Steel jej doslova dotlačil za brankovou čáru. Vzápětí se ještě strhla velká potyčka.
     
    38:41
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Logan Couture – 2 min., hákování).
    33:40 Alexandr VOLKOV - 0:3
     
    33:40
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Pokračující akce Kačerů přece jenom končí jejich třetím gólem! Maxime Comtois dostal na hokejku Grantovu přihrávku ze zadního mantinelu. Nebyl ale v pozici na střelu a proto ještě vylepšil pozici ALEXANDRU VOLKOVA, kterého si ve slotu úplně přestal všímat Karlsson. Asistence: Max Comtois, Derek Grant.
     
    24:22
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Cam Fowler – 2 min., podrážení).
    22:29 Derek GRANT - 0:2
     
    22:29
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kořenář podruhé kapituluje! Volkov zprava vrátil přihrávku k modré čáře, odkud vystřelil Josh Manson a DEREK GRANT v souboji s Melochem ztečoval puk mimo dosah českého gólmana, kterému tady nejde nic vyčítat. Asistence: Josh Manson, Alexandr Volkov.
     
    18:54
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Haydn Fleury – 2 min., podrážení).
     
    16:27
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Nikolaj Knyžov – 2 min., vysoká hůl).
     
    13:50
    Už podruhé Kořenářovi pomohly dobře postavené tyče! Kousíček chyběl ke gólu Terrymu, který po nahrávce Getzlafa pálil švihem z pravého kruhu.
     
    10:48
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Timo Meier – 2 min., podrážení).
    08:08 Ryan GETZLAF - 0:1
     
    08:08
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks otevírají gólový účet a Josef Kořenář tak poprvé zažívá, jaké je to v NHL inkasovat. Výrazně za to může Karlsson, který nechal volně ležet puk za brankou českého gólmana. Terry si ho vzal a zleva ho posunul RYANU GETZLAFOVI, který měl před sebou odkrytou klec. Asistence: Troy Terry.
     
    02:10
    Obrovitánský závar u Josefa Kořenáře! Vše začala Welinkého střela z pravého kruhu do tyče. Puk zůstal ležet v brankovišti a tam ho v hromadné mele nedorazil do sítě Comtois.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 58. E. Karlsson (Meier, Burns) – 9. Getzlaf (Terry), 23. D. Grant (Manson, Volkov), 34. Volkov (Comtois, D. Grant), 60. Silfverberg (Shattenkirk, Fowler)


    San Jose Sharks: Kořenář (M. Jones) – Burns, Ferraro, E. Karlsson, Knyžov, Meloche, R. Šimek – E. Kane, Couture (C), Balcers – Hertl (A), Labanc, Meier – Leonard, Gambrell, Donato – Marleau (A), Händemark, Gregor.
    Anaheim Ducks: Stolarz (R. Miller) – Manson (A), Drysdale, Welinski, Fowler, Shattenkirk, H. Fleury – Silfverberg (A), Henrique, Heinen – Terry, Getzlaf (C), Jones – Rakell, Steel, Comtois – Volkov, D. Grant, Deslauriers.

    Rozhodčí: Luxmore, Dunning – Galloway, Gawryletz
    bahis siteleri