Boston – NY Islanders 4:1 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 4:0 (kon.) | Carolina – Nashville 4:1 (kon.)
Pittsburgh – Philadelphia 1:2 (1:2 po s.n.) | Toronto – Winnipeg 2:5 (kon.) | Tampa – Florida 3:2 (po pr.)
Washington – Buffalo 2:5 (kon.) | Detroit – Chicago 4:1 (kon.) | Dallas – Columbus 4:1 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
4:1 (0:1, 3:0, 1:0)
Chicago Blackhawks
Pátek 16.04.2021, 01:38 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:33 Michael RASMUSSEN - 4:1
     
    58:33
    Detroit právě vstřelil branku!
    Blackhawks vsadili všechno na jednu kartu a tato taktika jim nevyšla. Postupný útok Chicaga zastavil Marc Staal, rychle předal puk Ernemu a ten přes Kubalíkovu hůl nahrál rozjetému spoluhráči. MICHAEL RASMUSSEN pak před vracejícím se Kalynukem trefil opuštěnou branku a definitivně tím zpečetil osud tohoto utkání. Asistence: Adam Erne a Marc Staal.
    31:15 Troy STECHER - 3:1
     
    31:15
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit odskakuje na rozdíl dvou tref! Úspěšnou kombinaci založil Naměstnikov. V rohu kluziště zabrzdil, otočil se zpátky a přenesl hru doleva na DeKeysera, ten diagonální přihrávkou do uličky našel na koncové čáře TROYE STECHERA, jenž měl za zády brankáře relativně snadnou úlohu. Asistence: Danny DeKeyser a Vladislav Naměstnikov.
    28:55 Jakub VRÁNA - 2:1
     
    28:55
    Detroit právě vstřelil branku!
    Fantazie! JAKUB VRÁNA se prosazuje ve svém prvním zápase za Detroit! Pardubický rodák naskočil z trestné lavice, od Lindströma dostal dlouhou přihrávku za obranu a nekompromisní střelou kolem vyrážečky nedal gólmanovi šanci – 2:1. Asistence: Gustav Lindström.
    24:48 Troy STECHER - 1:1
     
    24:48
    Detroit právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Při hře ve čtyřech na obou stranách si ve středním pásmu jízdou vzad zpracoval puk TROY STECHER. Obratně se s ním otočil, dobruslil před pravý kruh, napřáhl a kolem couvajícího beka tvrdě vypálil. Kevin Lankinen si na kotouč sáhl, zabránit mu v cestě do sítě ale nedokázal. Asistence: Marc Staal a Luke Glendening.
    14:47 Duncan KEITH - 0:1
     
    14:47
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Zatímco před třemi minutami orazítkoval DUNCAN KEITH tyčku, teď už tento obránce mířil do černého! Parádní přihrávkou křížem mu z rohu kluziště nabil DeBrincat. Greiss proti němu povyjel a do svého obvyklého postavení se nestihl vrátit včas, situaci nezachránil ani tygřím skokem. Asistence: Alex DeBrincat a Dylan Strome.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 25. Stecher (M. Staal, Glendening), 29. J. Vrána (G. Lindström), 32. Stecher (DeKeyser, Naměstnikov), 59. Rasmussen (Erne, M. Staal) – 15. Keith (DeBrincat, D. Strome)


    Detroit Red Wings: Greiss (J. Bernier) – Hronek, Cholowski, G. Lindström, DeKeyser, Stecher, M. Staal – Zadina, D. Larkin, J. Svečnikov – Filppula, Rasmussen, J. Vrána – Gagner, Naměstnikov, Pánik – Helm, Glendening, Erne.
    Chicago Blackhawks: Lankinen (M. Subban) – C. Murphy (A), Stillman, Mitchell, Keith (A), Kalynuk, Zadorov – P. Kane (A), Suter, Hagel – D. Strome, Dach, DeBrincat – Hinostroza, Kurashev, D. Kubalík – Carpenter, Kämpf, Connolly.

    Rozhodčí: Morton, Rank – Smith, Syvret
    bahis siteleri