Montreal – Calgary 2:1 (kon.) | Boston – NY Islanders 3:0 (kon.) | Minnesota – San Jose 3:2 (kon.)
Anaheim – Vegas 0:4 (kon.) | Philadelphia – Washington 3:6 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 6:3 (kon.)
Buffalo – Pittsburgh 2:3 (kon.) | Montreal – Ottawa 0:4 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
3:6 (1:1, 1:3, 1:2)
Washington Capitals
Sobota 17.04.2021, 18:37 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:48 Anthony MANTHA - 3:6
     
    58:48
    Washington právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! ANTHONY MANTHA v obranném pásmu plácl do kotouče a poslal jej přes celé kluziště do prázdné branky! Mantha se tak prosazuje i ve třetím duelu po příchodu z Detroitu. Bez asistence.
    49:15 Conor SHEARY - 3:5
     
    49:15
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington dává hostům další ránu! Hosté uspěli na vhazování v útočném pásmu. Od modré čáry nahodil puk před branku Justin Schultz a CONNOR SHEARY puk šikovně tečoval do branky! Asistence: Justin Schultz, Lars Eller.
    47:02 Wade ALLISON - 3:4
     
    47:02
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Philadelphia ještě žije! Domácí celek nakonec dokázal využít přesilovou hru! Po nádherné kombinaci zůstal sám před odkrytou brankou WADE ALLISON a napálil puk do branky! Pro Allisona jde o první branku v NHL! Asistence: Kevin Hayes, Claude Giroux.
    35:02 Jevgenij KUZNĚCOV - 2:4
     
    35:02
    Washington právě vstřelil branku!
    Hostující Washington odskakuje na rozdíl dvou branek! Tom Wilson přihrávkou od mantinelu poslal puk před branku a JEVGENIJ KUZNĚCOV forhendovým blafákem překonal Alexe Lyona! Asistence: Tom Wilson, John Carlson.
    26:15 Alexandr OVEČKIN - 2:3
     
    26:15
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla opravdu bleskurychle využitá přesilovka! Ihned po vyhraném vhazování dostal přihrávku na svůj oblíbený levý kruh ALEXANDR OVEČKIN a dělovkou příklepem přidal svou druhou branku v utkání! Asistence: John Carlson, Jevgenij Kuzněcov.
    25:28 James van Riemsdyk - 2:2
     
    25:28
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Domácí celek dokázal podruhé v utkání smazat náskok favorizovaného celku! JAMES VAN RIEMSDYK zůstal zapomenutý na modré čáře, dostal se do úniku a vychutnal si Samsonova! Asistence: Nicolas Aube-Kubel.
    20:33 Dmitrij ORLOV - 1:2
     
    20:33
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington si hned v úvodu druhé třetiny bere své ztracené vedení zpět! DMITRIJ ORLOV se z levé strany opřel do volného kotouče a prostřelil domácího brankáře. Podle všeho tam ještě byla lehká teč obránce. Asistence: John Carlson, Alexandr Ovečkin.
    19:59 Ivan PROVOROV - 1:1
     
    19:59
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Domácí celek dotahuje skóre vteřinu před koncem první třetiny! IVAN PROVOROV dostal přihrávku na modrou čáru a tvrdou dělovkou poslal puk do sítě. Před Samsonovem projeli tři hráči a hostující brankář neviděl vůbec nic! Asistence: Claude Giroux, Joe Farabee.
    03:38 Alexandr OVEČKIN - 0:1
     
    03:38
    Washington právě vstřelil branku!
    Hostující celek se dostává do vedení a potvrzuje své fantastické přesilovky. ALEXANDER OVEČKIN si počkal na přihrávku na levý kruh a svou klasickou dělovkou příklepem otevřel skóre! Asistence: John Carlson, Jevgenij Kuzněcov.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 20. Provorov (Giroux, Farabee), 26. J. van Riemsdyk (Aube-Kubel), 48. Allison (K. Hayes, Giroux) – 4. Ovečkin (Carlson, Kuzněcov), 21. Orlov (Carlson, Ovečkin), 27. Ovečkin (Carlson, Kuzněcov), 36. Kuzněcov (T. Wilson, Carlson), 50. Sheary (J. Schultz, Eller), 59. Mantha


    Philadelphia Flyers: Lyon (Elliott) – Braun, Provorov, P. Myers, Sanheim, Morin, Gostisbehere – Konecny, Couturier (A), J. van Riemsdyk – Voráček, K. Hayes (A), Giroux (C) – Farabee, Laughton, Lindblom – Allison, Patrick, Twarynski – Aube-Kubel.
    Washington Capitals: Samsonov (Vaněček) – Carlson (A), Orlov, J. Schultz, Dillon, Jensen, Chára – T. Wilson, Kuzněcov, Ovečkin (C) – Oshie, Bäckström (A), Mantha – Sprong, Eller, Sheary – Hathaway, Dowd, Hagelin.

    Rozhodčí: O´Rourke, Kozari – Fournier, Gawryletz

    Diváci: 3 430
    bahis siteleri