Montreal – Ottawa 0:4 (kon.) | Arizona – St. Louis 3:2 (kon.) | Carolina – Nashville 3:1 (kon.)
Tampa – Florida 3:5 (kon.) | Detroit – Chicago 0:4 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 0:3 (kon.)
Dallas – Columbus 5:1 (kon.) | Minnesota – San Jose 5:2 (kon.) | Boston – Washington 6:3 (kon.)
Buffalo – Pittsburgh 4:2 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 3:5 (kon.) | Anaheim – Vegas 2:5 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
3:2 (0:2, 2:0, 1:0)
St. Louis Blues
Neděle 18.04.2021, 00:15 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:00 Michael BUNTING - 3:2
     
    44:00
    Arizona právě vstřelila branku!
    Trochu sušší pasáž hry v Gila River Areně prořízl MICHAEL BUNTING, domácí se poprvé v utkání ujímají vedení! Útočník Arizony tečoval projektil Chychruna z prostoru mezi modrou a kruhem mimo dosah hostujícího brankáře – 3:2! Asistence: Jakob Chychrun, Christian Fischer.
    30:34 Clayton KELLER - 2:2
     
    30:34
    Arizona právě vstřelila branku!
    A je to, krátce po startu druhé poloviny utkání začínáme zase od začátku! Ekman-Larsson v početní výhodě našel na kruhu volného CLAYTONA KELLERA, jenž následně rychlým zakončením vymetl pavučiny z bližšího vinglu hostující klece. Srovnáno – 2:2! Asistence: Oliver Ekman-Larsson, Christian Dvorak.
    21:41 Alex GOLIGOSKI - 1:2
     
    21:41
    Arizona právě vstřelila branku!
    Uff, to byla pecka! Nepříjemný nápor Yotes končí brankou, domácí jsou zpátky ve hře! Binnington nyní nestačil na prudkou ránu z voleje z dílny ALEXE GOLIGOSKIHO, který zachytil přihrávku zpoza klece a následně pryž poslal přesně pod horní tyč – 1:2! Asistence: Nick Schmaltz, Conor Garland.
    08:14 Tyler BOZAK - 0:2
     
    08:14
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté nakonec přeci jen početní výhodu využívají a odskakují do dvoubrankového trháku! Darcy Kuemper skutečně neprožívá ten nejlepší možný návrat do brankoviště, v deváté minutě ho překonává TYLER BOZAK – 0:2! Asistence: Mike Hoffman, Vince Dunn.
    01:23 Sammy BLAIS - 0:1
     
    01:23
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    No, tak to bylo rychlé! Arizona byla v úvodních momentech střetnutí aktivnějším celkem na ledě, nakonec ale jako první do vedení odskakují Blues! Už v polovině druhé minuty otevírá skóre SAMMY BLAIS, který Kuempera nachytal lehkou střelou z pravého kruhu – 0:1! Asistence: David Perron, Colton Parayko.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 22. Goligoski (Schmaltz, Garland), 31. Keller (Ekman-Larsson, Dvorak), 44. Bunting (Chychrun, Fischer) – 2. Blais (Perron, Parayko), 9. Bozak (Hoffman, Dunn)


    Arizona Coyotes: Kuemper (Raanta) – Chychrun, Goligoski (A), Ekman-Larsson (C), Ljubuškin, Hjalmarsson (A), Demers – Keller, Schmaltz, Garland – Crouse, Dvorak, T. Pitlick – Hunt, Jo. Larsson, Kessel – Bunting, Fischer, Pederson.
    St. Louis Blues: Binnington (Husso) – Dunn, Scandella, Krug, Faulk, Walman, Parayko (A) – Clifford, Barbašev, N. Walker – Schwartz, B. Schenn, Tarasenko (A) – Blais, R. O'Reilly (C), Perron – Hoffman, Bozak, Kyrou.

    Rozhodčí: Rehman, Morton – Flemington, Berg.

    Diváci: 3 981
    bahis siteleri