Montreal – Ottawa 0:4 (kon.) | Arizona – St. Louis 3:2 (kon.) | Carolina – Nashville 3:1 (kon.)
Tampa – Florida 3:5 (kon.) | Detroit – Chicago 0:4 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 0:3 (kon.)
Dallas – Columbus 5:1 (kon.) | Minnesota – San Jose 5:2 (kon.) | Boston – Washington 6:3 (kon.)
Buffalo – Pittsburgh 4:2 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 3:5 (kon.) | Anaheim – Vegas 2:5 (kon.)
konec
Dallas Stars
5:1 (1:1, 4:0, 0:0)
Columbus Blue Jackets
Neděle 18.04.2021, 02:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    36:40 Esa LINDELL - 5:1
     
    36:40
    Dallas právě vstřelil branku!
    Těžké chvíle pro Columbus, který znovu inkasuje. Dallas si vytvořil tlak, dvě střely nebyly příliš úspěšné, ale akce domácích pokračovala, když si Hintz zajel s pukem za branku, obkroužil ji a i přes zaškobrtnutí poslal přihrávku před kruhy k ESU LINDELLOVI, jenž propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Roope Hintz, Joe Pavelski.
    33:34 John KLINGBERG - 4:1
     
    33:34
    Dallas právě vstřelil branku!
    Přihrávka na rozjetého JOHNA KLINGBERGA prošla a domácí útočník mířil k brance Columbusu z pravé strany. Vše nasvědčovalo tomu, že bude přihrávat do levé strany, jenže nakonec jen ťukl do puku, poslal jen ke Korpisalovi a tomu propadl smolně mezi betony. Hostující brankář toho má dost a jde z branky. Asistence: Jason Robertson, Roope Hintz.
    33:14 Joe PAVELSKI - 3:1
     
    33:14
    Dallas právě vstřelil branku!
    Pro domácí velmi důležitý gól, díky němuž se v boji o vítězství od svých soupeřů odpoutávají. Robertson šikovně podržel puk v pravém kruhu a poslal přihrávku před branku ve chvíli, kdy se tam dostal i JOE PAVELSKI, jenž byl sice v hodně těžké pozici, ale v otočce dokázal poslat puk na branku a za záda Korpisala. Asistence: Jason Robertson, Esa Lindell.
    30:10 Denis GURJANOV - 2:1
     
    30:10
    Dallas právě vstřelil branku!
    Povedený rychlý protiútok Gurjanova s Bennem, který končí trefou DENISE GURJANOVA do odkryté klece! Právě Gurjanov zavezl puk do útočného pásma po pravé straně, přihrál na střed před kruhy Bennovi, jenž mu přihrávku okamžitě vrátil a bezmocný Korpisalo se proti okamžité střele už přesunout nestihl. Asistence: Jamie Benn.
    12:35 Jamie BENN - 1:1
     
    12:35
    Dallas právě vstřelil branku!
    Korpisalo chyboval, když nahozený oblouček vyrazil jen před sebe. Je pravdou, že skákající puk mu nemířil k lapačce, jenže si se situací neporadil dobře, neodpálil kotouč do bezpečí, a k odraženému puku rychle přispěchal JAMIE BENN, který pohotovým zakončením srovnává na 1:1! Asistence: John Klingberg, Denis Gurjanov.
    06:06 Vladislav GAVRIKOV - 0:1
     
    06:06
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hostům se daří otevřít skóre zápasu! Napřed útočili domácí, ale Del Zotto v dobré šanci neuspěl. Z následného protiútoku však přišel úder VLADISLAVA GAVRIKOVA, který si najel před branku a úspěšně protečoval prudkou přihrávku Bjorkstranda z pravého kruhu za záda Oettingera. Asistence: Oliver Bjorkstrand, Cam Atkinson.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 13. Ja. Benn (J. Klingberg, Gurjanov), 31. Gurjanov (Ja. Benn), 34. Pavelski (Robertson, Lindell), 34. J. Klingberg (Robertson, Hintz), 37. Lindell (Hintz, Pavelski) – 7. Gavrikov (Bjorkstrand, Atkinson)


    Dallas Stars: Oettinger (Chudobin) – J. Klingberg, Lindell (A), Heiskanen, Oleksiak, Vatanen, Sekera – Pavelski (A), Hintz, Robertson – Gurjanov, Ja. Benn (C), Dickinson – Comeau, Faksa, Cogliano – Kero, Gardner, Caamano.
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (34. Merzlikins) – Lehtonen, S. Jones (A), Del Zotto, Gavrikov, Harrington, Peeke – Bjorkstrand, Roslovic, Atkinson (A) – Laine, Domi, Grigorenko – Dalpe, Texier, Robinson – Matteau, Dunne, MacInnis.

    Rozhodčí: Brenk, McCauley – Gibbons, Suchánek

    Diváci: 5643
    bahis siteleri