Montreal – Ottawa 0:4 (kon.) | Arizona – St. Louis 3:2 (kon.) | Carolina – Nashville 3:1 (kon.)
Tampa – Florida 3:5 (kon.) | Detroit – Chicago 0:4 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 0:3 (kon.)
Dallas – Columbus 5:1 (kon.) | Minnesota – San Jose 5:2 (kon.) | Boston – Washington 6:3 (kon.)
Buffalo – Pittsburgh 4:2 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 3:5 (kon.) | Anaheim – Vegas 2:5 (kon.)
konec
New Jersey Devils
3:5 (0:2, 1:1, 2:2)
New York Rangers
Neděle 18.04.2021, 21:10 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:36 Ryan STROME - 3:5
     
    59:36
    Rangers právě vstřelili branku!
    A je zcela rozhodnuto! Ve vlastním pásmu vybojoval puk Panarin. Za obranou číhal RYAN STROME, který sice nedokázal dostat puk do sítě, ale byl jednoznačně faulován Subbanem a tak hlavní rozhodčí připsal Rangers technický gól! Asistence: Colin Blackwell a Artěmij Panarin.
    57:00 Mika ZIBANEJAD - 3:4
     
    57:00
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté se mohou spolehnout na přesilové hry. Znovu to krásně sehráli, Strome totiž využil volného prostoru mezi kruhy, kde byl připraven MIKA ZIBANEJAD a ten přesnou ránou pod horní tyč vrací vedení Rangers! Asistence: Ryan Strome a Adam Fox.
    45:30 Nico HISCHIER - 3:3
     
    45:30
    Devils právě vstřelili branku!
    A je srovnáno! Nolan Foote ve svém první zápase v NHL získává první asistenci, když našel mezi kruhy volného Merkleyho. Ten ještě nezakončoval, naopak připravil šanci pro NICO HISCHIERA, který už neměl problém dostat puk do poloprázdné branky. Asistence: Nick Merkley a Nolan Foote.
    41:53 Marián STUDENIČ - 2:3
     
    41:53
    Devils právě vstřelili branku!
    To co se nepovedlo před pár momenty se domácím daří teď! Dlouhou přihrávku vyslal z vlastního pásma Johnsson a puk se náramně klouzal do jízdy MARIÁNU STUDENIČOVI, jenž si nabruslil k pravému kruhu a přesnou ránou k tyči překonal Georgijeva. Pro Studeniče je to první branka v kariéře v NHL! Asistence: Michail Malcev a Andreas Johnsson.
    38:55 Michail MALCEV - 1:3
     
    38:55
    Devils právě vstřelili branku!
    Gól do šatny v podání domácích! Subban vyslal tvrdou střelu od modré čáry, s čímž si ještě Georgijev dokázal poradit. Jenže na dorážku byl připraven MICHAIL MALCEV, který procpal puk za záda brankáře Rangers. Asistence: Jegor Šarangovič, P. K. Subban.
    25:17 Alexis LAFRENIERE - 0:3
     
    25:17
    Rangers právě vstřelili branku!
    Parádní práce mladíků v sestavě Rangers! Bleskový protiútok vzešel do přečíslení dva na jednoho, které dobře vyřešil přihrávkou Chytil. Mezi kruhy byl najetý ALEXIS LAFRENIERE a ten backhandem trefil mezi betony. Asistence: Filip Chytil a Kaapo Kakko.
    14:03 Vitalij KRAVCOV - 0:2
     
    14:03
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tohle byla mizerná rozehrávka domácích, kterou vystihl Howden a pohotovou přihrávkou našel na pravém kruhu VITALIJE KRAVCOVA, jenž se z první opřel do puku a prostřelil Balckwooda! Tento gól si bude pamatovat, neboť to byl jeho první v kariéře NHL! Asistence: Brett Howden.
    06:31 Chris KREIDER - 0:1
     
    06:31
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tohle byla krásná přesilovková akce v podání hostů! Zibanejadova přihrávka měla oči, krásným stříleným pasem totiž našel u levé tyče úplně volného CHRISE KREIDERA, který jen nastavil hůl a poslal puk do sítě. Asistence: Mika Zibanejad a Artěmij Panarin.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 39. M. Malcev (Šarangovič, P. K. Subban), 42. Studenič (M. Malcev, A. Johnsson), 46. Hischier (N. Merkley, Foote) – 7. Kreider (Zibanejad, Panarin), 15. Kravcov (B. Howden), 26. Lafreniere (Chytil, Kakko), 57. Zibanejad (R. Strome, Fox), 60. R. Strome (Blackwell, Panarin)


    New Jersey Devils: Blackwood (Wedgewood) – T. Smith, P. K. Subban (A), R. Murray, Severson, Siegenthaler, Tennyson – Kuokkanen, J. Hughes, Šarangovič – A. Johnsson, Hischier (C), Studenič – Wood (A), M. McLeod, Bastian – M. Malcev, N. Merkley, Foote.
    New York Rangers: A. Georgijev (18.–21. Šesťorkin) – R. Lindgren, Fox, K'A. Miller, Trouba, Bitetto, Br. Smith – Kreider (A), Zibanejad (A), Bučněvič – Panarin (A), R. Strome, Blackwell – Lafreniere, Chytil, Kakko – B. Howden, Rooney, Kravcov.

    Rozhodčí: McIsaac, Chmielewski – Nagy, Pancich

    Diváci: 3500
    bahis siteleri