Anaheim – Vegas 2:5 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 0:1 (po pr.) | Vancouver – Toronto 3:2 (po pr.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:1 (0:0, 2:0, 1:1) Stav série: 2:0
Bílí Tygři Liberec
Pondělí 19.04.2021, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Generali play off Tipsport extraligy • Finále
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:23 Jack RODEWALD - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Musil získal v obranném pásmu puk a poslal jej do středního pásma. Zde nakopl motory JACK RODEWALD, obhodil si bránícího hráče soupeře a z velkého úhlu v útočném pásmu zkusil poslat puk na branku. Trefil brankový oblouk, ale jako první si puk za brankou dobruslil a nahrnul jej do branky. Stav utkání 3:1.
     
    58:22
    Liberečtí získali útočné pásmo a Kváča míří na střídačku!
     
    50:50
    Úplně sám teď byl Lenc mezi kruhy! Liberecký útočník ale tuto šanci nevyužil, Kacetl si povyjel a jeho tutovku vyrazil.
     
    49:02
    Najman dostal po Gernátově ležérním přístupu přihrávku z rohu od Vlacha a jeho střelu musel Kacetl odrazit za branku svou lapačkou.
     
    46:47
    Adámek vysunul Martina Růžičku, který se natlačil před Kváču. Byl sám před libereckým brankáře, patrně zezadu atakován. Dle mínění obou rozhodčích byla situace čistá. Hraje se dál.
    44:43 Michal BULÍŘ - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    44:43
    Liberec právě vstřelil branku!
    Rychlá kombinace kolem třinecké branky a je to jen o jednu branku. Puk dostal na střelu z hrany brankoviště MICHAL BULÍŘ, který logicky nemohl být tak těsně bráněn Douderou, a poslal puk do odkryté části třinecké branky. Asistence: Dávid Gríger, Radan Lenc. Stav utkání 2:1.
     
    43:42
    Těžká situace pro Třinec! Liberec má k dispozici 79 sekund přesilovky pět na tři. Za vysokou hůl je vyloučen Patrik Hrehorčák (TRI).
     
    43:01
    Prvním vyloučeným hráčem třetí třetiny je Michael Špaček (TRI), který podrazil Dávida Grígera. Přesilovka Liberce.
     
    39:40
    Velká šance Třince! Michael Špaček střílel z pravého kruhu, Kváča odolal proti dorážkám Rodewalda i Michala Kovařčíka, i když nebyl v ideálním postavení.
    38:03 Miloš ROMAN - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    38:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Kundrátek z levé strany hledal najíždějícího hráče na střeleckou pozici na slotu, kterým byl MILOŠ ROMAN. Útočník čtvrté třinecké formace z ideální pozice dokázal prostřelit Kváču podruhé. Asistence: Tomáš Kundrátek, David Musil. Stav utkání 2:0.
     
    35:01
    Liberec jde znovu do tří! Petr Jelínek (LIB) zasáhl Stránského na úrovni brankové čáry patrně do hlavy a rozhodčí po poradě vylučují libereckého kapitána do konce utkání! Třinec má k dispozici 49 sekund přesilovky pět na tři a následně dlouhou klasickou přesilovku po pětiminutovém trestu.
    34:06 Petr VRÁNA - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    34:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři dvojnásobnou přesilovku využívají po 16 sekundách! Matěj Stránský si najel na levý kruh, kam dostal nabito z modré čáry. Jeho střelu z první Kváča jeho lapačkou vyrazil, ale z předbrankového prostoru se dorážkou prosadil PETR VRÁNA. Asistence: Matěj Stránský, Martin Růžička. Stav utkání 1:0.
     
    33:50
    Oceláři už začali přesilovku v útočném pásmu, bylo tam několik hraničním zákroků, například krosček na kapitána Vránu. Rozhodčí nakonec vylučují Petra Kolmanna (LIB) za hákování. Je zde 63 sekund přesilovky pět na tři pro Oceláře.
     
    32:53
    Hosté se přepočítali při střídání do útočného pásma a hráčská lavice je potrestána menším trestem za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Adam Najman (LIB). Budeme hrát 40 sekund čtyři na čtyři.
     
    31:33
    První přesilovka pro Liberec! Martin Gernát (TRI) zasáhl v útočném pásmu vysokou holí Daniela Špačka a dostává menší trest.
     
    26:18
    Hrehorčák si svou aktivitou na pravém křídle po přechodu do útočného pásma vynutil první vyloučení tohoto utkání. Prvním potrestaným hráčem je Mislav Rosandić (LIB), který dostává menší trest za podrážení. Hra bude pokračovat po komerční přestávce.
     
    24:16
    Pěkná individuální akce Stránského! Ten získal puk za brankou Kváči a vyháčkoval si cestu až do jeho brankoviště. Z bezprostřední blízkosti Kváča tuto šanci kryje a hra je přerušená.
     
    23:22
    Dobrá šance pro Třinec! Čtvrtá formace vyrobila zmatek před Kváčou a Kundrátek dostal nabito na modrou. Jeho střela těsně minula libereckou svatyni.
     
    14:14
    Po chybné rozehrávce Martina Gernáta byl v obrovské šanci Jaroslav Vlach, který dostal přihrávku do vyložené pozice mezi kruhy! Liberecký útočník tuto šanci neproměnil.
     
    13:16
    Hrňa zatáhl puk do útočného pásma, dal do strany na Marcinko, jehož střelu Kváča vykopl betonem před sebe. Moc nechybělo, aby Hrňova dorážka z jízdy skončila v liberecké brance!
     
    11:38
    Najman si našel na pravém kruhu zblokovanou střelu jeho spoluhráče a pálil na Kacetlovu branku. Jeho střele moc nechybělo!
     
    08:36
    Oceláři se po čase dostali do útočného pásma. Gernát s Draveckým uzavřeli mantinel a s pukem na holi vyjel do slotu zcela osamocený Roman. Jeho tutovku vychytal Kváča.
     
    05:00
    Aktivita první formace Liberce! Gríger získal puk za brankou Kacetla a přes první tyč jej nahrál ihned do předbrankového prostoru, odkud nebezpečně pálil Birner. Kacetl byl rozhozený, ale liberecký útočník netrefil branku.
     
    04:34
    Velká šance Michaela Špačka! Michal Kovařčík vybojoval puk, nahrnul jej do brankoviště. Špaček ze strany nahrál na střelu Douderovi na modrou čáru, odražený puk si navedl na osu třetiny Špaček a jeho střelu musel zastavit Kváča.

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 35. P. Vrána (M. Stránský, Martin Růžička), 39. Miloš Roman (Kundrátek, D. Musil), 60. Rodewald – 45. Bulíř (Gríger, Lenc)


    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Štěpánek) – Gernát, M. Doudera, Kundrátek, D. Musil, M. Adámek, Freibergs – Martin Růžička (A), P. Vrána (C), M. Stránský – Rodewald, Marcinko, Hrňa – O. Kovařčík, Špaček, M. Kovařčík – Dravecký (A), Miloš Roman, Hrehorčák – Kurovský.
    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Knot, Vitásek, Kolmann, Rosandić, T. Hanousek, Derner, Havlín – Lenc, Gríger, Birner (A) – Bulíř, P. Jelínek (C), Najman – D. Špaček, Šír, J. Vlach – Průžek, A. Dlouhý, Rychlovský.

    Rozhodčí: Hodek, Jeřábek – Lederer, Hynek

    Diváci: 300
    Třinec 4 1 Liberec
    #1 Neděle 18.04.2021 • 18:00
    Třinec - Liberec 6:2
    #2 Pondělí 19.04.2021 • 17:00
    Třinec - Liberec 3:1
    #3 Čtvrtek 22.04.2021 • 18:30
    Liberec - Třinec 3:0
    #4 Pátek 23.04.2021 • 17:00
    Liberec - Třinec 0:1 po prodl.
    #5 Pondělí 26.04.2021 • 17:00
    Třinec - Liberec 3:0
    bahis siteleri