Chicago – Nashville 5:4 (po pr.) | Arizona – Minnesota 1:4 (kon.) | Vegas – San Jose 5:2 (kon.)
Edmonton – Montreal 3:4 (kon.)
po prodl.
Chicago Blackhawks
5:4 (1:1, 0:2, 3:1 - 1:0)
Nashville Predators
Čtvrtek 22.04.2021, 01:00 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:00 Brandon HAGEL - 5:4
     
    63:00
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hotovo, podrženo, senzační obrat je dokonán! O rozhodující branku utkání se postaral BRANDON HAGEL, který tak dnes zapisuje tříbodový večer. Zápas ukončil nádhernou akcí přes levou stranou, kterou zakončil přesnou střelou nad rameno Juuseho Sarose! Asistence: Vinnie Hinostroza, Kirby Dach.
    52:55 Dominik KUBALÍK - 4:4
     
    52:55
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak máme srovnáno a Blackhawks dokonce mohou myslet na obrat! Obrana hostů se totálně rozpadla, protože si vůbec nepokryla mezikruží, kde Pius Suter zpoza branky našel DOMINIKA KUBALÍKA, který se parádní ránou nad rameno brankáře také zapisuje na střeleckou listinu! Asistence: Pius Suter.
    51:13 Vinnie HINOSTROZA - 3:4
     
    51:13
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks během minuty skórují podruhé a přece jen to bude ještě hodně zajímavé! Povedeného přechodu do pásma dokonale využil Kirby Dacha, který před bránou nalezl najíždějícího VINNIEHO HINOSTROZU, jenž prudkou střelou po ledě zaskočil Juuseho Sarose mezi betony. Asistence: Kirby Dach, Nikita Zadorov.
    50:04 Wyatt KALYNUK - 2:4
     
    50:04
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí se ještě prosazují a na další dvě branky mají ještě deset minut! Iniciativy se samozřejmě chopila chicagská legenda Patrick Kane, který z pravé straně vymyslel parádní pas na hůl WYATTA KALYNUKA, který také skvěle zakončil přímo mezi ruku a tělo Juuseho Sarose. Asistence: Patrick Kane, Brandon Hagel.
    40:58 Luke KUNIN - 1:4
     
    40:58
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté skórují ještě jednou a s Chicagem to vypadá velice zle! Nashville si ale branku určitě zasloužil, protože to skvěle sehrál. Na pravé straně to začal Roman Josi, který šikovnou zadovkou v pravém kruhu našel Mikaela Granlunda, jenž naznačil zakončení, ale kotouč ještě poslal na LUKEA KUNINA, který měl před sebou prázdnou klec, takže nebylo co řešit. Asistence: Mikael Granlund, Roman Josi.
    39:59 Mikael GRANLUND - 1:3
     
    39:59
    Nashville právě vstřelil branku!
    Možná zlomový moment zápasu, protože Predators jdou v závěru druhé části do dvoubrankového trháku! Mattias Ekholm předvedl opravdu rychlý přechod do útoku, následně uvolnil MIKAELA GRANLUNDA, který se pěknou stahovačkou dostal přes Connora Murphyho a poté překonal Malcolma Subbana přesnou střelou nad levým betonem. Asistence: Mattias Ekholm.
    33:39 Colton SISSONS - 1:2
     
    33:39
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté z velkého tlaku nakonec vytěžili druhou brankou utkání! Connor Murphy nedokázal zkrotit vysoký kotouč, čehož dokonale využil COLTON SISSONS, který se před něho protlačil a Malcolma Subbana následně překonal střelou mezi lapačku a tělo! Bez asistence.
    14:16 Eeli TOLVANEN - 1:1
     
    14:16
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři ještě v prvním dějství srovnávají krok! Zasloužil se o to zejména Viktor Arvidsson, který se i pod tlakem Connora Murphyho dostal až za branku, odkud v brankovišti našel volnou hůl EELIHO TOLVANENA, který skóroval střelou pod betonem. Asistence: Viktor Arvidsson, Ryan Johansen.
    04:14 Pius SUTER - 1:0
     
    04:14
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks ze svého aktivnímu napadání vytěžili úvodní branku! Na modré čáře se totiž chopil puku Brandon Hagel, který tak vedl přečíslení dva na jednoho. Kotouč samozřejmě předal svému spoluhráči, kterým byl PIUS SUTER, jenž se trefil přesně mezi betony přesouvajícího gólmana. Asistence: Brandon Hagel.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 5. Suter (Hagel), 51. Kalynuk (P. Kane, Hagel), 52. Hinostroza (Dach, Zadorov), 53. D. Kubalík (Suter), 63. Hagel (Hinostroza, Dach) – 15. Tolvanen (Arvidsson, Johansen), 34. Sissons, 40. Mikael Granlund (Ekholm), 41. Kunin (Mikael Granlund, Josi)


    Chicago Blackhawks: M. Subban (Lankinen) – de Haan, C. Murphy, Keith (A), Kalynuk, Stillman, Boqvist, Zadorov – Hinostroza, Suter, P. Kane (A) – DeBrincat (A), Dach, Hagel – D. Kubalík, Kurashev, D. Strome – Connolly, Kämpf, Carpenter.
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Josi (C), Benning, Ekholm (A), Ellis (A), Harpur, Gudbranson – Tolvanen, Johansen, Arvidsson – Järnkrok, Mikael Granlund, Kunin – Cousins, Haula, Duchene – Trenin, Sissons, Jeannot.

    Rozhodčí: Lee, St. Laurent – Kelly, Berg
    bahis siteleri