NHL
Winnipeg – Toronto 3:5 (kon.) | NY Islanders – Washington 0:1 (1:2 po s.n.) | Tampa – Columbus 3:1 (kon.)
Pittsburgh – New Jersey 5:1 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 2:3 (kon.) | Buffalo – Boston 1:5 (kon.)
Florida – Carolina 2:4 (kon.) | Detroit – Dallas 7:3 (kon.) | St. Louis – Colorado 2:4 (kon.)
Vancouver – Ottawa 0:3 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
3:5 (2:3, 1:1, 0:1)
Toronto Maple Leafs
Pátek 23.04.2021, 01:00 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:54 Mitchell MARNER - 3:5
     
    59:54
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto. Nick Foligno našel přihrávkou z otočky od pravého mantinelu mezi kruhy MITCHELLA MARNERA a ten zacílil nikým neatakován do opuštěné branky. Asistence: Nick Foligno a Auston Matthews.
    37:56 Kyle CONNOR - 3:4
     
    37:56
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Wheeler vyhrál v rohu kluziště souboj s Riellym a nabil na okraj levého kruhu KYLEU CONNOROVI, který bez přípravy vypálil. Jeho ránu tečoval mezi betony vlastního brankáře Alex Galchenyuk. Asistence: Blake Wheeler a Mark Scheifele.
    32:58 Mitchell MARNER - 2:4
     
    32:58
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Winnipeg měl v posledních minutách herně navrch, své možnosti ale nevyužil, a tak udeřilo na druhé straně. Matthews vyvezl kotouč mezi kruhy, kde jej krátkou přihrávkou nalevo předložil MITCHELLU MARNEROVI. Ten na nic nečekal a bez přípravy vypálil nad Brossoitovu lapačku. Asistence: Auston Matthews.
    11:59 Joe THORNTON - 2:3
     
    11:59
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A vylučovat se nakonec nebude! Od modré čáry napřáhl JOE THORNTON a střelou k levé tyči propálil vše, co mu stálo v cestě. Dobrou práci odvedl rovněž Jason Spezza, který Hellebuyckovi clonil ve výhledu. Asistence: Jake Muzzin a Justin Holl.
    10:26 Andrew COPP - 2:2
     
    10:26
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets likvidují dvougólové manko a začíná se de facto od začátku! Morgan Rielly nezachytil před brankou nahození od levého mantinelu, a tak mohl Appleton zprava naservírovat touš před odkrytou část klece ANDREWU COPPOVI, jenž už měl snadnou úlohu. Asistence: Mason Appleton.
    03:19 Mark SCHEIFELE - 1:2
     
    03:19
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí rychle odpovídají! Andrew Copp přihrával zpoza brány na hůl MARKA SCHEIFELEA, který zakončoval z bezprostřední blízkosti skrze nohy clonícího Holla. Asistence: Andrew Copp.
    01:18 Wayne SIMMONDS - 0:2
     
    01:18
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak to je nástup jako hrom! John Tavares posunul kotouč mezi kruhy na WAYNEA SIMMONDSE a ten našel bekhendovým zakončením skulinku mezi levou tyčí a Hellebuyckem! Asistence: John Tavares.
    00:27 Auston MATTHEWS - 0:1
     
    00:27
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou ze své první akce do vedení. AUSTON MATTHEWS si zpracoval dlouhý pas na útočné modré čáře, povyjel si s kotoučem do levého kruhu pro vhazování a ranou zápěstím na bližší tyč prostřelil Hellebuycka. Asistence: Mitchell Marner.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 4. Scheifele (Copp), 11. Copp (Appleton), 38. Connor (Wheeler, Scheifele) – 1. Matthews (Marner), 2. Simmonds (Tavares), 12. J. Thornton (Muzzin, Holl), 33. Marner (Matthews), 60. Marner (N. Foligno, Matthews)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (12. Brossoit) – Poolman (A), Morrissey, Pionk, Forbort, DeMelo, Jo. Benn – Wheeler (A), Scheifele, Connor – Ehlers, Dubois, Stastny – Appleton (A), Lowry, Copp – Lewis, N. Thompson, Perreault.
    Toronto Maple Leafs: J. Campbell (Rittich) – Brodie (A), Rielly, Holl, Muzzin, Dermott, Sandin (A) – Marner, Matthews, N. Foligno – W. Nylander (C), Tavares, Galchenyuk – Engvall, Kerfoot, Simmonds – Spezza, Brooks, J. Thornton.

    Rozhodčí: Skilliter, Joannette – Shewchyk, Brisebois
    bahis siteleri