Manchester City – Southampton 5:2 (kon.)
konec
Manchester City
5:2 (3:1)
Southampton FC
Středa 10.03.2021, 19:00 • Etihad Stadium, Manchester • Anglická Premier League • 33. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tímto se s Vámi loučím a děkuji za pozornost. Již za okamžik začínají dva zápasy osmifinále Ligy mistrů, které také můžete sledovat na onlajnech. Tak příjemný večer! (20:57:53)
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 10:6. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 6:4.
     
    Manchester City se vrací na vítěznou vlnu, a to když na svém trávníku Southamptonu nasázel dokonce pět branek. The Saints však domácím nadělali určité problémy, protože v první polovině dokázali smazat jednobrankové manko a pak se soupeřem drželi krok. Domácím ale vyšel skvěle závěr první půle, kdy vstřelili dva góly, kterými si vlastně zajistili výhru. Ve druhém poločase si pak v klidu pohlídali vedení a nakonec zvítězili 5:2.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Bernardo Silva z levé strany výborně dostal míč do středu šestnáctky, kde se tak míče chopil Ferrán Torres, jenž ale napálil jen prvního protihráče před sebou.
     
    90+2
    Sergio Agüero se přece jen také dostal do střelecké pozice, která z pravé strany směřovala k bližší tyči, kde byl ale připravený Alex McCarthy!
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty.
     
    90
    Ryan Bertrand na pravé straně posílá míč z autu dozadu. Následuje nákop na Nathana Redmonda, který ale při souboji s Aymericem Laportem nebyl úspěšný.
     
    88
    Ilkay Gündoğan vystihl přihrávku soupeře a nachystal tak střeleckou pozici pro Bernarda Silvu, kterému se dnes vůbec nedaří, což potvrdil nepřesnou ránou.
     
    87
    Southampton ještě opatrně hledá cestu dopředu, ale směrem dopředu to má velmi složité, protože domácí poměrně aktivně napadají.
    86. Neuznaná branka Adamse
     
    86
    Che Adams se sice blýskl parádním zakončením ke vzdálenější pravé tyči, ale branka nebude platit kvůli očividnému ofsajdu!
     
    85
    Sergio Agüero se zatím moc nedostává do hry. Nyní sice málem zachytil nepřesný nákop Jannika Vestergaarda, ale míč mu při zpracování utekl k protihráči.
     
    83
    James Ward-Prowse z přímého kopu opět pálil a tentokrát už konečně mířil mezi tři tyče, jenže rána měla slabou razanci, což znamenalo snadný zákrok pro Edersona.
     
    82
    Fernandinho je prvním hráčem ze žlutou kartu, protože ho Nathan Tella překvapil svou dravostí, takže ho mohl zastavit jen nedovoleně.
     
    82
    The Saints už jsou s porážkou smíření, takže s kombinací směrem dopředu také příliš nespěchají. Pak ale přišel nákop dopředu, který si našel Nathan Tella, ale míč stejně vrací dozadu.
     
    81
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Olexandr Zinčenko, přichází Benjamin Mendy.

    Lukáš Mihal

    Branky: 15. De Bruyne, 40. Mahríz, 45+3. Gündoğan, 55. Mahríz (Foden), 59. De Bruyne (Foden) – 25. Ward-Prowse (pen.), 56. Adams

    Karty:   82. Fernandinho (MAC)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 10:6. Střely mimo: 5:3. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 6:4.
    Manchester City: Ederson – Walker, Rúben Dias, Laporte, Zinčenko (81. B. Mendy) – De Bruyne (72. Agüero), Fernandinho (C), Gündoğan – Mahríz (61. F. Torres), B. Silva, Foden.
    Náhradníci: Steffen – Stones, B. Mendy, Cancelo, Rodri, Sterling, Jesus, Agüero, F. Torres.

    Southampton FC: A. McCarthy – Bednarek, Vestergaard, J. Stephens (63. Diallo), Salisu, Bertrand – Djenepo (46. Tella), Ward-Prowse (C), Armstrong (72. Watts), Redmond – Adams.
    Náhradníci: Forster – Walker-Peters, Ramsay, Diallo, Ferry, Tella, Watts, Minamino, N'Lundulu.

    Rozhodčí: Moss – Perry, Robathan
    bahis siteleri