Calgary – Montreal 5:2 (kon.) | Florida – Carolina 4:3 (po pr.) | NY Islanders – Washington 3:6 (kon.)
Detroit – Dallas 1:2 (po pr.) | Winnipeg – Toronto 1:4 (kon.) | San Jose – Minnesota 3:6 (kon.)
Anaheim – Vegas 1:5 (kon.) | Vancouver – Ottawa 4:2 (kon.) | Los Angeles – Arizona 0:4 (kon.)
Pittsburgh – Boston 1:0 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
1:5 (0:2, 0:1, 1:2)
Vegas Golden Knights
Neděle 25.04.2021, 03:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:17 Shea THEODORE - 1:5
     
    47:17
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hostující celek dává další branku, po rychlé kombinaci se střelou od modré čáry prosazuje SHEA THEODORE. Tvrdá střela končí až za brankovou čárou. Asistence: Brayden McNabb a Chandler Stephenson.
    45:39 William KARLSSON - 1:4
     
    45:39
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Las Veas dává gól a navyšuje své vedení. První střelu brankář John Gibson výborně vyrazil. Akce pokračovala dál, puk se odrazil do prostoru, kde byl WILLIAM KARLSSON. Jeho zakončení zapadlo do branky, gól platí a Vegas vede o tři góly. Asistence: Jonathan Marchessault a Alex Pietrangelo.
    42:00 Sam STEEL - 1:3
     
    42:00
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je sníženo na rozdíl dvou branek, prosazuje se díky důrazné hře před brankou SAM STEEL. V brankovišti zůstal nepokrytý a dokázal kotouč dorazit do branky. Ducks snižují ve chvíli, kdy mají ještě dostatek času se zápasem něco udělat. Robin Lehner puk tentokrát nezastavil. Asistence: Troy Terry a Alexandr Volkov.
    26:12 William CARRIER - 0:3
     
    26:12
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hostující celek navyšuje své vedení, Alex Pietrangelo našel volného spoluhráče, tím byl WILLIAM CARRIER. Jeho projektil končí v odkryté části branky. Vegas vede 3:0. Rychlá akce vyšla Vegas na výbornou. Asistence: Alex Pietrangelo.
    14:44 Chandler STEPHENSON - 0:2
     
    14:44
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Chytře. Ta by se dalo charakterizovat sehrání této akce ze strany Vegas. Shea Theodore dlouhou přihrávkou našel na útočné modré CHANDLERA STEPHENSONA. Ten se dostal do brejku, který střelou do horní části branky dokázal proměnit. Třetí střela Vegas na branku a druhý gól. Asistence: Shea Theodore.
    00:28 Chandler STEPHENSON - 0:1
     
    00:28
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vegas se dostává do vedení hned první střelou v zápase. Max Pacioretty našel před brankou zcela volného spoluhráče. Tím byl CHANDLER STEPHENSON, který z dobré pozice zakončoval přesně pod horní tyč. Rychlá akce Golden Knights znamená první gól v zápase. Asistence: Max Pacioretty.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 42. Steel (Terry, Volkov) – 1. Stephenson (Pacioretty), 15. Stephenson (Theodore), 27. W. Carrier (Pietrangelo), 46. W. Karlsson (Marchessault, Pietrangelo), 48. Theodore (McNabb, Stephenson)


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Drysdale, Shattenkirk, Ja. Larsson, Fowler (A), H. Fleury, Welinski – Heinen, Henrique, Volkov – Jones, Getzlaf, Terry – Comtois, Steel, Rakell (A) – Deslauriers, D. Grant, Backes.
    Vegas Golden Knights: Lehner (M.-A. Fleury) – Martinez, Pietrangelo (A), McNabb, Theodore, Hague, Whitecloud, Coghlan – Pacioretty, Stephenson, Mark Stone (C) – Marchessault (A), W. Karlsson, Janmark – Sikura, Nosek, Tuch – W. Carrier, N. Roy.

    Rozhodčí: Blandina, Chmielewski – Knorr, Gibbons

    Diváci: 1 717
    bahis siteleri