Calgary – Montreal 5:2 (kon.) | Florida – Carolina 4:3 (po pr.) | NY Islanders – Washington 3:6 (kon.)
Detroit – Dallas 1:2 (po pr.) | Winnipeg – Toronto 1:4 (kon.) | San Jose – Minnesota 3:6 (kon.)
Anaheim – Vegas 1:5 (kon.) | Vancouver – Ottawa 4:2 (kon.) | Los Angeles – Arizona 0:4 (kon.)
Pittsburgh – Boston 1:0 (kon.)
po prodl.
Florida Panthers
4:3 (1:1, 0:1, 2:1 - 1:0)
Carolina Hurricanes
Neděle 25.04.2021, 01:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:24 Aleksander BARKOV - 4:3
     
    60:24
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí nakonec vítězí! Jejich obrat dokonal ALEKSANDER BARKOV, který si vzal puk na pravém křídle, dobruslil s ním do střelecké pozice a po jeho ráně kotouč propadl mezi betony Nedeljkovice a doklouzal se za brankovou čáru. Asistenci si připisuje i brankář Driedger. Asistence: Chris Driedger a MacKenzie Weegar.
     
    57:16
    Jonathan Huberdeau nezpracoval pas Weegara. V opačném případě byl jel sám na hostující branku!
     
    56:31
    Hned ke dvěma střelám z pravé strany se dostal domácí obránce Markus Nutivaara! První byla nebezpečnější, ta branku soupeře těsně minula. Druhou pak pokryl brankář Nedeljkovic. Reklamní přestávka.
     
    52:51
    Rychlý domácí protiútok! Bylo to 2 na 1, Anthony Duclair to vzal na sebe a dostal se až před Nedeljkovice, na kterého ale s pokusem o zasunutí mezi betony nepochodil. Před dojíždějícím Huberdeauem pak odklidil kotouč z brankoviště Slavin!
     
    50:45
    Obrovská šance hostí! Jake Gardiner střílel od modré čáry. Puk zůstal stát vedle pravého betonu Driedgera a Jordan Staal dorážel do prakticky odkryté branky. Domácí gólman se však natáhl a možná i s pomocí obránce Montoura zabránil gólu!
     
    46:39
    To je neskutečné! Stále ještě v oslabení ujel defenzivě Caroliny Sam Bennett, který z pravé strany orazítkoval horní tyčku nad lapačkou Nedeljkovice!
    46:20 Alexander WENNBERG - 3:3
     
    46:20
    Florida právě vstřelila branku!
    Neskutečné, co domácí předvedli v oslabení! Nejprve i ve čtyřech rozpoutali před Nedeljkovicem obrovský závar, po němž neprotlačil kotouč za brankovou čáru Sam Bennett. O pár desítek sekund později pak přišel protiútok, který táhl podél pravého mantinelu Weegar. Ten předložil kotouč před branku ALEXANDEROVI WENNBERGOVI, jenž ho nadvakrát dokázal uklidit za Nedeljkovice – 3:3. Asistence: MacKenzie Weegar a Anthony Duclair.
     
    45:18
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Juho Lammikko – 2 min., hákování).
    44:48 Gustav FORSLING - 2:3
     
    44:48
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí se rychle vracejí zpět na kontakt! Jonathan Huberdeau od pravého mantinelu parádně přenesl hru na GUSTAVA FORSLINGA, který z levého kruhu trefil přesně mezírku mezi bližší tyčkou a pravým betonem brankáře Nedeljkovice – 2:3. Asistence: Jonathan Huberdeau a MacKenzie Weegar.
    43:04 Andrej SVEČNIKOV - 1:3
     
    43:04
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují soupeři na rozdíl dvou branek! Brett Pesce se dostal k další střele a kotouč se od bruslí clonícího ANDREJE SVEČNIKOVA odrazil za záda bezmocného brankáře Driedgera – 1:3. Asistence: Brett Pesce a Jake Gardiner.
    40:20 Hörnqvist nepotrestal Nedeljkovicovu chybu za brankou.
     
    40:20
    Chyba Alexe Nedeljkovice, který minul puk za svou brankou a toho se snažil využít Patric Hörnqvist. Ten ale nedokázal rychle zasunout kotouč do odkryté klece!
     
    40:00
    Nino Niederreiter dostává dvouminutový trest za nedovolené bránění a třetí třetinu tak začne Florida v početní výhodě!
     
    37:36
    Frank Vatrano bez kotouče odstrčil Jaccoba Slavina, čímž chtěl udělat prostor pro Weegara, který zavážel puk do útočného pásma. Rozhodčí to ale posoudili jako podrážení a poslali Vatrana na trestnou lavici.
     
    34:21
    Reklamní přestávka. Po ní si zahrají další přesilovku domácí, Morgan Geekie totiž držel Barkova.
     
    32:36
    Domácí v útoku propadli a do přečíslení 2 na 1 se vydali Nečas s Jaccobem Slavinem. Zakončoval druhý jmenovaný, který zleva těsně minul vzdálenější tyčku!
     
    28:39
    Hned po buly se dostal puk k Weegarovi, který ho posunul na Jonathana Huberdeaua. Jeho ránu z pravého kruhu Nedeljkovic stačil vyrazit!
     
    28:31
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Jake Gardiner – 2 min., držení).
     
    27:19
    Andrej Svečnikov střílel z levého kruhu nad, o chvíli později Driedger vyrazil zakončení Jordana Staala z předbrankového prostoru!
     
    26:04
    Po reklamní přestávce si zahrají hosté další přesilovku. Za nedovolené bránění je vyloučen Patric Hörnqvist.
     
    25:01
    Šance na obou stranách! Nejprve se měl co ohánět Nedeljkovic. Po jeho zákroku po střele Vatrana však vyrazili do protiútoku Canes a z pravé strany nebezpečně střílel Martin Nečas. Kotouč vypadl do brankoviště vedle brankáře Driedgera, kterému musel pomoci Montour, jenž hrací předmět odpálil do bezpečí!
     
    22:41
    Juho Lammikko měl šanci zakončovat do odkryté hostující branky. Bekhendem však hrál puk na dlouhou hůl a mezi tyče ho nedokázal umístit!
    21:37 Dougie HAMILTON - 1:2
     
    21:37
    Carolina právě vstřelila branku!
    A hosté přesilovku rychle využívají! Po rychlé kombinaci našel Sebastian Aho od zadního mantinelu DOUGIEHO HAMILTONA, který z vrcholu pravého kruhu prostřelil Driedgera. Druhý zásah obránce Canes v dnešním utkání – 1:2. Asistence: Sebastian Aho a Vincent Trocheck.
     
    21:27
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Frank Vatrano – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
    19:35 MacKenzie WEEGAR - 1:1
     
    19:35
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí srovnávají! Jonathan Huberdeau z pozice za brankou soupeře poslal puk na pravý kruh, odkud z první vypálil MACKENZIE WEEGAR a kotouč zapadl ke vzdálenější tyčce Nedeljkovicovy svatyně. Asistence: Jonathan Huberdeau a Sam Bennett.
     
    13:15
    Teď se ale domácí vymanili a dostali se do přečíslení 2 na 1. Barkov nahrával před branku Nikitovi Gusevovi, který zblízka nepřekonal Nedeljkovice!
     
    09:58
    Sam Bennett se vydal v oslabení do samostatného úniku! Výtečný bekčekink však předvedl Sebastian Aho a domácí útočník tak zakončoval bekhendem v tísni. Nedeljkovic zakročil lapačkou, následně si kotouč stáhl do lapačky a okamžitě rozehrál.
     
    09:19
    Dvě minuty za podrážení dostává Patric Hörnqvist. Uvidíme přesilovku Canes.
     
    09:09
    Kotouč se nepříjemně odrazil před domácí brankoviště a Driedger měl co dělat, aby ho Vincent Trocheck neprotlačil zblízka za brankovou čáru!
     
    05:10
    Teď to ale při forčekinku přehnal Andrej Svečnikov, který dostal trest za sekání. Přesilovka pro Pantery.
    03:25 Dougie HAMILTON - 0:1
     
    03:25
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají vedení! Andrej Svečnikov našel od zadního mantinelu DOUGIEHO HAMILTONA, který střelou z první kousek za pravým kruhem překonal Driedgera. Domácí brankář nic neviděl. Asistence: Andrej Svečnikov a Steven Lorentz.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 20. Weegar (Huberdeau, S. Bennett), 45. Forsling (Huberdeau, Weegar), 47. Wennberg (Weegar, Duclair), 61. Barkov (Driedger, Weegar) – 4. D. Hamilton (A. Svečnikov, Lorentz), 22. D. Hamilton (Aho, Trocheck), 44. A. Svečnikov (Pesce, Gardiner)


    Florida Panthers: Driedger (Bobrovskij) – Weegar, Forsling, Montour, Nutivaara, Gudas, Yandle (A) – Hörnqvist (A), Barkov (C), N. Gusev – Duclair, S. Bennett, Huberdeau – Lomberg, Wennberg, Vatrano – Tippett, Luostarinen, Lammikko.
    Carolina Hurricanes: Nedeljkovic (Reimer) – D. Hamilton, Slavin (A), Pesce, Gardiner, Hakanpää, J. Ryan – Lorentz, Aho, A. Svečnikov – Nečas, Trocheck, Niederreiter – Foegele, J. Staal (C), Paquette – Geekie, M. McCormick, Shore.

    Rozhodčí: Lambert, L'Ecuyer – Marquis, Suchánek

    Diváci: 4838
    bahis siteleri