Calgary – Montreal 5:2 (kon.) | Florida – Carolina 4:3 (po pr.) | NY Islanders – Washington 3:6 (kon.)
Detroit – Dallas 1:2 (po pr.) | Winnipeg – Toronto 1:4 (kon.) | San Jose – Minnesota 3:6 (kon.)
Anaheim – Vegas 1:5 (kon.) | Vancouver – Ottawa 4:2 (kon.) | Los Angeles – Arizona 0:4 (kon.)
Pittsburgh – Boston 1:0 (kon.)
konec
San Jose Sharks
3:6 (0:3, 0:1, 3:2)
Minnesota Wild
Neděle 25.04.2021, 03:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:39 Nick BONINO - 3:6
     
    59:39
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Risk se domácímu týmu nevyplatil a je to o tři branky. Puk si ve vlastním obranném pásmu našel u hrazení NICK BONINO, který přesným obloučkem poslal puk do odkryté branky Josefa Kořenáře. Asistence: Ian Cole.
     
    59:31
    Domácí to relativně překvapivě zkoušel bez brankáře.
     
    55:42
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Brent Burns – 2 min., sekání).
     
    54:55
    Po nahrávce zpoza branky se do obří šance dostal Marcus Johansson. Ten sám před brankou napálil pouze Kořenáře.
     
    52:22
    Jordan Greenway si šikovně prohodil soupeře na modré čáře a jel s Joelem Erikssonem Ekem na Kořenáře. V obrovské šanci první jmenovaný našel švédského útočníka, který ani před prázdnou brankou nedokázal puk poslat za Kořenáře.
     
    50:05
    Po špatné rozehrávce domácích se na modré dostal k puku Jordan Greenway a mohl jít na Kořenáře. Zvolil však pouze střelu z levého kruhu, kterou český brankář našel ve své lapačce.
     
    48:12
    Tomáš Hertl si za branko vyměnil puk s Kanem a na první tyčce zkoušel zakončit před betonem brankáře. Kaapo Kähkönen však byl pozorný a na poslední chvíli dokázal zasáhnout.
    46:06 Joachim BLICHFELD - 3:5
     
    46:06
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí se dostávají na rozdíl dvou branek a rázem je o co hrát. RUDOLFS BALCERS se dostal k odraženému puku na pravé straně útočného pásma, našel si volné místo v hostující brance a puk nádherně poslal pod víko. Zapsal si tak první branku v neslavnější hokejové lize světa. Bez asistence.
    44:47 Evander KANE - 2:5
     
    44:47
    San Jose právě vstřelilo branku!
    S góly se nyní roztrhl pytel. Na modrou čáru dostal kotouč Nikolaj Knyžov, který ho okamžitě nahazoval na branku. Jeho pokus vyrazil Kaapo Kähkönen pouze před sebe, kde byl na dorážku připravený EVANDER KANE a puk v klidu zasunul do sítě. Asistence: Tomáš Hertl, Nikolaj Knyžov.
    44:28 Kirill KAPRIZOV - 1:5
     
    44:28
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hodně rychlý přechod Minnesoty do útočného pásma a je tu první využitá přesilovka zápasu. Nick Bonino prodloužil puk do útočného pásma po mantinelu na Kevina Fialu, který pohotově našel před brankou absolutně volného KIRILLA KAPRIZOVA, ten to měl hodně lehké. Asistence: Kevin Fiala, Nick Bonino.
     
    44:08
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Rudolfs Balcers – 2 min., hákování).
    41:19 Logan COUTURE - 1:4
     
    41:19
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen se domácí tým dnes prosazuje a Kaapo Kähkönen dnes s čistým kontem neodejde. Po špatné rozehrávce Minnesoty se k puku dostal Timo Meier, který vypálil z levé strany útočného pásma pouze do hostujícího strážce branky. LOGAN COUTURE se poté dostal k dorážce a na kolenou dokázal dostat puk do prázdné branky. Asistence: Timo Meier.
    39:10 Kevin FIALA - 0:4
     
    39:10
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Už i Josef Kořenář je překonán. Marcus Johansson protáhl puk do útočného pásma a z vrcholku kruhu vypálit. Kořenář jeho střelu vyrazil betonem před sebe. Tam byl připravený KEVINA FIALA a ze vzduchu uklidil puk do domácí branky. Asistence: Marcus Johansson, Jared Spurgeon.
     
    37:33
    Do obří šance se nyní dostal domácí Logan Couture, ke kterému se odrazil puk před odkrytou branku. Couture ho však ještě musel zpracovávat a do té doby se Kaapo Kähkönen dokázal přemístit.
     
    29:20
    Po parádní nahrávce Hertla šel z úhlu sám na brankáře Kane, který zkusil vypálit na vzdálenější tyčku, kde byla připravená lapačka brankáře Kaapa Kähkönena.
     
    20:01
    Střídání v týmu San Jose Sharks: ze hřiště odchází Martin Jones, přichází Josef Kořenář.
     
    19:38
    Ryan Suter zkusil vypálit od modré čáry. Do jeho pokusu se ještě vložila hokejka Marcuse Foligna. Martin Jones přesto našel puk ve své výstroji.
    17:43 Jared SPURGEON - 0:3
     
    17:43
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Už je to o tři branky. Hosté se rychle dostali do útočného pásma, puk na pravou stranu třetiny dostal Ryan Hartman, který ještě pohotovou nahrávkou našel JAREDA SPURGEONA, jehož přesná střela na zadní tyčku se ukázala jako gólová. Asistence: Ryan Hartman, Mats Zuccarello.
    12:00 Marcus FOLIGNO - 0:2
     
    12:00
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Už je to o dvě branky. Hosté se dostali do rychlého brejku dvou proti jednomu. Puk měl na pravé straně Joel Eriksson Ek, který se kličkou do bekhendu zbavil soupeře a následně předložil kotouč před prázdnou branku pro MARCUSE FOLIGNA, jenž to měl z bezprostřední blízkosti lehké. Asistence: Joel Eriksson Ek.
     
    05:26
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Joachim Blichfeld.
    00:19 Ryan SUTER - 0:1
     
    00:19
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak to bylo hodně rychlé! Hosté jsou již v první minutě do vedení z první střely. Na pravou stranu útočného pásma dostal nahrávku RYAN SUTTER, který nikterak důraznou střelou na první tyčku překvapil brankáře Jonese v domácí svatyni. Asistence: Jordan Greenway.

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 42. Couture (Meier), 45. E. Kane (Hertl, Knyžov), 47. Blichfeld – 1. Suter (Greenway), 12. M. Foligno (J. Eriksson Ek), 18. Spurgeon (Hartman, Zuccarello), 40. Fiala (Ma. Johansson, Spurgeon), 45. Kaprizov (Fiala, Bonino), 60. Bonino (Cole)


    San Jose Sharks: M. Jones (21. Kořenář) – Ferraro, Burns, Knyžov, E. Karlsson, Pateryn, Vlasic – E. Kane, Hertl (A), Labanc – Balcers, Couture (C), Meier – Gregor, Gambrell, Leonard – Donato, Marleau (A), Blichfeld.
    Minnesota Wild: Kähkönen (Talbot) – Suter (A), Spurgeon (C), Brodin, Dumba, Soucy, Cole – Kaprizov, V. Rask, Zuccarello – Greenway, J. Eriksson Ek, M. Foligno – Fiala, Hartman, Ma. Johansson – Parise (A), Sturm, Bonino.

    Rozhodčí: Hanson, Walsh – Smith, Rody
    bahis siteleri