Calgary – Montreal 1:2 (kon.) | St. Louis – Colorado 4:1 (kon.) | Ottawa – Vancouver 2:1 (kon.)
Dallas – Carolina 4:3 (po pr.) | Nashville – Florida 4:1 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 1:6 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 4:1 (kon.) | San Jose – Arizona 6:4 (kon.)
po prodl.
Dallas Stars
4:3 (2:0, 1:2, 0:1 - 1:0)
Carolina Hurricanes
Úterý 27.04.2021, 01:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:44 Jamie BENN - 4:3
     
    62:44
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hotovo! Trochecka krosčekoval Robertsona, hráč Caroliny upadl na led, Robertson si vzal puk, využil situaci k přečíslení dva na jednoho a po přihrávce zakončil celou akci úspěšnou kličkou JAMIE BENN – 4:3! Asistence: Jason Robertson.
    55:46 Jani HAKANPÄÄ - 3:3
     
    55:46
    Carolina právě vstřelila branku!
    Foegele přihrál od levého mantinelu do střelu, Staal v akci pokračoval přihrávkou k pravému mantinelu Geekiemu, který rychlou zpětnou nahrávkou vybídl ke střele JANIHO HAKANPÄÄU a jeho pumelice od modré čáry skončila v síti Dallasu – 3:3! Asistence: Morgan Geekie, Jordan Staal.
     
    39:21
    Další velká šance Dallasu! Po zpětné přihrávce zakončoval Pavelski, ale Reimer se nedal a jeho střelu z bezprostřední blízkosti zneškodnil.
     
    38:00
    Velmi živé utkání pokračuje, Nejprve přečíslení dva na jednoho zakončila po přihrávce Hintze Pavelski, ale gólman Reimer jeho pokus vyrazil. O pár sekund později Comeau vybruslil z pravé strany před Reimera, položil si gólmana Caroliny, ale nedokázal puk zasunout do branky!
    37:04 Denis GURJANOV - 3:2
     
    37:04
    Dallas právě vstřelil branku!
    Krásná rána DENISE GURJANOVA, kterého našel od levého mantinelu Benn. Brankář Reimer proti prudké střele útočníka Dallasu z pravého kruhu neměl šanci – 3:2! Asistence: Jamie Benn.
    36:28 Jaccob SLAVIN - 2:2
     
    36:28
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté zavřeli soupeře v obranné třetině, JACCOB SLAVIN tak dlouho bruslil s kotoučem a hledal spoluhráče, až se rozhodl z levého kruhu vystřelit a trefil přesně pravý horní růžek Oettingerovy branky – 2:2! Asistence: Sebastian Aho, Nino Niederreiter.
     
    34:25
    Po přihrávce Hanleye byl sám před brankou Dickinson, ale z první minul branku Caroliny!
    33:24 Max MCCORMICK - 2:1
     
    33:24
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak to bylo něco! Geekie si dojel nahození Paquetta za branku a rychlou zpětnou přihrávkou zkoušel vybídnout do šance MAXE MCCORMICKA, který ze vzduchu zkrotil puk sražený Oettingerem – 2:1! Asistence: Morgan Geekie, Cédric Paquette.
     
    17:56
    Heiskanen sekl po pravé straně pronikajícího Svečnikova a Carolina bude mít přesilovou hru.
    16:59 Jason DICKINSON - 2:0
     
    16:59
    Dallas právě vstřelil branku!
    Nahození Lindella a od modré tečoval před brankou JASON DICKINSON a bruslí poslal puk do sítě – 2:0! Asistence: Esa Lindell, Jamie Benn.
     
    14:15
    Střela Hamiltona od modré čáry orazítkovala levou tyč Reimerovy branky.
     
    13:57
    Faksa zasáhl Trochecka do obličeje a čeká ho dvouminutový trest.
     
    10:48
    Obrovská šance Dallasu! Hintz dostal přihrávku zpoza branky a z mezikruží rychle vypálil, Reimer si sklulinku mezi betony pohlídal.
    01:19 Joe PAVELSKI - 1:0
     
    01:19
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí využili přesilovou hru. JOE PAVELSKI přihrál za branku Bennovi, ten našel před brankou Robertsona, který si položil Reimera, ale nedokázal uklidit puk za záda Reimera, to se povedlo až dorážejícímu Pavelskimu – 1:0! Asistence: Jason Robertson, Jamie Benn.
     
    00:16
    Uplynulo 16 sekund a máme tady první vyloučení. Benna zahákoval Hamilton a Dallas si zahraje první přesilovou hru.

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 2. Pavelski (Robertson, Ja. Benn), 17. Dickinson (Lindell, Ja. Benn), 38. Gurjanov (Ja. Benn), 63. Ja. Benn (Robertson) – 34. M. McCormick (Geekie, Paquette), 37. Slavin (Aho, Niederreiter), 56. Hakanpää (Geekie, J. Staal)


    Dallas Stars: Oettinger (A) (Chudobin) – Vatanen, Lindell (A), Heiskanen, Oleksiak, Sekera, Hanley, Pysyk – Pavelski, Hintz, Robertson – Gurjanov, Ja. Benn (C), Dickinson – Comeau, Faksa, Cogliano – Dowling, Kero.
    Carolina Hurricanes: Reimer (Nedeljkovic) – Hakanpää, Bean, Pesce, Gardiner, D. Hamilton, Slavin (A), J. Ryan – Lorentz, Aho, A. Svečnikov – Nečas, Trocheck, Niederreiter – Foegele, J. Staal (C), Paquette – Geekie, M. McCormick.

    Rozhodčí: StLaurent, MacDougall – Smith, Murray.

    Diváci: 5 364
    bahis siteleri