Calgary – Montreal 1:2 (kon.) | St. Louis – Colorado 4:1 (kon.) | Ottawa – Vancouver 2:1 (kon.)
Dallas – Carolina 4:3 (po pr.) | Nashville – Florida 4:1 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 1:6 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 4:1 (kon.) | San Jose – Arizona 6:4 (kon.)
konec
Nashville Predators
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
Florida Panthers
Úterý 27.04.2021, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:12 Jakov TRENIN - 4:1
     
    49:12
    Nashville právě vstřelil branku!
    Branky ale dnes střílejí domácí, kteří nyní jsou velmi blízko k zisku dvou bodů! Sissonsova přihrávka byla sražená k holi Jeannota, jenž v rychlosti nahodil na bránu. Puk ještě před Bobrovským jemně tečoval JAKOV TRENIN. 4:1. Asistence: Tanner Jeannot a Colton Sissons.
    42:39 Erik HAULA - 3:1
     
    42:39
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři se ujímají už dvoubrankového vedení! ERIK HAULA přidržel puk na kruhu a následně vybídl rozjetého Matta Duchenea. Právě Duchene si moc dobře všiml Hauly, který se hned otočil a mířil si to před bránu. Načasoval mu brilantní přihrávku, kterou Haula proměnil v gól. 3:1. Asistence: Matt Duchene a Erik Gudbranson.
    23:35 Nick COUSINS - 2:1
     
    23:35
    Nashville právě vstřelil branku!
    Do vedení jde ale Nashville! Erik Haula zastavil puk za Driedgerovou bránou a následně vybídl před ni stojícího NICKA COUSINSE. Útočník s číslem 21 na zádech rychle zakončil a zároveň přidal svůj pátý gól v sezoně. 2:1. Asistence: Erik Haula a Mattias Ekholm.
    06:30 Mikael GRANLUND - 1:1
     
    06:30
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí se i nadále drželi v útočném pásmu a nakonec svou početní výhodu využili. Roman Josi nahodil puk od modré čáry. Chris Driedger vyrazil černou gumu pouze před sebe a do sítě poté dorážel nikým nehlídaný MIKAEL GRANLUND. 1:1. Asistence: Roman Josi a Calle Järnkrok.
    04:49 Sam BENNETT - 0:1
     
    04:49
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida ale v ponechané výhodě otevírá skóre! Po rychlé souhře se k puku na levém kruhu dostal Anthony Duclair, jehož pobídka k zadní tyči našla brusli SAMA BENNETTA, který kotouč dostal za brankovou čáru. Jednalo se o hraniční situaci, ale rozhodčí odraz od Bennettovy brusle nevyhodnotili jako chtěný. Florida tak vede. 0:1. Asistence: Anthony Duclair a Markus Nutivaara.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 7. Mikael Granlund (Josi, Järnkrok), 24. Cousins (Haula, Ekholm), 43. Haula (Duchene, Gudbranson), 50. Trenin (Jeannot, Sissons) – 5. S. Bennett (Duclair, Nutivaara)


    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Benning, Josi (C), Ellis (A), Ekholm (A), Gudbranson, Harpur – Arvidsson, Johansen, Tolvanen – Kunin, Mikael Granlund, Järnkrok – Duchene, Haula, Cousins – Jeannot, Sissons, Trenin.
    Florida Panthers: Driedger (36. Bobrovskij) – Weegar, Forsling, Montour, Nutivaara, Gudas, Yandle (A) – Acciari, Barkov (C), Vatrano – Duclair, S. Bennett, Huberdeau (A) – N. Gusev, Wennberg, Wallmark – Tippett, Lammikko, Lomberg.

    Rozhodčí: Dwyer, St. Pierre – Daisy, Nagy

    Diváci: 5 700
    bahis siteleri