Calgary – Montreal 1:2 (kon.) | St. Louis – Colorado 4:1 (kon.) | Ottawa – Vancouver 2:1 (kon.)
Dallas – Carolina 4:3 (po pr.) | Nashville – Florida 4:1 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 1:6 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 4:1 (kon.) | San Jose – Arizona 6:4 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
1:6 (0:2, 1:4, 0:0)
Edmonton Oilers
Úterý 27.04.2021, 03:00 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:02
    Zpoza branky dostal na přední tyčce nahrávku Mark Scheifele a zkusil z voleje vypálit. Důrazný pokus vyrazil Smith parádně ramenem.
     
    52:38
    Ryan Nugent-Hopkins získal na útočné modré puk, navedl si ho do pásma a nádhernou střelu na zadní tyčku rozezněl pravou tyč domácí klece.
     
    43:45
    Z levé strany se na Smitha řítil sám Pierre-Luc Dubois, který to zkoušel mezi jeho betony. Hostující maskovaný muž je ovšem udržel na hrací ploše.
     
    40:01
    Střídání v týmu Winnipeg Jets: ze hřiště odchází Connor Hellebuyck, přichází Laurent Brossoit.
    36:30 Connor MCDAVID - 1:6
     
    36:30
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Je to devátý hattrick kariéry pro pravděpodobně největší hvězdu soutěže. CONNOR MCDAVID získal dobrým napadáním puk na obranné modré a jel sám na branku. Před brankářem si dal puk z bekhendu na forhend a vypálil. Jeho zakončení nakonec dopadlo do domácí sítě. Bez asistence.
    35:06 Mark SCHEIFELE - 1:5
     
    35:06
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují a poprvé se prosazují také domácí hráči. Blake Wheeler našel na brankové čáře Paula Stastnyho, který chtěl ještě puk vracet před branku soupeře. I s trochou štěstí se puk nakonec dostal na levý kruh pro MARKA SCHEIFELEHO. Ten z první dokázal puk dopravit do hostující sítě. Asistence: Paul Stastny, Blake Wheeler.
     
    33:44
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Josh Archibald – 2 min., hákování).
    33:18 Darnell NURSE - 0:5
     
    33:18
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Parádní vystoupení hostujícího celku pokračuje. Opět v stál za gólem Oilers rychlý brejk. Connor McDavid zatáhl puk do útočného pásma a ještě ho předložil na střed pro Jesse Puljujärviho, ten si všiml na pravé straně volného DARNELLA NURSEHO, který z voleje překonal Hellebuycka na přední tyčce. Asistence: Jesse Puljujärvi, Connor McDavid.
    31:40 Leon DRAISAITL - 0:4
     
    31:40
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Další smrtící brejk Oilers, kteří míří za výhrou. Ryan Nugent-Hopkins získal puk po chybě v rozehrávce soupeře již v obranném pásmu a šel s LEONEM DRAISAITLEM sám na jediného beka soupeře. První jmenovaný nezištně nahrál svému spoluhráči na pravou stranu a německý útočník z voleje poslal puk na přední tyčku. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins.
    23:35 Connor MCDAVID - 0:3
     
    23:35
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tentokrát už na hostujícího kapitána Connor Hellebuyck nestačil a je to o tři branky. Dominik Kahun narýsoval parádní nahrávku do středního pásma pro CONNORA MCDAVIDA, který jel z úhlu na brankáře soupeře, nejprve naznačil střelu a poté mu puk poslal mezi lehce roztažené betony. Asistence: Dominik Kahun.
     
    23:00
    Úplně sám se dostal před branku soupeře Connor McDavid, který se pokusil o blafák do bekhendu, Connor Hellebuyck si však na jeho kličku počkal a zneškodnil ji.
     
    21:12
    Hosté se hnali do rychlého brejku a z pravé strany nabízel Ryan Nugent-Hopkins puk pro rozjetého McDavida. Prakticky gólové nahrávce zabránil v poslední chvíli Neal Pionk.
    18:31 Connor MCDAVID - 0:2
     
    18:31
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Ještě do pauzy se hosté prosazují znovu. Hostující kapitán vybojoval puk ve středním pásmu a následně ho předložil do slotu pro Tysona Barrieho, který se ovšem nehnal do střely a raději puk vrátil CONNORU MCDAVIDOVI, který pravděpodobně bekhendovým obloučkem nad betonem brankáře poslal puk do sítě. Asistence: Tyson Barrie.
    16:22 Alex CHIASSON - 0:1
     
    16:22
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté střílí první branku zápasu a jdou tak do vedení. Důležitou práci udělal na zadním hrazení Leon Draisaitl, německý útočník tam dokázal udržet dlouhé nahození svého týmu a puk poté předložit před branku Adamu Larssonovi, který ještě nepálil a naopak nabil puk přímo proti holi ALEXI CHIASSONOVI a ten dokázal kotouč z voleje procedit do domácí klece. Asistence: Adam Larsson, Leon Draisaitl.
     
    15:31
    Parádní nahrávku na levý kruh pro vhazování dostal Ryan Nugent-Hopkins a z druhého doteku pálil. Jeho projektil pravděpodobně zamířil do tyče.
     
    11:47
    McDavid našel z rohu kluziště na střed Draisaitla a ten z voleje napálil puk v solidní pozici pouze do rohu hrací plochy.
     
    11:03
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Dylan DeMelo – 2 min., podrážení).
     
    03:07
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Darnell Nurse – 2 min., krosček).

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 36. Scheifele (Stastny, Wheeler) – 17. Chiasson (A. Larsson, Draisaitl), 19. McDavid (Barrie), 24. McDavid (Kahun), 32. Draisaitl (Nugent-Hopkins), 34. Nurse (Puljujärvi, McDavid), 37. McDavid


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (41. Brossoit) – Poolman, Morrissey (A), Pionk, Forbort (A), DeMelo, Jo. Benn – Appleton, Scheifele (C), Copp – Wheeler, Dubois, Connor – Perreault, Stastny, Vesalainen – Lewis, N. Thompson, Harkins.
    Edmonton Oilers: M. Smith (Koskinen) – Barrie, Nurse (A), A. Larsson, D. Kulikov (C), Bear, Jones – Puljujärvi, McDavid, Kahun (A) – Yamamoto, Draisaitl, Nugent-Hopkins – J. Archibald, R. McLeod, D. Shore – Chiasson, Haas, Neal.

    Rozhodčí: Skilliter, Meier – Cormier, Shewchyk
    bahis siteleri