Bělorusko – Švédsko 1:5 (kon.) | Česko – Německo cz 3:1 (kon.) | Rusko – USA 7:6 (po pr.)
Lotyšsko – Švýcarsko 2:4 (kon.) | Finsko – Rusko 4:3 (2:0 po s.n.) | Švýcarsko – Bělorusko 1:7 (kon.)
konec
Lotyšsko
2:4 (0:2, 2:2, 0:0)
Švýcarsko
Úterý 27.04.2021, 03:10 • Children's Health StarCenter (Plano) • Mistrovství světa do 18 let • Skupina A
Partner:
     
    58:40
    Lotyši vybojovali útočné pásmo. To je signál pro Markse Slavinskise, jenž upaluje na střídačku. Svěřenci kouče Sorokinse zkouší powerplay!
     
    54:18
    Tohle se nemělo stát. V době, kdy Lotyši útočili, do hry naskočil šestý hokejista v červeném dresu. Dnes podruhé dochází k vyloučení za příliš mnoho hráčů.
     
    45:06
    Přesilová hra pro Lotyšsko, to má velkou šanci přiblížit se soupeři na kontakt. Maxmilian Streule uklouzl a spadl pod nohy Kristinšovi. Ukázkové podrážení.
    39:08 Anri RAVINSKIS - 2:4
     
    39:08
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Schyluje se k dramatu! Hodassovu střelu Pasche opět pouze vyrazil a znovu k protihráči, jmenovitě k ANRIMU RAVINSKISOVI. Tomu nedělala dorážka do odkryté části klece žádný problém. Asistence: Bogdans Hodass a Girts Silkalns.
    37:50 Dans LOČMELIS - 1:4
     
    37:50
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Lotyši konečně prolomili střeleckou smůlu, gól by jim mohl vlít novou krev do žil! Po zákroku gólmana získal kotouč na hraně brankoviště DANS LOČMELIS a i s notnou dávkou štěstí jej propasíroval za brankovou čáru. Asistence: Darels Dukurs a Sandis Vilmanis.
     
    34:25
    Švýcaři se mohou těšit z další početní převahy. Trestnou lavici navštívil Rainers Darzinš, na vině je hákování způsobené proti Nicoletovi.
     
    26:24
    Další komplikace pro Lotyše, ti jdou totiž do tří! K nedovolenému zákrok došlo v obranném pásmu, Kristaps Kristinš je vyloučen za podrážení.
     
    25:52
    Darels Dukurs byl v útočném pásmu až moc agresivní a muži v pruhovaném jej nakonec poslali na dvouminutový odpočinek. Důvodem bylo sekání.
     
    25:06
    Karlis Mežsargs má pro dnešek odpracováno. Rozhodně nelze říci, že by byl on tím hlavním důvodem, proč Lotyšsko prohrává výrazným rozdílem, ani jeden z gólů nebyl výhradně jeho chybou. Novým mužem mezi třemi tyčemi je Marks Slavinskis.
    25:06 Louis ROBIN - 0:4
     
    25:06
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Další studená sprcha pro Lotyše, ti totiž okamžitě inkasovali čtvrtý gól! Mezi kruhy zůstal nikým nepokrytý LOUIS ROBIN a tento útočník našel mezeru v postoji brankáře střelou k pravé tyči. Asistence: Brian Zanetti a Dario Sidler.
    24:42 Lian BICHSEL - 0:3
     
    24:42
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Biasca ustál souboj s protihráčem a na modrou čáru nahrál LIANU BICHSELOVI. Obránce po naznačení střely sjel po pravém mantinelu blíže bráně, aby vzápětí vypálil ze zápěstí a byl to jeden z obránců, kdo zvedl kotouč mimo dosah brankáře. Asistence: Attilio Biasca.
     
    15:42
    Lotyši mají možnost snížit stav utkání v přesilové hře. Druhým vyloučeným švýcarským hokejistou se stal Jeremy Jabola-Prada za podrážení.
    12:25 Liekit REICHLE - 0:2
     
    12:25
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Druhý gól v rozmezí půl minuty, svěřenci kouče Jenniho rázem disponující dvoubrankovým náskokem! Robin přihrál napříč pásmem do pravého kruhu LIEKITOVI REICHLEOVI, který našel mezeru u bližší tyčky. Asistence: Louis Robin a Dario Sidler.
    12:02 Jeremy JABOLA-PRADA - 0:1
     
    12:02
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Přesilovka využita, Švýcaři vedou! Biasca zadovkou přihrál na modrou čáru obránci Bichselovi, jehož pokus šikovně tečoval nechytatelně do pravého růžku JEREMY JABOLA-PRADA! Asistence: Lian Bichsel a Attilio Biasca.
     
    10:57
    Velká chyby při střídání, za kterou Lotyšsko pyká dvouminutovým trestem. V jednu chvíli hráčů tohoto celku bylo na ledové ploše šest, což rozhodčí nepřehlédli.
    10:49 Biasca neprostřelil gólmana, dorážející Taibel pro změnu přestřelil
     
    10:49
    Z mezikruží vypálil z otočky Attilio Biasca. Karlis Mežsargs vykopl puk pouze k Jonasi Taibelovi, ten z dorážky trestuhodně přestřelil!
     
    05:29
    Početní převaha čeká také hokejisty ze "země helvétského kříže". Na lavici hanby beze slova odjel Roberts Cjunskis, který zahákoval jednoho ze soupeřů.
     
    01:48
    Lotyšsko si zahraje první přesilovou hru. Na trestnou lavici míří ve druhé minutě Kevin Nicolet, jenž se provinil krosčekem.
    Marken.cz

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 38. Ločmelis (Dukurs, Vilmanis), 40. Ravinskis (Hodass, Silkalns) – 13. Jabola-Prada (Bichsel, Biasca), 13. Reichle (Robin, Sidler), 25. Bichsel (Biasca), 26. Robin (Zanetti, Sidler)


    Lotyšsko: Mežsargs (26. Slavinskis) – Simanovičs, Ozolinš (A), Fenenko, Hodass, Andersons, Zaicevs, Kadnikovs – Purmalis (A), Lavinš (C), Dukurs – Ravinskis, Cjunskis, Silkalns – Vilmanis, Ločmelis, Samitis – Darzinš, Kristinš, Veinbergs.
    Švýcarsko: Pasche (Croce) – Sidler (C), Zanetti, Cantin, Bichsel, Despont, Streule, Pauchard – Biasca, Taibel, Garessus – Robin (A), Henry, Reichle – Nicolet (A), Bougro, Perrenoud – Cudin Truog, Jabola-Prada, Alge – Spring.

    Rozhodčí: Reneau (USA), Wilk (USA) – Niittyla (FIN), Slavikovskij (RUS)

    Diváci: 150
    bahis siteleri