New Jersey – Philadelphia 6:4 (kon.) | Pittsburgh – Boston 1:3 (kon.) | Columbus – Detroit 1:0 (2:0 po s.n.)
Washington – NY Islanders 1:0 (kon.) | NY Rangers – Buffalo 3:1 (kon.) | Chicago – Tampa 4:7 (kon.)
Nashville – Florida 4:7 (kon.) | Dallas – Carolina 1:5 (kon.) | Ottawa – Vancouver 6:3 (kon.)
konec
New York Rangers
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Buffalo Sabres
Středa 28.04.2021, 01:08 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:49 Mika ZIBANEJAD - 3:1
     
    53:49
    Rangers právě vstřelili branku!
    Dvojnásobnou přesilovku domácí sice nevyužili, tu klasickou už ale ano! Při rychlé kombinaci dostal puk na zadní tyč Chris Kreider, zadovkou přes bránícího Ristolainena našel MIKU ZIBANEJADA a tomu stačilo přehodit Luukkonenův položený beton. Asistence: Chris Kreider a Ryan Strome.
    49:49 Alexis LAFRENIERE - 2:1
     
    49:49
    Rangers právě vstřelili branku!
    V Madison Square Garden je veselo! ALEXIS LAFRENIERE dostal přihrávku od krátkého mantinelu a přesnou střelou překlopil vedení zpět na stranu Rangers. Skóre přitom mohlo být obrácené, kdyby jen o chvíli dříve Drake Caggiula přetlačil hůl brankáře Šesťorkina. Na "kdyby" se však nehraje a Jezdci tak vedou 2:1. Asistence: Ryan Strome.
    39:56 Sam REINHART - 1:1
     
    39:56
    Sabres právě vstřelili branku!
    Chytilův faul potrestal SAM REINHART! Nejproduktivnější hráč Sabres odehrál puk nejprve před jedním a pak i těsně před druhým soupeřem. Už bez puku si popojel mezi kruhy, kde mu kolmo nahrál Mittelstadt, a ranou do horního růžku vyrovnal na 1:1. Asistence: Casey Mittelstadt.
    22:22 Brendan SMITH - 1:0
     
    22:22
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers si z nepodařené první třetiny vzali ponaučení a hned v úvodu té druhé otevřeli skóre! BRENDAN SMITH se na slotu dostal k puku odraženému od soupeřovy brusle a nechytatelným projektilem umístěním pod horní tyč nedal Luukkonenovi šanci. Bez asistence.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 23. Br. Smith, 50. Lafreniere (R. Strome), 54. Zibanejad (Kreider, R. Strome) – 40. S. Reinhart (Mittelstadt)


    New York Rangers: Šesťorkin (A. Georgijev) – Fox, R. Lindgren, Br. Smith, K'A. Miller, Jones, Hájek – Bučněvič, Zibanejad (A), Lafreniere – Kravcov, R. Strome, Panarin (A) – Kakko, Chytil, Kreider (A) – Blackwell, Rooney, B. Howden.
    Buffalo Sabres: Luukkonen (Tokarski) – Ristolainen (A), M. Samuelsson, Jokiharju, Dahlin, Borgen, Bryson – Olofsson, S. Reinhart (A), Skinner – Tage Thompson, Mittelstadt, Asplund – Ruotsalainen, Cozens, Bjork – Caggiula, Sheahan, Rieder.

    Rozhodčí: Hebert, L'Ecuyer – Galloway, Dunning

    Diváci: 1 796
    bahis siteleri