New Jersey – Philadelphia 6:4 (kon.) | Pittsburgh – Boston 1:3 (kon.) | Columbus – Detroit 1:0 (2:0 po s.n.)
Washington – NY Islanders 1:0 (kon.) | NY Rangers – Buffalo 3:1 (kon.) | Chicago – Tampa 4:7 (kon.)
Nashville – Florida 4:7 (kon.) | Dallas – Carolina 1:5 (kon.) | Ottawa – Vancouver 6:3 (kon.)
konec
Nashville Predators
4:7 (1:1, 3:2, 0:4)
Florida Panthers
Středa 28.04.2021, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:23 Jonathan HUBERDEAU - 4:7
     
    58:23
    Florida právě vstřelila branku!
    Je tu technický gól pro Floridu! JONATHAN HUBERDEAU se dostával za posledního obránce ve středním pásmu, ten ho ovšem fauloval a jelikož se jednalo o nájezd proti prázdné brance, je z toho technický gól.
    Bez asistence.
    53:48 Jonathan HUBERDEAU - 4:6
     
    53:48
    Florida právě vstřelila branku!
    Hostující celek využívá také další přesilovou hru! Florida rozjela další nádhernou kombinaci, při které Barkov zavezl kotouč do mezikruží, kde bekhendovou nahrávkou našel před brankou osamoceného JONATHANA HUBERDEAUA, jenž přesně zamířil.
    Asistence: Aleksander Barkov, Sam Bennett.
    47:15 Frank VATRANO - 4:5
     
    47:15
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté navíc obrací výsledek ve svůj prospěch! FRANK VATRANO měl u levého kruhu hodně prostoru na zakončení švihem, které se mu povedlo poslat přesně do vzdálenější šibenice domácí branky.
    Asistence: Alexander Wennberg, Aleksi Heponiemi.
    44:57 Owen TIPPETT - 4:4
     
    44:57
    Florida právě vstřelila branku!
    Hostující celek se přeci jenom dočkal vyrovnávací branky! Panteři se doslova natlačili do domácí branky, kam puk málem spadl. Posléze se utvořila velká skrumáž, při které se dokázal prosadit OWEN TIPPETT, který dotlačil kotouč do branky.
    Asistence: Jonathan Huberdeu, Sam Bennett.
    39:37 Ryan ELLIS - 4:3
     
    39:37
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom ještě jedna trefa domácích! RYAN ELLIS si připisuje svojí druhou dnešní trefu, v tomto případě si sjel k levému kruhu, odkud parádní střelou z nápřahu dokázal zamířit přesně pod horní konstrukci
    Asistence: Matt Duchene, Nick Cousins.
    37:32 Aleksander BARKOV - 3:3
     
    37:32
    Florida právě vstřelila branku!
    Hostující celek znovu dokázal srovnat krok! Florida se totiž usadila v pásmu soupeře, kde to nabídkou před branku zkoušel ALEKSANDER BARKOV, který trefil hokejku domácího Josiho, od které se puk odrazil mezi betony brankáře.
    Asistence: Owen Tippett, MacKenzie Weegar.
    32:40 Tanner JEANNOT - 3:2
     
    32:40
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí celek se znovu dostává do vedení! Josi si zkušeně počkal na dostatek prostoru, přičemž se mu povedlo vypálit směrem na branku soupeře. Bobrovskimu znovu vypadl kotouč, ke kterému se jako první dostal TANNER JEANNOT, který ho dotlačil až do branky.
    Asistence: Roman Josi, Colton Sissons.
    26:50 Luke KUNIN - 2:2
     
    26:50
    Nashville právě vstřelil branku!
    Zničehonic se domácím povedlo vyrovnat krok! Rozehrávka po levém křídle nakonec nabídla střeleckou pozici pro Jarnkroka, který trefil pouze brankáře, jenomže jako první se k odraženému kotouči dostal LUKE KUNIN, jenž ho zametl do hostující branky.
    Asistence: Calle Järnkrok, Mikael Granlund.
    22:56 Anthony DUCLAIR - 1:2
     
    22:56
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté se znovu prosazují z přesilové hry! Tlak hostujícího celku se stupňoval, navíc jsme sledovali chytrou nabídku před prázdnou branku, kde se nacházel ANTHONY DUCLAIR, který z menšího úhlu přeci jenom trefil prázdnou domácí branku.
    Asistence: Jonathan Huberdeau, Sam Bennett.
    08:28 Aleksander BARKOV - 1:1
     
    08:28
    Florida právě vstřelila branku!
    Hostující celek využívá přesilovou hru! Florida se totiž usadila v útočném pásmu, kde si do střelecké pozice sjel kapitán ALEKSANDER BARKOV. Jeho rána švihem nakonec zamířila přesně k bližší brankové konstrukci, kde před Sarosem ještě šikovně clonil Huberdeau.
    Asistence: Keith Yandle, Jonathan Huberdeau.
    06:07 Ryan ELLIS - 1:0
     
    06:07
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dostává do vedení! Bobrovskij nejprve musel reagovat proti první ráně, kterou se mu povedlo chytit. Následovala rána od pravého mantinelu, o kterou se postaral obránce RYAN ELLIS, kterému se povedlo prostřelit právě ruského brankáře.
    Asistence: Matthias Ekholm.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 7. Ellis (Ekholm), 27. Kunin (Järnkrok, Mikael Granlund), 33. Jeannot (Josi, Sissons), 40. Ellis (Duchene, Cousins) – 9. Barkov (Yandle, Huberdeau), 23. Duclair (Huberdeau, S. Bennett), 38. Barkov (Tippett, Weegar), 45. Tippett (Huberdeau, S. Bennett), 48. Vatrano (Wennberg, Heponiemi), 54. Huberdeau (Barkov, S. Bennett), 59. Huberdeau


    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Ellis (A), Ekholm (A), Benning, Josi (C), Gudbranson, Harpur – Arvidsson, Johansen, Tolvanen – Kunin, Mikael Granlund, Järnkrok – Duchene, Haula, Cousins – Jeannot, Sissons, Trenin.
    Florida Panthers: Bobrovskij (41. Knight) – Weegar, Forsling, Montour, Kiersted, Nutivaara, Yandle (A) – Barkov (C), Heponiemi, Duclair – Děnisenko, S. Bennett, Huberdeau (A) – Tippett, Wennberg, Vatrano – N. Gusev, Lammikko, Lomberg.

    Rozhodčí: Dwyer, StPierre – Daisy, Nagy

    Diváci: 5 700
    bahis siteleri