New Jersey – Philadelphia 6:4 (kon.) | Pittsburgh – Boston 1:3 (kon.) | Columbus – Detroit 1:0 (2:0 po s.n.)
Washington – NY Islanders 1:0 (kon.) | NY Rangers – Buffalo 3:1 (kon.) | Chicago – Tampa 4:7 (kon.)
Nashville – Florida 4:7 (kon.) | Dallas – Carolina 1:5 (kon.) | Ottawa – Vancouver 6:3 (kon.)
konec
Dallas Stars
1:5 (0:2, 1:1, 0:2)
Carolina Hurricanes
Středa 28.04.2021, 02:35 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:14 Nino NIEDERREITER - 1:5
     
    52:14
    Carolina právě vstřelila branku!
    Velký večer Jordana Staala pokračuje! Hostující kapitán zpoza branky poslepu našel parádní křižnou přihrávkou NINA NIEDERREITERA, který dokázal zvednout puk nad Chudobinův beton. Asistence: Jordan Staal a Warren Foegele.
    45:18 Max MCCORMICK - 1:4
     
    45:18
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté nyní udělali velký krok směrem k vítězství a postarala se o to jejich čtvrtá formace! Morgan Geekie našel zpoza branky před Chudobinem MAXE MCCORMICKA, který se trefuje podruhé za posledních 24 hodin! Asistence: Morgan Geekie.
    27:45 Jason ROBERTSON - 1:3
     
    27:45
    Dallas právě vstřelil branku!
    Přesilovku sice Stars nevyužili, jejich tlak ale nadále pokračoval a nakonec je z toho gól. JASON ROBERTSON si dojel k dorážce své vlastní střely a napodruhé se mu podařilo dopravit kotouč za Chudobina. Asistence: Roope Hintz.
    21:13 Jordan STAAL - 0:3
     
    21:13
    Carolina právě vstřelila branku!
    Canes měli v přesilovce opět trochu štěstí a už vedou 3:0! Puk se po nepřesné střele Aha odrazil od plexiskla do předbrankového prostoru, odkud JORDAN STAAL snadno překonal dezorientovaného Chudobina. Asistence: Sebastian Aho a Andrej Svečnikov.
    08:09 Sebastian AHO - 0:2
     
    08:09
    Carolina právě vstřelila branku!
    A už je to o dva góly! Domácí se snažili na vedoucí gól soupeře rychle odpovědět, Hintz ale napálil puk jen na zadní mantinel a byl z toho bleskový protiútok Caroliny. Chudobin Pesceho střelu od modré jen nejistě vyrazil, k puku se poté dostal SEBASTIAN AHO a ten už věděl, co a jak. Asistence: Brett Pesce a Andrej Svečnikov.
    07:08 Jordan STAAL - 0:1
     
    07:08
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté přesilovku využívají a dostávají se do vedení! Velké štěstí teď měl Sebastian Aho, od jehož brusle se puk odrazil přímo do mezikruží, kde stál kapitán JORDAN STAAL a z první překonal Chudobina. Asistence: Sebastian Aho a Andrej Svečnikov.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 28. Robertson (Hintz) – 8. J. Staal (Aho, A. Svečnikov), 9. Aho (Pesce, A. Svečnikov), 22. J. Staal (Aho, A. Svečnikov), 46. M. McCormick (Geekie), 53. Niederreiter (J. Staal, Foegele)


    Dallas Stars: Chudobin (Oettinger) – Lindell, J. Klingberg, Oleksiak, Heiskanen, Sekera, Hanley, Pysyk – Robertson, Hintz, Pavelski – Dickinson, Ja. Benn, Gurjanov – Cogliano, Faksa, Comeau – Dowling, Kero.
    Carolina Hurricanes: Nedeljkovic (Reimer) – Slavin, D. Hamilton, Gardiner, Pesce, Bean, Hakanpää, J. Ryan – A. Svečnikov, Aho, Lorentz – Niederreiter, Trocheck, Nečas – Paquette, J. Staal, Foegele – Geekie, M. McCormick.

    Rozhodčí: Charron, St. Laurent – Smith, Murray

    Diváci: 6 014
    bahis siteleri