New Jersey – Philadelphia 6:4 (kon.) | Pittsburgh – Boston 1:3 (kon.) | Columbus – Detroit 1:0 (2:0 po s.n.)
Washington – NY Islanders 1:0 (kon.) | NY Rangers – Buffalo 3:1 (kon.) | Chicago – Tampa 4:7 (kon.)
Nashville – Florida 4:7 (kon.) | Dallas – Carolina 1:5 (kon.) | Ottawa – Vancouver 6:3 (kon.)
konec
Ottawa Senators
6:3 (1:0, 4:2, 1:1)
Vancouver Canucks
Středa 28.04.2021, 23:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:43 Brandon SUTTER - 6:3
     
    57:43
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Kosmetická úprava skóre. BRANDON SUTTER si sjel ze středního pásma až do pravého kruhu a křižnou střelu nasměroval přesně ke vzdálenější levé tyči nad Högbergovo rameno. Asistence: Tyler Myers a Quinn Hughes.
    54:33 Colin WHITE - 6:2
     
    54:33
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Krátce po Högbergově zákroku střílel COLIN WHITE přes celé kluziště do opuštěné branky Vancouveru. Bez asistence.
    36:13 Brady TKACHUK - 5:2
     
    36:13
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ottawa se dostala do rychlého protiútoku, na jehož konci je šestnáctá letošní trefa BRADYHO TKACHUKA. Ten si navedl kotouč od pravého mantinelu do střelecké pozice a zakončoval na bližší tyč. Asistence: Drake Batherson a Erik Brännström.
    27:23 Jake VIRTANEN - 4:2
     
    27:23
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Kanonáda pokračuje. Marcus Högberg si sjel pro nahození za branku, tam ho ale připravil o puk Tyler Motte, jenž namazal před prázdnou kasu dojíždějícímu JAKEU VIRTANENOVI. Asistence: Tyler Motte.
    26:36 Thomas CHABOT - 4:1
     
    26:36
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A je to znovu o tři branky! Hezkou a svižnou kombinaci Ottawy zakončoval z mezikruží Nick Paul. Demko jeho ránu neudržel v lapačce, a tak se k pohotové dorážce dostal THOMAS CHABOT, jenž z úhlu zvedl kotouč přímo pod víko. Asistence: Nick Paul a Alex Formenton.
    25:43 Tyler MYERS - 3:1
     
    25:43
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Teď už se hosté radují ze snížení. TYLER MYERS střílel po Juoleviho posunutí od modré čáry z vrcholku pravého kruhu pro vhazování nikým neatakován křižmo přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Olli Juolevi a Nils Höglander.
    21:10 Josh NORRIS - 3:0
     
    21:10
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A je to o tři branky! Brady Tkachuk se na levé straně odpoutal od nedůrazného Millera a dojel si pro kotouč po vlastní vyražené střele. Následně puk předložil zleva před odkrytou část branky, kde už měl JOSH NORRIS snadnou úlohu. Asistence: Brady Tkachuk.
    20:38 Chris TIERNEY - 2:0
     
    20:38
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Opět skvělý nástup do třetiny v podání domácího celku. Chabotovo nahození od modré čáry vyrazil Thatcher Demko před sebe. Kotouč ihned doklepl za jeho záda CHRIS TIERNEY. Asistence: Thomas Chabot a Connor Brown.
    02:04 Victor METE - 1:0
     
    02:04
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Teď už jdou ale domácí do vedení! VICTOR METE se na středu kluziště prosmýkl mezi dvěma protihráči a zakončil individuální akci přesnou střelou k pravé tyči. Asistence: Alex Formenton a Shane Pinto.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 3. Mete (Formenton, Pinto), 21. Tierney (Chabot, Co. Brown), 22. Norris (B. Tkachuk), 27. Chabot (N. Paul, Formenton), 37. B. Tkachuk (Batherson, Brännström), 55. White – 26. T. Myers (Juolevi, Höglander), 28. Virtanen (Motte), 58. B. Sutter (T. Myers, Q. Hughes)


    Ottawa Senators: M. Högberg (Gustavsson) – N. Zajcev, Chabot (A), Zub, Brännström, J. Brown, Mete – Batherson, Norris, B. Tkachuk (A) – Dadonov, White, Stützle – Co. Brown, Tierney, Dzingel – N. Paul (A), Pinto, Formenton.
    Vancouver Canucks: Demko (Holtby) – Schmidt, Edler (A), Q. Hughes, Hamonic, T. Myers, Juolevi – Höglander, Horvat (C), Pearson – Boeser, J. T. Miller, MacEwen – Hawryluk, B. Sutter (A), Motte – Virtanen, Boyd, Highmore.

    Rozhodčí: Nicholson, Furlatt – Brisebois, Cherrey
    bahis siteleri