Boston – Buffalo 5:2 (kon.) | New Jersey – Philadelphia 5:3 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 0:4 (kon.)
Carolina – Detroit 3:1 (kon.) | Tampa – Dallas 3:0 (kon.) | Washington – Pittsburgh 4:5 (po pr.)
Toronto – Vancouver 4:1 (kon.) | Minnesota – St. Louis 4:5 (po pr.) | Chicago – Florida 3:4 (po pr.)
Edmonton – Calgary 1:3 (kon.)
konec
New Jersey Devils
5:3 (2:0, 1:2, 2:1)
Philadelphia Flyers
Pátek 30.04.2021, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:11 Travis KONECNY - 5:3
     
    58:11
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Klasické nedáš – dostaneš. V oslabení ujel Šarangovič, který útočil na hattrick, ale trefil tyč. Flyers rychle otočili hru a tak se na druhé straně mohl radovat ze snížení TRAVIS KONECNY, který se trefil mezi ruku a tělo Blackwooda. Asistence: Jakub Voráček.
    55:53 Jesper BRATT - 5:2
     
    55:53
    Devils právě vstřelili branku!
    Powerplay hostům absolutně nevyšla. Nedorozumění využil JESPER BRATT, který prokázal, jak je rychlým bruslařem, dojel puk a zamířil do odkryté klece. Asistence: Pavel Zacha, Ryan Murray.
    53:15 Pavel ZACHA - 4:2
     
    53:15
    Devils právě vstřelili branku!
    A hokejovou nudu z ničeho nic přerušuje nejproduktivnější hráč Devils – PAVEL ZACHA! Ve středním pásmu nabral puk, zkušeně si ho pokryl a poslal ho přesně pod horní tyč! Asistence: Will Butcher, Jesper Bratt.
    32:17 Sean COUTURIER - 3:2
     
    32:17
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Celou gólovou akci rozjel Jakub Voráček, který výborně podržel kotouč a zavezl ho do útočného pásma. Následně se puk dostal na bodrou čáru k Justinu Braunovi, který naprosto přesnou přihrávkou našel volného SEANA COUTURIERA, jenž jen usměrnil kotouč do sítě. Asistence: Justin Braun, Jakub Voráček.
    29:00 Jesper BOQVIST - 3:1
     
    29:00
    Devils právě vstřelili branku!
    Už to ale neplatí a je to opět o dvě branky, tentokrát poprvé v zápase při klasickém počtu hráčů na ledě. JESPER BOQVIST nejprve střelou zápěstím trefil pouze tyč. Poté se ale dostal do přečíslení dvou na jednoho, kde mu předložil touš Nick Merkley a Boqvist se trefil přesně do šibenice. Asistence: Nick Merkley, Michail Malcev.
    27:14 Scott LAUGHTON - 2:1
     
    27:14
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba Ty Smithe při přesilové hře. Na modré neudržel kotouč, toho se chopil SCOTT LAUGHTON, který ujížděl sám na Blackwooda. S tím si poradil krásnou forhendovou kličkou a zavěsil pod víko. Bez asistence.
    15:28 Jegor ŠARANGOVIČ - 2:0
     
    15:28
    Devils právě vstřelili branku!
    Nádherná akce domácích hokejistů, kteří využívají druhou přesilovku a vedou 2:0. Celou akci začal Ty Smith, který v útočném pásmu našel Janne Kuokkanena. Ten ho posunul na pravou stranu na Damona Seversona, který poslal krásný pas do předbrankového prostoru, kam si najížděl JEGOR ŠARANGOVIČ. Udělal Lyonovi ještě kličku a vstřelil svou druhou branku v dnešním zápase. Asistence: Damon Severson, Janne Kuokkanen.
    08:10 Jegor ŠARANGOVIČ - 1:0
     
    08:10
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru. Od pravého mantinelu a Damona Seversona šel puk na Willa Butchera, který ho předložil JEGORU ŠARANGOVIČOVI. Ten vystřelil zápěstím a kolem gólmana Lyona prošel kotouč až do branky. Asistence: Will Butcher, Damon Severson.

    Aleš Skok

    Branky a nahrávky: 9. Šarangovič (Butcher, Severson), 16. Šarangovič (Severson, Kuokkanen), 29. J. Boqvist (N. Merkley, M. Malcev), 54. Zacha (Butcher, Bratt), 56. Bratt (Zacha, R. Murray) – 28. Laughton, 33. Couturier (Braun, Voráček), 59. Konecny (Voráček)


    New Jersey Devils: Blackwood (Wedgewood) – R. Murray, Severson (A), T. Smith, Bahl, Butcher, C. Carrick – Kuokkanen, J. Hughes, Šarangovič – Zacha, Hischier (C), Bratt – Wood (A), M. McLeod, Bastian – N. Merkley, M. Malcev, J. Boqvist.
    Philadelphia Flyers: Lyon (A) (Elliott) – Provorov, Braun, Sanheim, P. Myers, Zamula, Morin – Giroux (C), Couturier (A), Voráček (A) – J. van Riemsdyk, Laughton, Allison – Farabee, Konecny, Lindblom – Cates, Patrick, Twarynski.

    Rozhodčí: Dunning, Hebert – Galloway, Tobias

    Diváci: 3600
    bahis siteleri