Švýcarsko – Kanada 0:7 (kon.) | Finsko – Německo 10:0 (kon.) | Rusko – Česko cz 11:1 (kon.)
Lotyšsko – Švédsko 0:7 (kon.)
konec
Rusko
11:1 (3:0, 3:1, 5:0)
Česko
Sobota 01.05.2021, 23:07Mistrovství světa do 18 let • Skupina B
Partner:
    58:49 Matvej MIČKOV - 11:1
     
    58:49
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Kanonáda stále nekončí! Prochor Poltapov uspěl na vhazování v útočném pásmu. Volný kotouč si našel MATVEJ MIČKOV a bez přípravy napálil puk do sítě! Asistence: Ilja Kvočko, Ilja Ivancov.
    57:19 Danila JUROV - 10:1
     
    57:19
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Nepopulární desítka je na světě! V útočném pásmu si prostor udělal DANILA JUROV, který střelou zápěstím z prostoru mezi kruhy rozvlnil síť! Bez asistence.
    51:46 Fjodor SVEČKOV - 9:1
     
    51:46
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusko přidává devátou branku a přibližuje se k nepopulární desítce! Po parádním přečíslení si na přihrávku před prázdnou branku sjel FJODOR SVEČKOV, který měl snadnou práci! Asistence: Nikita Čibrikov, Ivan Mirošničenko.
     
    49:12
    Vyloučení v týmu Česko (Marcel Marcel – 5 min., vražení na hrazení).
    47:01 Fjodor SVEČKOV - 8:1
     
    47:01
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusko přidává i osmou branku! Po rychlé akci se před branku českého týmu natlačil rozjetý FJODOR SVEČKOV a střelou mezi betony překonal bezmocného Suchánka! Asistence: Danila Jurov.
    45:50 Matvej MIČKOV - 7:1
     
    45:50
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusko pokračuje v exhibičním tempu i ve třetí třetině! MATVEJ MIČKOV se v útočném pásmu bleskovou otočkou zbavil obránce a zápěstím vymetl horní roh branky. Mičkov tak na turnaji vsítil svou osmou branku! Asistence: Prochor Poltapov, Ilja Ivancov.
     
    43:38
    Rusko si zahraje další přesilovku. Petr Moravec dostává dvě minuty za porušení postupu vhazování.
    38:44 Prochor POLTAPOV - 6:1
     
    38:44
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ruská kanonáda pokračuje! Po krásné akci se v útočném pásmu uvolnil PROCHOR POLTAPOV, který obešel hned tři české hráče a střelou zápěstím rozvlnil síť! Asistence: Ilja Ivancov, Matvej Mičkov.
     
    37:15
    Ivan Mirošničenko se z levého kruhu opřel do odraženého kotouče, ale Suchánek se parádně přemístil a udržel kotouč mezi tělem a pravou rukou!
     
    37:00
    Rusko bude hrát další přesilovku. Svozil dostává dvě minuty za vysokou hůl.
    33:44 Dmitrij KATĚLEVSKIJ - 5:1
     
    33:44
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusko reaguje na branku českého týmu nejlepším možným způsobem! Vladimir Grudinin střílel z prostoru mezi kruhy. Suchánek jeho pokus vyrazil jen před sebe a DMITRIJ KATĚLEVSKIJ jej dorazil do branky! Asistence: Daniil Lazutin, Vladimi Grudinin.
     
    33:22
    Další obrovská šance českého týmu! Do zakončení se na levém kruhu probil David Moravec, ale ruský brankář jeho přízemní pokus vykopl betonem.
     
    32:28
    Vše bylo regulérní a Česko skutečně snižuje na 1:4!
     
    32:28
    Tak pozor! Rozhodčí ještě zkoumají, zda nedošlo k teči vysokou holí!
    32:28 Jakub KOS - 4:1
     
    32:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Také Češi se dočkali vytoužené branky! Jakub Brabenec získal puk na pravé straně útočného pásma, přihrál na modrou čáru, odkud střílel David Moravec a JAKUB KOS puk tečoval do sítě! Asistence: David Moravec, Jakub Brabenec.
    30:54 Arsenij KOROMYSLOV - 4:0
     
    30:54
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusko přidává čtvrtou branku! Hokejisté v červeném zůstali po skončení přesilové hry nastěhovaní v útočném pásmu. Od modré čáry zkusil štěstí ARSENIJ KOROMYSLOV a jeho nahození se zastavilo až v brance! Asistence: Danila Jurov, Nikita Čibrikov.
     
    28:40
    Rusko bude hrát přesilovku. Jiří Ticháček dostává dvě minuty za podrážení.
     
    27:34
    Rusko mohlo udeřit při vlastním oslabení! Danila Jurov se dostal do úniku, ale Suchánek se nenechal rozhýbat naznačením kličky a připsal si dobrý zákrok!
     
    25:56
    První přesilovku si zahraje také Česko. Dvě minuty za podrážení dostává Nikita Čibrikov.
     
    20:01
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Oliver Šatný, přichází Tomáš Suchánek.
     
    19:04
    Další přesilovka pro Rusko. Šimon Slavíček dostává dvě minuty za podrážení v útočném pásmu.
    17:40 Ivan MIROŠNIČENKO - 3:0
     
    17:40
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusko využívá přesilovou hru a odskakuje na rozdíl tří branek! Danila Jurov poslal přihrávku na levou stranu, kde si puk na kruh připravil IVAN MIROŠNIČENKO, který příklepem překonal českého brankáře! Asistence: Danila Jurov.
     
    16:15
    Rusko si zahraje další přesilovku. Svozil vyfasoval dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    15:03
    Jaroslav Chmelař se z levé strany prokličkoval před ruskou branku a snažil se zakončit na přední tyč! Ivanov vytáhl důležitý zákrok betonem.
    13:10 Prochor POLTAPOV - 2:0
     
    13:10
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusko přestálo silnou pasáž českého výběru a přidává druhou branku! Do úniku se po chybě českého týmu na modré čáře dostal PROCHOR POLTAPOV, který si pohrál se Šatným a pohodlně přidal druhou ruskou branku!
     
    02:03
    Rusko si zahraje první přesilovku. Jiříček totiž vyfasoval dvě minuty za hákování.
    01:23 Matvej MIČKOV - 1:0
     
    01:23
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusko se hned v úvodu dnešního souboje dostává do vedení! Nikita Novikov vybojoval kotouč u mantinelu v útočném pásmu. MATVEJ MIČKOV si puk skvěle převzal a z otočky jej pohotově napálil do sítě! Asistence: Nikita Čibrikov, Nikita Novikov.
    Marken.cz

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 2. Mičkov (Čibrikov, Novikov), 14. Poltapov, 18. Mirošničenko (Jurov), 31. Koromyslov (Jurov, Čibrikov), 34. Katělevskij (Lazutin, Grudinin), 39. Poltapov (Ivancov, Mičkov), 46. Mičkov (Poltapov, Ivancov), 48. Svečkov (Jurov), 52. Svečkov (Čibrikov, Mirošničenko), 58. Jurov, 59. Mičkov (Kvočko, Ivancov) – 33. Kos (D. Moravec, Brabenec)


    Rusko: S. Ivanov (Brinkman) – Grudinin, Makarov, Novikov, Koromyslov, Sapunov, Figurin (A), Duda – Mirošničenko, Svečkov, Jurov – Čibrikov (C), Kvočko, Mičkov – Petrov, Ivancov (A), Poltapov – Mechovov, Bučelnikov, Lazutin – Katělevskij.
    Česko: Šatný (21. Suchánek) – D. Moravec, Jiříček, Pinkas, Svozil (A), Šedivý (C), Ticháček, Špaček – Marcel, G. Szturc, Chmelař – Ryšavý (A), Brabenec, Kos – Kulich, Altrichter, P. Moravec – Skuhrovec, Slavíček, Šapovaliv – Pajer.

    Rozhodčí: Kohlmüller, MacFarlane – Hancock, Richardson

    Diváci: 1989
    bahis siteleri