Lazio – Janov 4:3 (kon.) | Bologna – Fiorentina 3:3 (kon.) | Neapol – Cagliari 1:1 (kon.)
Sassuolo – Atalanta BC 1:1 (kon.) | Udinese – Juventus 1:2 (kon.) | Sampdoria – AS Řím 2:0 (kon.)
konec
US Sassuolo Calcio
1:1 (0:1)
Atalanta Bergamo
Neděle 02.05.2021, 15:00 • Mapei Stadium – Città del Tricolore • Italská Serie A • 34. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1. Sassuolo vstoupilo do druhého poločasu ukázkově, povedlo se mu totiž rychle vstřelit vyrovnávací branku. Domácí měli i posléze více ze hry, nakonec se radovali z vedoucí branky, která ovšem neplatila kvůli ofsajdu. Bergamo si navíc i v početní nevýhodě vybojovalo pokutový kop, jenomže ten Muriel nedokázal proměnit a oba celky si tak rozdělily po bodu. (16:51:00)
     
    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 4:0. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 17:12.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Bergamo se dožadovalo další penalty, sudí nechává pokračovat!
     
    90+2
    Na opačné straně to na sebe vzal Raspadori, který si v pokutovém území potáhl míč do palebné pozice, jenomže zakončoval vysoko nad branku.
     
    90+1
    Muriel se dostával do rychlého protiútoku, při kterém to nakonec vzal na sebe, jenomže narazil do obránce Toljana.
     
    90
    Nastavují se tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, výsledek je stále nerozhodný a ještě navíc musíme počítat s nastaveným časem.
     
    87
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Mert Müldür, přichází Jeremy Toljan.
     
    87
    Míč se znovu dostal ven z hrací plochy a autového vhazování se tak ujal obránce Djimsiti, který si musel říct o podporu od svých spoluhráčů.
     
    85
    Následovalo autové vhazování z levé strany, které si vzal na starost hostující Gosens. Jeho nabídka nakonec velice přesně našla Freulera.
     
    84
    Standardní situace se nebezpečně snášela směrem k hranici malého vápna, kde nejvýše do vzduchu vystoupal Hateboer, který rychle odvracel.
     
    83
    Na dlouhou nohu to měl domácí Berardi, kterému se přesto povedlo pokračovat v kombinaci, která nakonec přinese další standardní situaci.
     
    82
    K pokutovému území se posléze dostával domácí Raspadori, který si to nakonec rozmyslel a raději počkal na podporu od svých spoluhráčů.
     
    81
    Sassuolo se přesto s míčem zdrželo na polovině soupeře, kde rozjelo kombinaci, při které Boga přesto vyprodukoval zpětnou nahrávku na Ferrariho.
     
    80
    Standardní situace ze zajímavé pozice se nakonec chopil domácí Berardi, který to zkoušel přímo na branku, jenomže trefil pouze zeď soupeře.
     
    79
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Rafael Tolói, přichází José Luis Palomino.
     
    79
    Následoval rohový kop z levé strany, který ovšem skončil na noze domácího Bogy, který se rychlým způsobem dostává na druhou stranu.
     
    78
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Hamed Traorè, přichází Kaan Ayhan.
     
    78
    Žlutou kartu dostává Berat Djimsiti (Atalanta Bergamasca Calcio).
    77. Neproměněná penalta Muriela.
     
    77
    K pokutovému kopu se postavil Muriel, který slabým zakončením nechal vyniknout brankáře Consigliho. Muriel při snaze o dorážku podklouzl.
    75. Červená karta po 2. žluté
     
    75
    Tak pozor! Druhou žlutou kartu totiž vyfasoval domácí obránce Marlon, navíc je tu penalta pro Bergamo!
     
    74
    Po jednom ze soubojů skončila na zemi domácí Ferrari. Hlavní sudí proto musel přerušit hru a chvíli se tak rozhodně hrát nebude.
     
    73
    Na pas za soupeřovu obranu si pokoušel seběhnout domácí Raspadori, jenomže jako první se k míči dostal pouze hostující brankář Sportiello.
     
    72
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední dvacetiminutovka. Domácí hráči jsou stále o poznání aktivnější, jenomže k šancím to zrovna moc nevede.
     
    71
    Po delší době se navíc do kombinace svého celku zapojil také domácí brankář Consigli, který pouze věnoval míč přesně na kopačku Locatelliho.
     
    70
    Následoval rohový kop z levé strany, tentokráte v podání domácích. Do vzduchu se sice dostával obránce Marlon, avšak se nedostal přes soupeře.
     
    69
    Sassulo se posléze vrhlo na druhou stranu, kde to na sebe vzal Boga. Jeho nahrávka nakonec našla vedle stojícího Traorého, jenž pokračuje v akci.
     
    68
    Nakonec se k oné rozehrávce nakonec postavil Muriel, který to zkoušel dloubáčkem směrem do pokutového území, avšak trefil pouze soupeře.
     
    67
    Před malým momentem skončil na zemi hostující Tóloi, který se jen těžko sbírá z hrací plochy. Jeho celek tak bude opakovat rozehrávku standardky.
    65. Neuznaná branka domácích - ofsajd.
     
    65
    Domácí se sice radovali z vedoucí branky, jenomže ta nakonec neplatí! Raspadori se v době nahrávky nacházel v těsném ofsajdu.
     
    63
    Máme za sebou něco málo kolem hodiny hry, která nám zatím nabídla dva zásahy. Sassuolu se povedlo před malým momentem srovnat krok.
     
    62
    Hosté si přesto vybojovali rohový kop z pravé strany. K rozehrávce se nakonec postavil Malinovskyj, který svým centrem našel pouze Traorého.
     
    61
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Pedro Obiang, přichází Mehdi Bourabia.
     
    60
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Duván Zapata, přichází Luis Muriel.
     
    59
    Bergamo se pouštělo do protiútoku, při kterém si v pokutovém území přehodil míč na levou nohu Malinovskyj, který nevyzrál na Consigliho.
     
    58
    Po zisku míče to nekompromisním způsobem řešil domácí Marlon, který sice odkopával až ke středovému kruhu, kde se nacházel pouze protihráč.
     
    57
    Pokračovalo se vhazováním z levé strany, ke kterému se nakonec postavil domácí Kyriakopoulos, kterému se povedlo oslovit kolegu Obianga.
     
    56
    Atalanta Bergamasca Calcio si vybojovala standardní situaci ze zajímavé pozice. Místo zakončení jsme sledovali centr, se kterým si domácí poradili.
     
    55
    Najednou tu máme pořádnou zápletku. Domácím se totiž povedlo výborně vstoupit do druhého poločasu, což znamená, že začínáme od začátku.
     
    53
    Ferrari se dostal k protihráči příliš pozdě a za svůj zákrok vyfasoval kartu.
    52. Domenico BERARDI - 1:1
     
    52
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Je opět vyrovnáno! K rozehrávce pokutového kopu se postavil domácí DOMENICO BERARDI, který to zkoušel po zemi k tyči, přičemž brankář Sportiello zůstal uprostřed branky.
    51. Penaltový zákrok.
     
    51
    Penalta pro domácí!
     
    50
    Atalanta Bergamasca Calcio se ovšem daleko s míčem nedostala a domácímu celku se povedlo rychle přejít zpět směrem na útočnou polovinu.
     
    49
    U postranní lajny pro změnu převzal nahrávku Hateboer, který vracel pod sebe směrem na de Roona, jenž pro změnu odkopával na druhou stranu.
     
    48
    Hned v úvodu druhého poločasu se domácí hráči s míčem usadili na útočné polovině, kde se jim povedlo zapojit do kombinace také Traorého.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hostující hráči, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    46
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Grégoire Defrel, přichází Giacomo Raspadori.
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Vlad Chiricheş, přichází Gian Marco Ferrari.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nakonec přinesl jedinou branku, o kterou se postarala Atalanta. Ta zhruba po dvaceti minutách hry přišla o vyloučeného brankáře Golliniho, avšak i v početní nevýhodě se jí povedlo vstřelit vedoucí branku. Po ojedinělé šanci se totiž prosadil Gosens, jehož branka byla v prvním poločase tou jedinou, kterou jsme viděli.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Žlutou kartu dostává Pedro Obiang (US Sassuolo Calcio).
     
    44
    Bergamo sice dopravilo míč do sítě podruhé, jenomže tato branka nakonec platit nebude. Zřejmě se jednalo o ofsajdové postavení.
     
    44
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem dvou minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    41
    Daleko od vyrovnání nyní nebyl domácí Berardi, který si seběhl do pokutového území, jenomže zakončení levačkou poslal kousek vedle zadní tyče.
     
    40
    Příliš pozdě do souboje šel Locatelli, který uviděl kartu.
     
    39
    Sportiello si troufl na odkop na opačnou polovinu, kde se ovšem jako první dostal k míči domácí Chiriches, který ho odehrál na opačnou polovinu.
     
    37
    S těžkou nahrávkou si dokázal poradit Zapata, který se pokoušel nastřelit protihráče. Rohový kop z toho nebude, bude se odkopávat od branky.
     
    36
    Domácí pokračovali v kombinaci na polovině soupeře, kde se po souboji ocitl na zemi Traoré, avšak hlavní sudí nechává pokračovat ve hře.
     
    35
    K taktickému zákroku nyní sáhl domácí Chiriches, který vyfasoval žlutou kartu.
     
    34
    Sassuolo to bude mít najednou hodně složité, prohrává totiž o jednu branku, nicméně do konce tohoto zápasu zbývá ještě zhruba hodina.
    32. Robin GOSENS - 0:1
     
    32
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Oslabený hostující celek jde do vedení! Bergamo se totiž usadilo u pokutového území, kde si na narážečku do pokutového území seběhl ROBIN GOSENS, kterému se v pádu povedlo vyzrát na brankáře Consigliho.
     
    32
    Před malým momentem si to do střelecké pozice namířil domácí Kyriakopoulos, který to zkoušel přímo na branku, jenomže tam se činil Sportiello.
     
    31
    Máme za sebou třetinu hry, která nám stále nepřinesla ani jednu branku. Bergamo to bude mít hodně složité, dohrává totiž bez vyloučeného hráče.
     
    30
    O provedení autového vhazování se nakonec postaral obránce Muldur, kterému se povedlo oslovit Locatelliho, jenž centroval mimo dosah Defrela.
     
    29
    V pokutovém území se posléze dostal nejvýše do vzduchu hostující Romero, kterému se povedlo předčít soupeře a míč odehrál do zámezí.
     
    28
    Žlutou kartu dostává Marlon (US Sassuolo Calcio).
     
    27
    Sassuolo posléze zahrávalo standardní situaci z levé strany. K rozehrávce se nakonec postavil Berardi, který svým centrem našel pouze soupeře.
     
    25
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Matteo Pessina, přichází Marco Sportiello.
     
    24
    Hlavní sudí se ještě běžel podívat k videu, nicméně červená karta zůstává v platnosti. Pro brankáře Golliniho tedy tento zápas končí už nyní.
    23. Červená karta
     
    23
    Tak pozor! Mimo pokutové území totiž fauloval unikajícího Bogu hostující brankář Gollini, který vyfasoval přímou červenou kartu.
     
    23
    Sassuolo se znovu vrátilo ke svému pokutovému území, odkud mohl rozehrávat brankář Consigli, který to zkoušel odkopem na druhou stranu.
     
    22
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, která nám zatím nepřinesla ani jednu branku. Sledujeme vyrovnanou podívanou, nyní je u míče Consigli.
     
    21
    Už to vypadalo, že se do vyložené šance dostane domácí Traoré, jenomže na poslední chvíli se dokázal vrátit Romero, který rychle odkopl míč.
     
    20
    Bergamo se tak kombinačně dostalo na druhou stranu, kde málem míč propadl až k osamocenému Pessinovi, před kterým ale zasahoval Marlon.
     
    19
    Berardi nahrával k hranici pokutového území, kde se mu povedlo najít Defrela, jenž se podle výroku pomezního nacházel pouze v ofsajdu.
     
    18
    Hodně prostoru měl posléze kolem sebe domácí Kyriakopoulos, který to zkoušel nahrávkou podél autové lajny, kde ho ale fauloval Malinovskyj.
     
    17
    Hlavní sudí si posléze všiml nedovoleného zákroku na Pessinu a Atalanta Bergamasca Calcio bude zahrávat další standardní situaci.
     
    16
    Od své branky mohl posléze rozehrávat domácí brankář Consigli, kterému se sice na levém křídle povedlo najít Obianga, ten se daleko nedostal.
     
    15
    Posléze zády k brance operoval domácí Boga, kterému se sice povedlo najít svého kolegu Traorého, kterého ovšem fauloval napadající Pessina.
     
    14
    Kousek od středového kruhu dokázal nahrávku zachytit domácí Locatelli, který posléze v pokutovém území zkoušel najít Berardiho, kterého nenašel.
     
    13
    Atalanta Bergamasca Calcio znovu musela rozehrávat z vlastní poloviny, přičemž se do menších problémů dostal Gosens, který dokázal odklopnout.
     
    12
    Snadná práce pro hostujícího brankáře Gollini, který se vydal ven ze své branky, přičemž se mu povedlo sevřít hrací předmět do svých rukavic.
     
    11
    Sassuolo posléze rozehrávalo od svého pokutového území, o což se postaral domácí brankář Consigli, kterému se povedlo najít Muldura.
     
    10
    V pokutovém území si posléze o nahrávku řekl Zapata, což očekával také domácí obránce Marlon, kterému se povedlo odkopnout míč do bezpečí.
     
    9
    Posléze jsme sledovali prudký odkop na levou stranu, kam si zkoušel seběhnout domácí Boga, před kterým ve vzduchu dokázal zakročit Tóloi.
     
    8
    Následoval nedovolený zákrok, po kterém mohl rozehrávat domácí celek, přičemž se znovu do kombinace zapojil také brankář Consigli.
    7. Consigli musel zasahovat.
     
    7
    K oné rozehrávce se nakonec postavil Malinovskyj, který to zkoušel přímo na branku. Jeho ránu levou nohou dokázal domácí brankář vyrazit.
     
    6
    Kousek za pokutovým územím sáhl k nedovolenému zákroku domácí Marlon a Atalanta Bergamasca Calcio bude zahrávat zajímavou standardku.
     
    5
    Posléze od své branky mohl rozehrávat také domácí brankář Consigli, který rozehrál přímo na kopačku Locatelliho, kterého ovšem obral Pessina.
     
    4
    Posléze se poprvé s míčem setkal hostující brankář Gollini, který odkopával na opačnou stranu hrací plochy, kde ovšem zasahoval Chiriches.
     
    3
    Míč se posléze snesl ven z hrací plochy a následovalo autové vhazování, o které se postaral domácí Muldur, který úspěšně našel Obianga.
     
    2
    Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost domácí, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Müldür, Marlon, Chiricheş, Kiriakopoulos – Obiang, Locatelli – D. Berardi, Traorè, Boga – Defrel.
    Náhradníci: Pegolo – Bourabia, K. Ayhan, G. M. Ferrari, Djuričić, Toljan, Raspadori, Peluso, Magnanelli, Rogério, Maxime López, Haraslín.

    Atalanta Bergamasca Calcio: Gollini – Tolói, Romero, Djimsiti – Hateboer, de Roon, Freuler, Gosens – Pessina – Malinovskyj, D. Zapata.
    Náhradníci: Sportiello, F. Rossi – Caldara, Iličić, Šutalo, Palomino, Pašalić, Al. Mirančuk, Maehle, Kovalenko, S. Lammers, Muriel..
     
    US Sassuolo Calcio

    Na opačné straně stojí nevyzpytatelné US Sassuolo Calcio, kterému se letos poměrně daří. Sassuolu totiž momentálně patří sympatická osmá pozice a na pohárové příčky ztrácí pouhé tři body. Také domácí celek tohoto zápasu má velice dobrou formu, povedlo se mu totiž vyhrát v posledních čtyřech duelech. Poslední porážka přišla před necelým měsícem, tehdy Sassuolo nedokázalo uspět na půdě vedoucího Interu Milán, který si připsal výhru poměrem 2:1. Naposledy US Sassuolo Calcio zvládlo složitý duel proti Sampdorii, tento zápas nakonec nabídl jedinou branku.
     
    Atalanta Bergamasca Calcio

    Fotbalisté Atalanty se v současné době nacházejí na sympatické druhé pozici, přičemž na vedoucí Inter ztrácejí již jedenáct bodů. Bergamo se musí dívat spíše za sebe, náskok před pátým AC Milán je pouze dvoubodový a do posledního kola to vypadá na boj o základní skupinu Ligy mistrů. Atalanta Bergamasca Calcio má vůbec nejlepší formu ze všech týmů italské nejvyšší soutěže, z posledních deseti zápasů totiž přišla o body pouze ve dvou případech. Naposledy tomu tak bylo na půdě římského AS, kde dohrávala v početní nevýhodě, a nakonec remizovala 1:1.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Italská Serie A má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi US Sassuolo Calcio a Atalanta Bergamasca Calcio.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    David Suchý

    Branky: 52. D. Berardi (pen.) – 32. Gosens (Malinovskyj)

    Karty:   28. Marlon (SAS), 35. Chiricheş (SAS), 40. Locatelli (SAS), 45+1. Obiang (SAS), 53. G. M. Ferrari (SAS) – 78. Djimsiti (ABC)   75. Marlon (SAS)   23. Gollini (ABC)

    Neproměněná penalta: 77. Muriel (ABC), brankář Consigli zneškodnil


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 4:0. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 17:12.
    US Sassuolo Calcio: Consigli – Müldür (87. Toljan), Marlon, Chiricheş (46. G. M. Ferrari), Kiriakopoulos – Obiang (61. Bourabia), Locatelli – D. Berardi, Traorè (78. K. Ayhan), Boga – Defrel (46. Raspadori).
    Náhradníci: Pegolo – Bourabia, K. Ayhan, G. M. Ferrari, Djuričić, Toljan, Raspadori, Peluso, Magnanelli, Rogério, Maxime López, Haraslín.

    Atalanta Bergamo: Gollini – Tolói (79. Palomino), Romero, Djimsiti – Hateboer, de Roon, Freuler, Gosens – Pessina (25. Sportiello) – Malinovskyj, D. Zapata (60. Muriel).
    Náhradníci: Sportiello, F. Rossi – Caldara, Iličić, Šutalo, Palomino, Pašalić, Al. Mirančuk, Maehle, Kovalenko, S. Lammers, Muriel.
    bahis siteleri