W. Brémy – Leverkusen 0:0 (kon.) | Dortmund – RB Lipsko 3:2 (kon.) | Hoffenheim – Schalke 4:2 (kon.)
Wolfsburg – Union Berlín 3:0 (kon.) | Bayern – Mönchengladbach 6:0 (kon.)
konec
TSG 1899 Hoffenheim
4:2 (0:2)
FC Schalke 04
Sobota 08.05.2021, 15:30 • PreZero Arena (Sinsheim) • Německá Bundesliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    64
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Zápas se začíná měnit v exhibici! Může za to nedůslednou defenzivy Schalke, jež napoprvé míč neodkopla a pak soupeře nechala kombinovat přímo uvnitř vápna. Na jeho střed dostal přihrávku IHLAS BEBOU a střelou z první prostřelil Fährmanna, ten se na spoluhráče vzteká jako ďas.
     
    60
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    A je to tady, obrat dokonán! Do listiny střelců se zapisuje CHRISTOPH BAUMGARTNER. Rakouský záložník si vyšplhal na Kramarićův dlouhý pas ze standardky a ani on se hlavou nemýlil. Fährmannovi nebylo nic platné ani to, že tentokrát si na míč sáhl.
     
    52
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Začátek poločasu jako z říše snů! Hoffenheim v intervalu čtyř minut smazal dvougólovou ztrátu. KEVIN AKPOGUMA si naskočil na precizní centr z rohového kopu a vysokým obloučkem nechal zapadnout míč přímo před břevno. I v tomto případě se Ralf Fährmann natahoval marně, máme srovnáno.
     
    47
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    To, s čím Hoffenheim vstoupil do druhé půle, je bleskurychle tady! Ke snížení pomohl domácímu celku přímý volný kop. Jeho exekutorem se stal ANDREJ KRAMARIĆ a chorvatský kanonýr ukázal, co jeho kopačka skrývá. Technicky dokonale provedený kop nad zdí do levé šibenice, kam ani letec Fährmann nedosáhl – 1:2.
     
    42
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Neskutečné, outsider přidává druhý gól! Tentokrát na rohový kop Oczipky si vyšplhal SHKODRAN MUSTAFI a jeho první bundesligová trefa v kariéře je opravdu stylová. Mustafi hlavičkoval do pravé šibenice, balon narazil o tyčku a skončil v síti.
     
    12
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Schalke se v Hoffenheimu překvapivě ujímá vedení! Gólové akci předcházel zisk míče ve středu hřiště, po rychlé kombinaci na pravé straně pak dostal balon do šestnáctky MARK UTH a nekompromisní střelou kolem Baumannovy nohy překonal domácího brankáře.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 47. Kramarić, 52. Akpoguma (Kramarić), 60. Baumgartner (Kramarić), 64. Bebou (Grillitsch) – 12. Uth (Serdar), 42. Mustafi (Oczipka)

    Karty:   62. Adamjan (HOF) – 35. Serdar (SCH), 56. Uth (SCH)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 4:2. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 8:5.
    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann (C) – Kadeřábek, S. Posch, Akpoguma, R. Sessegnon – Samassékou (83. Rudy), Grillitsch – Kramarić – Skov (46. Adamjan), Bebou (83. Beier), Baumgartner (89. Gaćinović).
    Náhradníci: Pentke – Adamjan, Beier, Belfodil, Bogarde, Rudy, Gaćinović, Rutter, Vogt.

    FC Schalke 04: Fährmann – Becker, Mustafi, Oczipka – Schöpf (73. Kaparos), Serdar (68. Bozdogan), Flick, Harít (73. Skrzybski), Kolašinac (C) – Huntelaar (86. Hoppe), Uth (86. Mercan).
    Náhradníci: Rönnow – Bozdogan, Hoppe, Mercan, Paciência, Raman, Skrzybski, Ezeh, Kaparos.

    Rozhodčí: Winkmann – Bandurski, Blos
    bahis siteleri