Spezia – Neapol 1:4 (kon.) | Udinese – Bologna 1:1 (kon.) | Inter – Sampdoria 5:1 (kon.)
Fiorentina – Lazio 2:0 (kon.)
konec
Spezia Calcio
1:4 (0:3)
SSC Neapol
Sobota 08.05.2021, 15:00 • Stadio Alberto Picco, Spezia • Italská Serie A • 35. kolo
Předzápasové kurzy
    80. Hirving LOZANO - 1:4
     
    80
    Neapol právě vstřelila branku!
    Je to čtvrtá branka hostů. Mário Rui našel dlouhým pasem za obranou Victora Osimhena, který se s míčem dostal až před branku, kde našel volného HIRVINGA LOZANA, který uklidil míč do sítě, ale rozhodčí hned ukazoval ofsajd. To po konzultaci s videem zrušil.
    64. Roberto PICCOLI - 1:3
     
    64
    Spezia právě vstřelila branku!
    Je tu kontaktní branka z domácího pohledu. Po centru z levé strany od Emmanuela Gyasiho dostal míč přesně na hlavu ve vápně Nahuel Estevez, jež ještě zamířil pouze do Mereta, od něhož se míč odrazil k ROBERTO PICCOLI, který dokázal míč dotlačil do prázdné branky.
    44. Victor OSIMHEN - 0:3
     
    44
    Neapol právě vstřelila branku!
    Hosté zaspali při bránění a je tu třetí branka v jejich síti. Lorenzo Insigne šikovným dloubáčkem našel za obranou soupeře VICTORA OSIMHENA, který si zpracoval míč a poté ho napálil důrazně do sítě. Ivan Provedel byl v domácí brance bez šance na úspěch.
    23. Victor OSIMHEN - 0:2
     
    23
    Neapol právě vstřelila branku!
    Už je to o dvě branky. Hosté jsou zatím excelentní ve využívání šancí. Piotr Zieliński parádně narýsoval kolmici středem hřiště pro VICTORA OSIMHENA, kterému nikdo ze soupeřů nestačil a hostující útočník míč parádně poslal kolem brankáře Provedela na zadní tyčku jeho klece – 0:2.
    16. Piotr ZIELIŃSKI - 0:1
     
    16
    Neapol právě vstřelila branku!
    Máme tu první branku zápasu a hosté jdou do vedení. Matteo Politano na pravé straně šikovně vysunul svého spoluhráče Giovanniho Di Lorenza, jež si míč hodil dopředu a skoro z brankové čáry našel přízemním pasem na přední tyčce PIOTRA ZIELIŃSKIHO. Polský záložník následně poslal dělovkou míč bezpečně pod víko domácí sítě.

    Ondřej Černý

    Branky: 64. Piccoli – 16. P. Zieliński (Di Lorenzo), 23. Osimhen (P. Zieliński), 44. Osimhen (L. Insigne), 80. Lozano (Osimhen)

    Karty:   34. M. Ricci (SPZ), 58. Estevez (SPZ), 62. Vignali (SPZ) – 6. Hysaj (NEA), 65. Osimhen (NEA)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 0:4. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 15:17.
    Spezia Calcio: Provedel – Vignali, Ismajli, Chabot, Marchizza – Estevez (78. Acampora), M. Ricci, Maggiore (C) – D. Verde (46. Piccoli), Agudelo, E. Gyasi (68. Farias).
    Náhradníci: Zoet – Acampora, Bastoni, Farias, Ferrer, Erlić, Galabinov, Sena, Pobega, Saponara, Terzi, Piccoli.

    SSC Neapol: Meret – Di Lorenzo, Manolas, Rrahmani, Hysaj (69. Rui) – Ruiz, Demme – Politano (76. Lozano), P. Zieliński (69. D. Mertens, 76. Elmas), L. Insigne (C) – Osimhen (84. Petagna).
    Náhradníci: Contini, Ospina – Costanzo, Bakayoko, Elmas, D'Agostino, Rui, Labriola, Lozano, D. Mertens, Zedadka, Petagna.

    Rozhodčí: Irrati – Meli, Alassio
    bahis siteleri