Ústí n/L – Hr. Králové 3:1 (kon.) | Dobřany – Hostivař 2:6 (kon.) | Most – Pardubice 3:4 (kon.)
Letohrad – Kert Park Praha 2:8 (kon.) | Plzeň – Kovo Praha 3:2 (kon.)
konec
HBC Plzeň
3:2 (2:1, 0:1, 1:0)
TJ Kovo Praha
Sobota 08.05.2021, 16:00 • Hokejbalová hala • CROSSDOCK Extraliga
     
    33:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mečouni využívají početní výhodu a již potřetí odskakují soupeři do jednobrankového náskoku! Se střelou Lokajíčka z levého kruhu si hostující brankář poradil, následná rána TOMÁŠE ULČE z těsné blízkosti si už našla cestu do branky. Asistence: Vít Lokajíček, Michal Slanec.
     
    17:59
    Kovo Praha právě vstřelilo branku!
    Hokejbalisté z hlavního města znovu vyrovnávají! Domácím hráčům utekl TOMÁŠ ŠMERHA, hokejista pražské Sparty se nemýlil a z blízka překonává Kráčinu v plzeňské kleci. Asistence: Jan Nýdl.
     
    08:08
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Neuběhla ani minuta a mečouni si berou své vedení zpět! MICHAL SLANEC obdržel přihrávku od Lokajíčka a od modré čáry střílí druhý gól plzeňských hokejbalistů. Asistence: Vít Lokajíček.
     
    07:32
    Kovo Praha právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Hosté se přiřítili do útočného pásma, první střelu Kráčina vyrazil betonem, na druhou JAKUBA WURDÁKA z levého kruhu už nestačil. Asistence: Miloš Pekárek.
     
    4:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení! Benedikt našel na modré čáře LUKÁŠE HANUŠE, jehož rána skončila až za zády gólmana pražského Kova. Asistence: Jiří Benedikt.

    Markéta Peclová

    Branky a nahrávky: 5. Hanuš (Benedikt), 9. Slanec (Lokajíček), 33. T. Ulč (Lokajíček, Slanec) – 8. Wurdák (Pekárek), 18. Šmerha (Nýdl)


    HBC Plzeň: Kráčina (Návara) – Chramosta, Hanuš (A), Pokorný, Šilhán, Slanec (C), Štípek, T. Ulč, Zeman – Benedikt (A), Galla, Gřonka, Hurt, Hýbl, Kejř, Lokajíček, Malý, Poláček, Sus, Svoboda, Vobruba
    TJ Kovo Praha: Humlíček (Lain) – Bureš, Nýdl (C), Pekárek, Ruda, Vršecký, Winter, Wolf – Adam, Bydžovský, Drobník, Fluxa, Kern, Kočka, Kriegler, Kupf, Pátek, Šmerha, Terč, Wurdák

    Rozhodčí: Cícha, Pečený
    bahis siteleri