NHL
Montreal – Edmonton 3:4 (po pr.) | Boston – NY Islanders 3:2 (po pr.) | Florida – Tampa 4:0 (kon.)
Philadelphia – New Jersey 4:2 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 1:3 (kon.) | Chicago – Dallas 4:5 (po pr.)
Nashville – Carolina 5:0 (kon.) | Los Angeles – St. Louis 1:2 (po pr.) | Vegas – Colorado 1:2 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
4:2 (1:2, 1:0, 2:0)
New Jersey Devils
Úterý 11.05.2021, 01:07 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:08 Joel FARABEE - 4:2
     
    56:08
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Letci odskakují na rozdíl dvou gólů! Kevin Hayes dostal přihrávku na střed hřiště, odkud puk sklepl do levého křídla na Farabeeho. Ten následně přenesl hru na Wadea Allisona, který střílel z pravého kruhu. Wedgewood vykopl kotouč jen k dojíždějícímu JOELOVI FARABEEMU a ten už to měl vcelku snadné – 4:2. Asistence: Wade Allison a Kevin Hayes.
    52:25 James van Riemsdyk - 3:2
     
    52:25
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovku využívají a dokonávají tak obrat z 0:2 na 3:2! Giroux nahrál na pravý kruh Seanovi Couturierovi. Ten cíleně nastřelil puk na vzdálenější tyčku, kde ho tečoval za záda bezmocného Wedgewooda JAMES VAN RIEMSDYK. Asistence: Sean Couturier a Claude Giroux.
    30:06 Sean COUTURIER - 2:2
     
    30:06
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Travis Konecny nahrával puk před branku od levého mantinelu. Následně to výtečně udělal Claude Giroux, který fotbalovou placírkou kotouč protečoval na hůl SEANA COUTURIERA a ten zblízka překonal hostujícího gólmana – 2:2. Asistence: Claude Giroux a Travis Konecny.
    13:44 Joel FARABEE - 1:2
     
    13:44
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš! Místo 0:3 je to 1:2! Kevin Hayes a JOEL FARABEE předvedli krásnou spolupráci. Po finální přihrávce Hayese už byl Farabee sám před brankářem Wedgewoodem, kterého překonal parádním forhendovým blafákem. Asistence: Kevin Hayes a Wade Allison.
    05:21 Janne KUOKKANEN - 0:2
     
    05:21
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté navyšují svůj náskok! Ránu Willa Butchera zablokoval Aube-Kubel. Odražený puk si však našel JANNE KUOKKANEN, který vystřelil z levého kruhu a kotouč propadl mezi betony brankáře Elliotta, jenž se po pokusu Butchera teprve vracel do optimální gólmanské pozice – 0:2. Asistence: Will Butcher a Jegor Šarangovič.
    03:29 Pavel ZACHA - 0:1
     
    03:29
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté jdou do vedení! Nico Hischier se dostal ke kotouči, který bekhendem nahrál na zadní tyčku, kam si najel PAVEL ZACHA, jenž to už měl poměrně snadné. Český útočník opět potvrdil formu z posledních zápasů. Asistence: Nico Hischier a Jesper Bratt.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 14. Farabee (K. Hayes, Allison), 31. Couturier (Giroux, Konecny), 53. J. van Riemsdyk (Couturier, Giroux), 57. Farabee (Allison, K. Hayes) – 4. Zacha (Hischier, Bratt), 6. Kuokkanen (Butcher, Šarangovič)


    Philadelphia Flyers: Elliott (Lyon) – Sanheim, Provorov (A), Braun, York, P. Myers, Gostisbehere – Konecny, Couturier (A), Giroux (C) – Allison, K. Hayes, Farabee – Voráček, Laughton, J. van Riemsdyk – Aube-Kubel, Patrick, Lindblom.
    New Jersey Devils: Wedgewood (Dell) – Severson (A), R. Murray, Siegenthaler, Butcher, Tennyson, Bahl – Šarangovič, J. Hughes, Kuokkanen – Bratt, Hischier (C), Zacha – Bastian, M. McLeod, Wood (A) – A. Johnsson, J. Boqvist, Foote.

    Rozhodčí: Morton, Syvret – Nagy, Flemington

    Diváci: 3882
    bahis siteleri