Cagliari – Fiorentina 0:0 (kon.) | Atalanta BC – Benevento 2:0 (kon.) | Bologna – Janov 0:2 (kon.)
Inter – AS Řím 3:1 (kon.) | Lazio – Parma 1:0 (kon.) | Sampdoria – Spezia 2:2 (kon.)
Sassuolo – Juventus 1:3 (kon.) | Turín – AC Milán 0:7 (kon.)
konec
Inter Milán
3:1 (2:1)
AS Řím
Středa 12.05.2021, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 36. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Interu Milán, který svého soupeře porazil poměrem 3:1. Druhý poločas patřil spíše římskému celku, který byl mnohem aktivnější, jenomže při své největší brankové šanci trefil pouze brankovou konstrukci. Inter Milán se v průběhu druhého poločasu moc do šancí nedostával, spíše se snažil ubránit své těsné vedení, což se mu nakonec povedlo, přičemž v závěru dokázal své vítězství zpečetit. (22:41:16)
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 5:6. Rohy: 5:8. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 4:11.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Hosté se znovu s míčem dostali na polovinu soupeře, kde momentálně sledujeme kombinaci, kterou se Inter pokouší aktivně napadat.
    90. Romelu LUKAKU - 3:1
     
    90
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Domácí pečetí své vítězství! Nyní sám na branku totiž uháněl rychlonohý Hakimí, který ještě zkušeně počkal na náběh ROMELA LUKAKUA. Před druhým jmenovaným číhala prázdná branka, kterou pochopitelně dokázal trefit.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Domácí stále vedou o jednu branku, ještě musíme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Rick Karsdorp, přichází Bruno Peres.
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Ebrima Darboe, přichází Carles Pérez.
     
    87
    K pokutovému území se posléze dokázal dostat hostující Villar, který to zkoušel zakončením směrem na branku, avšak trefil pouze soupeře.
     
    85
    Před malým momentem chyboval Darboe a do vyložené šance se natlačil domácí Sensi, který sice neuspěl, posléze Inter znovu reklamoval penaltu.
     
    84
    Inter si nakonec vybojoval standardní situaci ze zajímavé pozice. Nakonec to na sebe vzal Young, jehož technický obstřel směřoval vysoko nad branku.
     
    83
    Následný rohový kop nebyl vůbec špatný. Směřoval totiž na přední tyč, kde na něj nedosáhl brankář Radu, přesto mu přispěchal na pomoc Ranocchia.
     
    82
    Žlutou kartu dostává Rick Karsdorp (AS Řím).
     
    82
    Inter nyní neuspěl se snahou o získaní penalty. Na druhou stranu se pro změnu dostával Džeko, po jehož nahrávce vybojoval další rohový kop Villar.
     
    81
    O vysoké přenesení hry se posléze pokoušel domácí Brozović, který se na pravém křídle pokoušel najít Younga, před kterým ale zasahoval Kumbulla.
     
    80
    Radu musel znovu do akce. Nahrávka napříč malým vápnem měla najít hostujícího Mchitarjana, před kterým po míči skončil právě brankář Radu.
     
    79
    Do konce tohoto zápasu nám zbývá poslední dvacetiminutovka. Inter Milán sice vede o jednu branku, druhý poločas je ale skutečně dost pasivní.
     
    77
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Lautaro Martínez, přichází Andrea Pinamonti.
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Matteo Darmian, přichází Ashley Young.
     
    77
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Bryan Cristante, přichází Gonzalo Villar.

    David Suchý

    Branky: 11. Brozović (Darmian), 20. Vecino (R. Lukaku), 90. R. Lukaku (Hakimí) – 31. Mchitarjan (Džeko)

    Karty:   6. Darboe (ASR), 28. Santon (ASR), 71. Kumbulla (ASR), 82. Karsdorp (ASR)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 5:6. Rohy: 5:8. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 4:11.
    Inter Milán: I. Radu – Škriniar, Ranocchia (C), D'Ambrosio – Darmian (77. Young), Barella, Brozović, Vecino (59. Sensi), Perišić (60. Hakimí) – R. Lukaku, Alexis Sánchez (35. Lautaro Martínez, 77. Pinamonti).
    Náhradníci: Handanovič, D. Padelli – Bastoni, de Vrij, Hakimí, Pinamonti, Sensi, Young, Lautaro Martínez, Eriksen, Gagliardini.

    AS Řím: Fuzato – Karsdorp (88. Peres), Mancini, Kumbulla, Santon – Darboe (88. C. Pérez), Cristante (77. Villar) – Pedro (46. El Shaarawy), Lorenzo Pellegrini (C), Mchitarjan – Džeko.
    Náhradníci: Farelli, Mirante – Zalewski, Villar, Ibañez, Juan Jesus, C. Pérez, Peres, B. Mayoral, Reynolds, El Shaarawy, Pastore.
    bahis siteleri