Montpellier – PSG 2:2 (5:6 po pen.)
po penal. (5:6)
Montpellier HSC
2:2 (1:1)
Paris Saint-Germain
Středa 12.05.2021, 21:00 • Stade de la Mosson, Montpellier • Francouzský pohár • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Všem fotbalovým fanouškům přeji příjemné chvíle při sledování textového přenosu ze semifinálového utkání Coupe de France. Od jednadvaceti hodin se můžeme těšit na konfrontaci mezi Montpellierem a Paris Saint-Germain!
     
    Paris Saint-Germain FC

    Pro Pařížany může tato strastiplná sezóna skončit naprostým fiaskem. Před pár dny skončila v semifinále jejich pouť Ligou mistrů a kvůli víkendové remíze 1:1 s Rennes se jim rovněž vzdálil čtvrtý ligový titul v řadě. Případná obhajoba vítězství v Coupe de France bude jen malou útěchou. Cestou do tohoto semifinále PSG porazilo výsledkem 3:0 Brest i Lille. Ve čtvrtfinále dokonce smetlo Angers 5:0. Kouč Mauricio Pochettino nemůže počítat s vykartovaným stoperem Kimpembem a zraněnými Bernatem a Verratim.
     
    Montpellier HSC

    Vítězové poháru ze sezóny 2011/12 na přelomu dubna a května neprodloužili sérii patnácti zápasů bez porážky, nicméně po nezdarech s Nice a St. Étienne si v spravili chuť ligovou výhrou 3:2 na hřišti Štrasburku. Na osmém místě Ligue 1 je Montpellier bez šance na postup do evropských pohárů. K tomu lze využít právě národní pohár, v němž dosud porazil 2:1 Olympique Alès, 1:0 Châteaubriant a 2:1 Canet Roussillon FC. Byl to velmi schůdný los, v semifinále však má před sebou obrovsky těžký oříšek. Kvůli zraněním nebude hrát brankář Omlin ani obránci Mendes a Oyongo.
     
    Vzájemné zápasy

    22.01.2021 PSG – Montpellier 4:0
    05.12.2020 Montpellier – PSG 1:3
    01.02.2020 PSG – Montpellier 5:0
    07.12.2019 Montpellier – PSG 1:3
    30.04.2019 Montpellier – PSG 3:2.
     
    Úvodní sestavy:

    Montpellier HSC: Bertaud – Souquet, Hilton (C), Congré, Ristić – Sambia, Mollet, Ferri, Savanier, Laborde – Delort.
    Náhradníci: Carvalho – Benchama, Cozza, Dolly, Chotard, Le Tallec, Mavdidi, Škuletić, Wahi.

    Paris Saint-Germain FC: Navas – Florenzi, Marquinhos (C), Diallo, Bakker – Paredes, Gueye, Rafinha – Sarabia, Icardi, Mbappé.
    Náhradníci: Rico – Kehrer, Dagba, Danilo, Simons, Draxler, Neymar, Di María, Kean.

    Rozhodčí: Pignard – Ocak, Mouysset.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Zahajovacího výkopu se zhostili hráči PSG, kteří nastupují v bílých, kdežto domácí v modrých dresech.
     
    3
    Ideální moment pro rozchytání brankáře Bertauda. Mbappého ambiciózní pokus z větší dálky neměl sebemenší šanci na úspěch.
     
    4
    Kylian Mbappé se natahoval po nakopnutém míči, jenže místo něj trefil hlavu Cogrého. Bez pochyby šlo o provinění proti fotbalovým regulím.
     
    5
    Raphniha trochu zahnal Florenziho, jehož pas z pravé strany nezvládl zpracovat Sarabia. Montpellier ale zůstává pod tlakem.
     
    6
    Další pas z hloubi pole. Congré svůj úkol v pozici posledního obránce zvládl a nenechal vyniknout Pabla Sarabiu.
     
    7
    Kylian Mbappé zvítězil v situaci jeden na jednoho, ale nepodpořil to přesnějším centrem z levého křídla.
     
    8
    První útok Montpellieru zahájila zajímavá přihrávka od Ristiće. Téji Savanier však situaci zadrbal nepřesným roztažením do strany.
     
    10
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Bezbrankové skóre vydrželo pouze do desáté minuty! Mauro Icardi sklepl balon Gueyemu, který narýsoval exkluzivní průnikovou přihrávku pro rozběhnutého KYLIANA MBAPPÉHO a ten levačkou nechytatelně zavěsil k horní tyči.
    10. Kylian MBAPPÉ - 0:1
     
    11
    Mitchel Bakker byl na levé straně odzbrojen. Bertaud pak dostal nepříjemnou malou domů, ale vyvaroval se kritické ztráty u vlastní brány.
     
    12
    Kylian Mbappé je v úvodu zápasu středem pozornosti. Po pasu z obranné poloviny si na hraně vápna počkal na pomoc ze druhé vlny, ale narážečka jod Icardiho ho o kousek nenašla.
     
    13
    A znovu v akci Mbappé, který dal Icardimu až moc vysokou přihrávku na zakončení z voleje. PSG kopalo roh, z něhož nic nebylo.
     
    14
    Alessandro Florenzi stihl vystřelit před proběhnutím vracejícího se Congrého, jenže z dálky o hodně minul prostor mezi třemi tyčemi.
     
    15
    První čtvrthodina je až nečekaně jednostranné. PSG předvádí suverénní výkon, zatím to pro něj vypadá na klidný večer.
     
    16
    Hosté ukázali trpělivost při kombinaci na malou vzdálenost. Zrychlila ji patička Mbappého, kterého další chytrým pasem opět dostal do šance Gueye. Zakončení zleva ale nešlo dostatečně k zadní tyči.
     
    17
    Kylian Mbappé zůstal po neproměněné příležitosti v nefotbalové pozici. Vyžádal si také ošetření, ale prozatím to na vynucenou změnu nevypadá. Di María a spol. se raději vydávají rozcvičit.
     
    18
    Přihrávku ze středu hřiště nikdo nezachytil, takže se míč dokutálel až k Bertaudovi. O dvanáct let starší Navas je naopak bez práce.
     
    19
    Centr z pravého křídla obranu Pařížanů neprověřil, protože proletěl nad všemi hráči a skončil až v zámezí. Vhazovat bude Florenzi.
     
    20
    Mauro Icardi si přišel pro míč hluboko na vlastní polovinu. Přišel o něj jen kvůli faulu, takže se bude hrát proti brance Bertauda.
     
    21
    Florenziho centr přistál na levé noze Sanabrii, který bez přípravy minul ze svého pohledu pravou tyč. Byla to větší šance, než se mohlo zdát.
     
    22
    Abdou Diallo se nechal lacino připravit o míč u půlící čáry, ale byl z toho jen přízemní centr z pravého křídla do náruče Keylora Navase.
     
    23
    Opět je pískáno v neprospěch pasivního Montpellieru. Marquinhos přizval do hry Icardiho, kterého zezadu skopl k zemi Congré.
     
    24
    Leandro Paredes elegantně přenesl těžiště na pravou stranu. Alessandro Florenzi si míč učebnicově zpracoval a tečovaným centrem ukořistil rohový kop.
     
    25
    Centr hledal Dialla, který ale nebyl v tak dobré pozici, aby mohl pomýšlet na kvalitní zakončení hlavou. Hrát se bude od Bertauda.
     
    26
    Pablo Sarabia dostal k levé lajně přihrávku od Mbappého. Pak už čepoval míč do ohně, ale Icardi tam byl v péči důrazného obránce.
     
    26
    Marquinhos prodloužil Sambiův centr na Florenziho, s jehož malou domů Navas úplně nepočítal. Z menšího nedorozumění vzešel rohový kop.
     
    27
    Téji Savanier zleva našel Congrého, ovšem nepovedená hlavička kostarického gólmana PSG z míry nevyvedla.
     
    28
    Pařížané překonali vysoko napadající skupinu soupeřů. Uprostřed hřiště měli volněji a připravili si rychlý brejk. Icardi v gólové šanci zakončil jen na střed brány, který si Bertaud pohlídal.
     
    30
    Domácí ztratili míč na vlastní polovině. Raphina nachystal Paredesovi střelu z osy hřiště, jež prosvištěla vysoko nad břevnem.
     
    31
    Po autu vedle vlastní šestnáctky šli kombinující Pařížané do velkého rizika. Balon pod tlakem neudrželi, ale pak zvládli ubránit centr z levého kraje.
     
    32
    Poblíž středového kruhu skončil v kotrmelcích Mbappé, kterého si vzal do parády Ferri. Sarabia později vytloukl Ristićovy bloky a získal roh.
     
    33
    Z rozehrávky nakrátko chtěl profitovat Rafinha. Drzý manévr mu úplně nevyšel, nicméně standardní situace PSG se bude opakovat.
     
    34
    Bertaud chytil opakovaný centr a pokusil se bleskově rozehrát. Málem to ale bylo kontraproduktivní, jeho spoluhráči u pokutového území balon na malý moment ztratili.
     
    35
    Florent Mollet už běžel rozehrát roh, ale rozhodčí nakonec přiřkli míč hostům. Ti v klidu kombinují mezi obránci.
     
    36
    Rafinha roztáhl hru na Sanabriu, který si v hlavě připravoval pas do ohně, ale samotnou realizaci mu překazil jeden z protihráčů.
     
    37
    Laborde si vzal odražený míč na dvaceti metrech od Navasovy brány. Během kličky už byl odzbrojen a na programu byl Mbappého brejk. Icardiho střela z jedné však letěla mimo.
     
    38
    Kylian Mbappé kopal roh na přední tyč, kde se neprosadil brazilský stoper Marquinhos. Pařížané jsou zpátky v klidném středu pole.
     
    39
    Sudímu Pignardovi chvíli trvalo, než odpískal Gueyeho faul na Savaniera. Montpellier má k dispozici standardku, nicméně to není na přímé ohrožení brány.
     
    40
    Florent Mollet vyrobil nízký střílený pas, na který žádný z jeho spolubojovníků nestihl zareagovat. Kopat se bude od Keylora Navase.
     
    41
    Idrissa Gueye je ústřední postavenou v záloze PSG. Po rychlém přesunu na útočnou třetinu se přehozením na pravačku zbavil Congrého, ale z nějakých šestadvaceti metrů zdaleka netrefil zařízení.
     
    42
    Dobrý kontra-presink od Pařížanů. Téji Savanier napravil svou ztrátu pouze faulem na Paradese. Bertaud bude čelit přímému kopu.
     
    43
    Pablo Sarabia přece jenom vsadil na centr. U zadní tyče na něj čekal Diallo, jenže se mu z nadějné pozice vůbec nepovedla střela levou nohou.
     
    45
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe se urodilo vyrovnání 1:1! Domácí využili otevřeného středu a útoku do rozhozené obrany. GAËTAN LABORDE už byl z ideálního úhlu, ale zleva přesto krásně vystřelil přes Florenziho k vzdálenější tyči. Navas marně plachtil vzduchem.
    45. Gaëtan LABORDE - 1:1
     
    45+1
    Před pauzou už se toho moc nestihne. Čtvrtý sudí avizuje jen šedesátivteřinové nastavení.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    První půle byla ve znamení dominance PSG, které se Mbappého zásluhou ujalo v desáté minutě vedení. Další porci střel v góly ale neproměnilo, největší šanci zahodil Mauro Icardi. Těsně před odchodem do šatny zničehonic udeřil také Montpellier. Povedenou křižnou ranou se o to postaral Gaëtan Laborde.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Arnaud Souquet, přichází Stephy Mavididi.
     
    47
    Jak domácí skončili první půli, tak se pokusili rozjet tu druhou. Delort se nemohl přiblížit brance, přihrál tak Savanierovi a ten z delší vzdálenosti přestřelil.
     
    48
    Přímočarý posun PSG dovnitř pokutového území mohl zužitkovat Sarabia, jenže také on měl dosti vychýlenou mušku.
     
    49
    Rafinha na hranici vápna dokončil akci, kterou podařeným průnikem po křídle načal Mbappé. Dimitry Bertaud opět nebyl nucen zasahovat.
     
    50
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné, jak jednoduše vypadal fotbal v podání KYLIANA MBAPPÉHO. Stále teprve dvaadvacetiletý génius si vystačil úplně sám poté, co dostal přihrávku z obranné poloviny. Ve sprintu potáhl míč o několik desítek metrů. Z Hiltona si udělal kužel a pak neomylně zakončil k vzdálenější tyči.
    50. Kylian MBAPPÉ - 1:2
     
    52
    Mitchel Bakker selhal při bránění rohového kopu. Ve finále může mluvit o štěstí, že jeden z domácích hlavičkoval mimo bránu.
     
    53
    Žlutou kartu dostává Jordan Ferri (Montpellier HSC).
     
    54
    Mollet před Sarabiou nadzvedl Gueyeho centr na roh. Zrealizoval ho Mbappé, ale v momentě hlavičky už byl pískán útočný faul.
     
    55
    Mitchel Bakker ještě udržel na hřišti neúspěšný centr Mbappého, nicméně Pařížané se rozhodli vrátit až k půlící čáře.
     
    56
    Andy Delort byl pokryt Diallem a Marquinhosem, když se snažil dostat k nákopu letícímu na penaltový puntík.
     
    57
    Mbappé využil služby Sarabii, který si navedl míč na levačku a trefil hned prvního soupeře. Montpellier ale zůstává zamčený u Bertauda.
     
    58
    Marquinhos vyrazil na útočný výlet. Sarabia díky roztažení doprava vyslal na zteč Mbappého, ale přízemní nahrávka tentokráte skončila na Bertaudovi.
     
    59
    Mauro Icardi roztáhl nohy a vychytrale pustil Rafinhovu přihrávku za sebe. Sarabia v několikáté své šanci opět selhal, nechal vyniknout dobře postaveného brankáře.
     
    60
    Delortův pokus z dvaceti metrů nabral opačnou faleš a vytočil se hodně vedle Navasovy pravé tyče. O pár vteřin dříve napálil jednoho z protihráčů Sambia.
     
    61
    Videorozhodčí se ještě zaměřili na onu střelu Sambii. Ruku ve vápně ale nenašli a hra může pokračovat rozehráním Keylora Navase.
     
    62
    Kylian Mbappé opět těžil ze své nadlidské rychlosti. Na několika metrech utekl Congrému, ale zprava rovněž nasměroval střelu přesně tam, kde stál Bertaud.
     
    63
    Idrissa Gueye na levém kraji neobehrál Savaniera, proti kterému si počínal velmi důrazně. Rozhodčí několikeré postrčení přešli, PSG dokonce bude vhazovat.
     
    64
    Nyní už se píská. Byl to Leandro Paredes, který si na útočné třetině počínal v rozporu s fotbalovou legislativou.
     
    65
    Icardi odhlavičkoval Savanierův centr na okraj šestnáctky, kde Rafinha schytal šlapák od Molleta. Je to za žlutou kartu pro domácího záložníka.
     
    66
    Pětadvacet minut před koncem druhé půle Mauricio Pochettino stále důvěřuje základní jedenáctce. Na lavičce přitom má borce jako Neymar nebo Di María.
     
    67
    Skvělý průnik Mbappého. Pablo Sarabia po jeho přihrávce sklepával míč na střed, ale Rafinha už neměl potřebný čas na střelu. Jeden z obránců proti němu rychle vystartoval.
     
    68
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Jordan Ferri, přichází Damien Le Tallec.
     
    69
    Andy Delort si převzal centr z pravého křídla, ale také jemu se do cesty postavil muž v soupeřově dresu. Šlo o italského beka Alessandra Florenziho.
     
    70
    Junior Sambia měl spoustu volného prostoru. Navas jeho dalekonosný centr ale anticipoval a pro vysoký balon si neohroženě doskočil.
     
    71
    Mollet posílal míč za paty Delorta, kterého si hlídali hned dva muži v bílém. Montpellier se rozhodně nedostává do šancí tak snadno, jako je to u hostů.
     
    72
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Rafinha, přichází Julian Draxler.
     
    73
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Pablo Sarabia, přichází Ángel Di María.
     
    74
    Keylor Navas neměl problém s Delortovou hlavičkou z předklonu. Oficiálně to bude bráno jako střela na bránu, ale o šanci se mluvit nedá.
     
    75
    Téji Savanier se na ose pěkně protáhl mezi dvěma. Gueye jeho následnou střelu zablokoval na roh, jenž přinesl centr Molleta a hlavičku Marquinhose.
     
    76
    Julian Draxler znepříjemňoval život Sambiovi, který si na pravém křídle nešikovně ukopl míč za koncovou čáru. Čtvrthodinu před koncem platí stav 2:1 pro PSG.
     
    77
    Prakticky všechny útoky Pařížanů jdou přes Mbappého levou stranu, jehož centr byl zárodkem dalšího rohového kopu.
     
    78
    Dimitry Bertaud na Di Maríův centr od rohového praporku zcela nedosáhl. Konečky prstů míč jen lehce tečoval, ale žádné problémy pro domácí celek se nekonaly.
     
    79
    Marquinhos nezachytil dobré zrychlení v podání Mavididiho. Navas to za něj vyžehlil skokem k pravé tyči proti střele z hranice pokutového území.
     
    80
    S přibývajícím časem ofenzivní produkce PSG poklesla. Změnit to přijde útočník Kean, jenž pravděpodobně nahradí Maura Icardiho.
     
    81
    Na domácí straně šance naopak přibývají. Mihailo Ristić vyprášil Navasovy rukavice povedenou dělovkou z téměř třiceti metrů. Teď už dojde na avizované střídání.
     
    82
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Idrissa Gueye, přichází Danilo.
     
    82
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Kylian Mbappé, přichází Moise Kean.
     
    83
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Ještě to bude zajímavé, Montpellier se dalším rychlým brejkem vrací do hry o postup do finále! Vše začalo zprvu nevinou ztrátou Di Maríi. Rychlý brejk gradoval Labordeho nahrávkou z pravé strany k zadní tyči, kde jednoduše skóroval ANDY DELORT. Neuhlídal ho Marquinhos.
    83. Andy DELORT - 2:2
     
    85
    Pro hosty přišel inkasovaný gól v nevhodnou dobu, protože jim z trávníku zrovna odešel nejlepší hráč Mbappé. Není se co divit, že se okamžitě připravil Neymar.
     
    86
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Alessandro Florenzi, přichází Neymar.
     
    86
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Florent Mollet, přichází Keagan Dolly.
     
    89
    Mitchel Bakker neudržel nervy na uzdě a v přerušené hře od sebe odstrčil Savaniera. Žlutý trest každopádně dostávají oba.
     
    90
    Sudí trochu necitlivě nenechal domácím výhodu po faulu Neymara na Savaniera. Mavididi přebíral míč nikým nehlídán na osmnácti metrech od brány.
     
    90
    Neymar krátce po příchodu inkasoval žlutou kartu. Navíc bude trnout kvůli nebezpečnému přímému kopu pro Montpellier.
     
    90+1
    Téji Savanier nabídnuté příležitosti nevyužil. Ve zdi stojící Marquinhos nadzvedl jeho projektil na rohový kop, který nepřinesl žádný užitek.
     
    90+2
    Bakker utekl na levé straně. Kean si po pasu do vápna chtěl za každou cenu přehodit míč na pravačku. Tím prováhal ideální moment na střelu a proti přesile už nic moc nevymyslel.
     
    90+3
    Obrovskou šanci na rozhodnutí měl Mauro Icardi. Odražený míč uklízel do odkryté brány, jenomže mu ho těsně před čárou odkopl Vitorino Hilton.
     
    90+4
    Také po nařízeném rohu bylo u domácí brány pořádně rušno! Ani Danilo svou možnost ale nedal, Dimitry Bertaud je už poněkolikáté hrdinou okamžiku.
     
    90+4
    Druhý poločas skončil.
     
    Paris Saint-Germain spálilo za stavu 1:0 a 2:1 spoustu šancí, kterými mohlo rozhodnout. Osud tomu ale nechtěl, domácí naopak Delortem vyrovnali a o postupujícím do finále se rozhodne v penaltách!
     
    Střílení penalt začíná.
     
    1. série
    1:0
    Téji Savanier zahájil rozstřel nekompromisní ranou k tyči. Navasovi nebylo nic platné, že vystihl směr.
     
    1. série
    1:1
    Velezkušený Ángel Di María s jistotou zakončil do dolního rohu a srovnal stav penaltové loterie na 1:1.
     
    2. série
    2:1
    Andy Delort to vzal jako přes kopírák. Míč zapadl do dolního rohu, který nechal Navas odkrytý.
     
    2. série
    2:2
    Julian Draxler vsadil spíše na razanci a propálil Bertauda. V úvodních dvou sériích nikdo nezaváhal.
     
    3. série
    3:2
    Stephy Mavididi svým příchodem hru Montpellieru oživil. Teď měl i trochu štěstí, penaltu poslal těsně mezi tyčku a letícího Navase.
     
    3. série
    3:3
    Nezmýlil se ani Leandro Paredes, který při exekuci penalty podklouzl.
     
    4. série
    4:3
    Mihailo Ristić spolehlivě uklidil do protipohybu Keylora Navase.
     
    4. série
    4:4
    Marquinhos proměnil s velkou klikou! Balon málem skončil na Bertaudově pravé tyči.
     
    5. série
    5:4
    Gaëtan Laborde má velkou zásluhu na současném stavu. A pohodu si přenesl i do rozstřelu, penaltu kopl na střed brány, kterou mu Navas odkryl skokem k pravé tyči.
     
    5. série
    5:5
    I desátá penalta končí gólem! Neymar po pomalém rozběhu zakončil ze svého pohledu do levého dolního rohu.
     
    6. série
    5:5
    První omyl má na svědomí Junior Sambia, který přestřelil Navasovu bránu! PSG je blízko postupovým oslavám.
    Junior SAMBIA
     
    6. série
    5:6
    Bertaud si opět vybral správnou stranu, jenže Moise Kean bezchybně umístil střelu do horního rohu.
     
    Konec zápasu.
     
    Pařížané slaví postup, na který se kvůli častému spalování šancí pořádně nadřeli. Od desáté minuty vedli gólem Mbappého, ale místo toho, aby přidali druhý gól, tak inkasovali od Labordeho. Stejný průběh měla i druhé půle. Fantasticky hrající Mbappé přidal další gól, Montpellier přežilo několik horkých chvilek a v 83. minutě prostřednictvím Delorta vyrovnalo na 2:2. V nastaveném čase PSG znovu zahazovalo šance a finálovou účast si muselo zajistit až v penaltovém rozstřelu. Jako jediný z dvanácti střelců selhal domácí Junior Sambia.
     
    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 5:9. Střely mimo: 5:12. Rohy: 4:9. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 9:11.
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (23:12:00)

    Michal Břuchanský

    Branky: 45. Laborde, 83. Delort – 10. Mbappé, 50. Mbappé

    Karty:   53. Ferri (MON), 65. Mollet (MON), 89. Savanier (MON) – 89. Bakker (PSG), 90. Neymar (PSG)

    Penaltový rozstřel:

    1. série:
    1:0   Téji Savanier (MON)
    1:1   Ángel Di María (PSG)
    2. série:
    2:1   Andy Delort (MON)
    2:2   Julian Draxler (PSG)
    3. série:
    3:2   Stephy Mavididi (MON)
    3:3   Leandro Paredes (PSG)
    4. série:
    4:3   Mihailo Ristić (MON)
    4:4   Marquinhos (PSG)
    5. série:
    5:4   Gaëtan Laborde (MON)
    5:5   Neymar (PSG)
    6. série:
    5:5   Junior Sambia (MON)
    5:6   Moise Kean (PSG)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 5:9. Střely mimo: 5:12. Rohy: 4:9. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 9:11.
    Montpellier HSC: Bertaud – Souquet (46. Mavididi), Hilton (C), Congré, Ristić – Sambia, Mollet (86. Dolly), Ferri (68. Le Tallec), Savanier, Laborde – Delort.
    Náhradníci: Carvalho – Benchama, Cozza, Dolly, Chotard, Le Tallec, Mavdidi, Škuletić, Wahi.

    Paris Saint-Germain: Navas – Florenzi (86. Neymar), Marquinhos (C), Diallo, Bakker – Paredes, Gueye (82. Danilo), Rafinha (72. Draxler) – Sarabia (73. Di María), Icardi, Mbappé (82. Kean).
    Náhradníci: Rico – Kehrer, Dagba, Danilo, Simons, Draxler, Neymar, Di María, Kean.

    Rozhodčí: Pignard – Ocak, Mouysset
    bahis siteleri