Aston Villa – Everton 0:0 (kon.) | Manchester Utd. – Liverpool 2:4 (kon.)
konec
Manchester United
2:4 (1:2)
Liverpool FC
Čtvrtek 13.05.2021, 21:15 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League • 34. kolo
    90. Mohamed SALAH - 2:4
     
    90
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Manchester United kombinoval na útočné polovině, jenomže akci pokazil Nemanja Matić. Balonu se chopil Curtis Jones, jenž jej vysunul za obranu, kam mířil egyptský útočník. MOHAMED SALAH sprintoval od půlící čáry až do šestnáctky, kde zamířil kolem brankáře do levého spodního rohu branky. Asistence: Curtis Jones.
    68. Marcus RASHFORD - 2:3
     
    68
    Manchester United právě vstřelil branku!
    V závěru zápasu nás čeká zajímavá zápletka! Bruno Fernandes prostrčil míč na spoluhráče a následně se krásnou kolmicí za obranu prezentoval Edinson Cavani. MARCUS RASHFORD si pak naběhl na levou stranu vápna, odkud zakončil přesně podél vybíhajícího Alissona – 2:3! Asistence: Edinson Cavani.
    47. Roberto FIRMINO - 1:3
     
    47
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Trent Alexander-Arnold přihrával před branku, kde se míče chopili bránící hráč a hru chtěl vyvézt Luke Shaw, který ale selhal. Balon tak putoval na pravou stranu šestnáctky, odkud vystřelil Trent Alexander-Arnold. Dean Henderson zakončení neudržel, a tak se k dorážce probojoval ROBERTO FIRMINO, jenž se nezmýlil – 1:3.
    45+3. Roberto FIRMINO - 1:2
     
    45+3
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Všichni už se nejspíše viděli v kabinách, ovšem Liverpool přidal další gól a ujal se vedení! Manchester United má obrovské potíže s bráněním standardní situací, což se znovu potvrdilo! Trent Alexander-Arnoldposlal pas na zadní tyč, kde ROBERTA FIRMINA nepohlídal Paul Pogba a brazilský útočník poslal hlavou míč do bližší šibenice – 1:2! Asistence: Trent Alexander-Arnold.
    34. Diogo JOTA - 1:1
     
    34
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Závaru po rohovém kopu se Liverpoolu podařilo využit a je vyrovnáno! První zakončení ještě zastavil Paul Pogba, ovšem akce hostujícího celku pokračovala dále. Míče se chopil Nathaniel Phillips, který po zemi vystřelil a jeho snažení ještě patou do branky usměrnil DIOGO JOTA. Asistence: Nathaniel Phillips.
    10. Bruno FERNANDES - 1:0
     
    10
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Domácí mužstvo znovu útočilo po pravé straně a tentokrát skóre zapasu už otevřelo! Marcus Rashford přihrál do šestnáctky, kam si naběhl Aaron Wan-Bissaka, jenž dal míč pod sebe. Na zadní tyč chtěl vystřelit BRUNO FERBABDES, jehož pokus srazil do vlastní branky Nathaniel Phillips. Alisson nemohl reagovat, a tak Liverpool bude muset dotahovat. Asistence: Aaron Wan-Bissaka.

    Michal Luxa

    Branky: 10. B. Fernandes (Wan-Bissaka), 68. Rashford (Cavani) – 34. Diogo Jota (N. Phillips), 45+3. Firmino (Alexander-Arnold), 47. Firmino, 90. M. Salah (Jones)

    Karty:   49. Bailly (MAN), 79. McTominay (MAN), 85. Cavani (MAN)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 8:5. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:12.
    Manchester United: D. Henderson – Wan-Bissaka, Bailly (86. N. Matić), Lindelöf, Shaw – McTominay, Fred (63. M. Greenwood) – Rashford, B. Fernandes (C), P. Pogba – Cavani.
    Náhradníci: de Gea – A. Diallo, M. Greenwood, Mata, N. Matić, Telles, Tuanzebe, van de Beek, B. Williams.

    Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, N. Phillips, R. Williams, Robertson – Wijnaldum (C) (74. Jones), Fabinho, Th. Alcântara – M. Salah (90+2. N. Williams), Firmino, Diogo Jota (74. Mané).
    Náhradníci: Adrián, Kelleher – Jones, Shaqiri, Tsimikas, Mané, Origi, N. Williams, Woodburn.

    Rozhodčí: Taylor – Beswick, Nunn
    bahis siteleri