NHL
Vancouver – Calgary 5:6 (po pr.)
konec
Florida Panthers
4:5 (2:1, 0:2, 2:2) Stav série: 0:1
Tampa Bay Lightning
Pondělí 17.05.2021, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • Play-off NHL • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:46 Brayden POINT - 4:5
     
    58:46
    Tampa právě vstřelila branku!
    S velkou pravděpodobností rozhodující gól pro Lightning! Weegerův golfák od modré čáry zastavil v mezikruží McDonagh, který se zároveň blýskl vysunutím BRAYDENA POINTA. Ten ukázal jednadvacítku na zádech všem protivníkům a bekhendem krásně zasunul mezi roztažené nohy Sergeje Bobrovského. Asistence: Ryan McDonagh.
     
    56:40
    Forslingovi se v roli posledního hráče zamotal puk mezi nohama. Cirelli bekhendem nezvedl puk nad Bobrovského a nepokořil ho ani z dorážky z těžkého úhlu. Ruský gólman dokonal hostující zmar zákrokem proti Stamkosovi!
    53:00 Brayden POINT - 4:4
     
    53:00
    Tampa právě vstřelila branku!
    Victor Hedman zastavil pokus o vyhození. Nadvakrát rozdal puk doprava Kučerovovi, který nezaútočil na hattrick, ale prudkou přihrávkou na střed oslovil BRAYDENA POINTA, který se postaral o třetí přesilovkový zásah Bolts. Nečistě trefená střela zapadla nechytatelně k tyči. Sedm minut před koncem je opět srovnáno. Asistence: Nikita Kučerov, Victor Hedman.
     
    52:19
    Napadení Sama Bennetta nemohlo skončit jinak. Blake Coleman je asi rád, že je po nárazu do mantinelu zdravotně fit.
     
    45:39
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Mason Marchment – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Anthony Cirelli – 2 min., hrubost).
    44:09 Owen TIPPETT - 4:3
     
    44:09
    Florida právě vstřelila branku!
    Drama pokračuje, Panthers jsou zase o krok napřed! Jonathan Huberdeau se natlačil před Ruttu, ale místo zakončení ještě přihrával. Od Hedmana se puk lehce odrazil k OWENU TIPPETTOVI a ten neměl problém zasáhnout prázdnou branku. Je to jeho první play-off zásah v kariéře. Asistence: Jonathan Huberdeau, Sam Bennett.
    41:27 Jonathan HUBERDEAU - 3:3
     
    41:27
    Florida právě vstřelila branku!
    Michail Sergačjov po nevyužitém tlaku Tampy namazal Bennettovi. Ten ve střední zóně vysunul JONATHANA HUBERDEAUA, který v úniku zakončil mezi nohy gólmana. Je však otázkou, zda to takhle skutečně chtěl. Trochu to vypadalo, že mu puk zkrátka a jednoduše utekl od hokejky. Asistence: Sam Bennett, Owen Tippett.
     
    38:30
    Početnou sbírku trestných minut rozšiřují dvojky za hrubost pro Ryana Lomberga i Blakea Colemana. Už popáté přichází na řadu hra čtyři na čtyři.
    34:51 Nikita KUČEROV - 2:3
     
    34:51
    Tampa právě vstřelila branku!
    Blesky jdou v přesilovce do vedení! Brayden Point šel v rohu do souboje hned s dvěma soupeři, kteří pak chyběli před bránou. Victor Hedman se s odraženým kotoučem na hokejce neukvapil se zakončením a ještě vylepšil pozici pro NIKITU KUČEROVA, jenž ozdobil návrat po zranění druhým gólem do vesměs prázdné kasy. Asistence: Victor Hedman.
     
    32:56
    Cirelli odhodil puk z obranného pásma na střídačku Floridy. Ve stejný moment se do něj opřel Nutivaara, jenž vyfasoval dvouminutový trest.
    29:43 Acciari nenechal skórovat Černáka!
     
    29:43
    Erik Černák měl na hokejce vedoucí gól Tampy! Bobrovskij nezkrotil předchozí střelu Kučerova. Odklouzal přitom z branky a od inkasování z dorážky slovenského beka ho uchránil až skvělý zákrok Acciariho!
     
    29:33
    Rozhodčí si dnes na nedostatek práce stěžovat nemohou. Teď poslali za katr Montoura, který s důrazem sekl do hokejky Killorna. Už počtvrté je tu hra ve čtyřech.
     
    27:51
    Patric Hörnqvist si u mantinelu vyšlápl na Paláta, který mu to ihned vrátil. Tato odveta ale byla posouzena jako nedovolené bránění. Přesilovka pro Pantery!
    24:58 Nikita KUČEROV - 2:2
     
    24:58
    Tampa právě vstřelila branku!
    Bolts v přesilovce opětovně srovnávají skóre! Hedman uzavřel sérii rychlých přihrávek posunutím kotouče na NIKITU KUČEROVA, který ho zprava zametl za Bobrovského záda. Forsling tomu nezabránil, protože rozlomil hokejku. Asistence: Victor Hedman, Steven Stamkos.
     
    24:27
    Poprvé si v početní převaze zahraje také Tampa. Za přidržení Colemana je z ledové plochy vyhozen Sam Bennett.
     
    16:31
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Frank Vatrano – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Blake Coleman – 2 min., sekání).
    16:31 Carter VERHAEGHE - 2:1
     
    16:31
    Florida právě vstřelila branku!
    Aleksander Barkov naskočil z trestné lavice a hned se zapojil do druhé gólové akce Panthers! Z levého kruhu vrátil puk k modré čáře a CARTER VERHAEGHE dokonale trefil odkrytou část branky. Vasilevskij se neměl jak přesunout k levé tyči. Asistence: Aleksander Barkov, Keith Yandle.
     
    15:12
    Nikita Kučerov se díky promáchnutí Forslinga zjevil v samostatném úniku, jenomže po dlouhém střídání bekhendem Bobrovského nepřekonal. Diváci šílí!
     
    14:09
    Během protiútoku Pointa se do sebe pustili Barkov a Rutta. Zasáhnout museli až rozhodčí, kteří oba odměnili menšími tresty.
    09:41 Aleksander BARKOV - 1:1
     
    09:41
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers opět využívají přesilovku, tentokrát už jim gól nic nevezme! Stamkosovi se nepovedlo vyhodit. Yandle posunul puk na Huberdeaua a ten perfektně nabil na vrcholek pravého kruhu neomylně pálícímu ALEKSANDERU BARKOVOVI. Asistence: Jonathan Huberdeau, Keith Yandle.
     
    09:02
    Ryan McDonagh nešetrně narazil na mantinel Duclaira a vysloužil si trest za vražení na hrazení. Čtrnáct vteřin se bude hrát pět na tři.
    07:42 Blake COLEMAN - 0:1
     
    07:42
    Tampa právě vstřelila branku!
    Jen pár vteřin po neuznané trefě Panthers se ve vlastním oslabení raduje hostující výprava! Po buly ve středovém kruhu bylo rozehráno na levou stranu. Gourde přihrál přes dva hráče na úplně volného BLAKEA COLEMANA a ten bekhendem prostřelil brankáře Bobrovského. Asistence: Yanni Gourde, Ryan McDonagh.
     
    07:33
    Sam Bennett zkrotil prudkou křižnou nahrávku od Huberdeaua. Z otočky trefil beton a pak přece jen dostrkal kotouč do sítě. Radost z gólu nevydržela dlouho, sudí ho neuznávají kvůli nedovolenému bránění brankáři.
     
    07:18
    Florida se může těšit na první přesilovou hru. Za seknutí Huberdeaua si jde na trestnou lavici nechtěně odpočinout Alex Killorn.
     
    03:15
    Rozhodčí už uklidňují emoce menšími tresty. Dvojky za hrubost zinkasovali MacKenzie Weegar a Nikita Kučerov.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 10. Barkov (Huberdeau, Yandle), 17. Verhaeghe (Barkov, Yandle), 42. Huberdeau (S. Bennett, Tippett), 45. Tippett (Huberdeau, S. Bennett) – 8. Coleman (Gourde, McDonagh), 25. Kučerov (Hedman, Stamkos), 35. Kučerov (Hedman), 53. B. Point (Kučerov, Hedman), 59. B. Point (McDonagh)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Driedger) – Weegar, Forsling, Gudas, Yandle (A), Montour, Nutivaara – Duclair, Barkov (C), Verhaeghe – Tippett, S. Bennett, Huberdeau – Hörnqvist (A), Wennberg, Vatrano – Marchment, Acciari, Lomberg.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (McElhinney) – Rutta, Hedman (A), Černák, McDonagh (A), D. Savard, Sergačjov – Kučerov, B. Point, Palát – Stamkos (C), Cirelli, Killorn – Coleman, Gourde, Colton – M. Joseph, T. Johnson, Maroon.

    Rozhodčí: O´Rourke, Rehman – Kovachik, Nagy

    Diváci: 9 646
    Florida 2 4 Tampa
    #1 Pondělí 17.05.2021 • 01:30
    Florida - Tampa 4:5
    #2 Středa 19.05.2021 • 02:00
    Florida - Tampa 1:3
    #3 Pátek 21.05.2021 • 00:40
    Tampa - Florida 5:6 po prodl.
    #4 Sobota 22.05.2021 • 18:38
    Tampa - Florida 6:2
    #5 Úterý 25.05.2021 • 02:00
    Florida - Tampa 4:1
    #6 Čtvrtek 27.05.2021 • 02:10
    Tampa - Florida 4:0
    bahis siteleri