Dánsko – Švédsko 4:3 (kon.) | Norsko – Německo 1:5 (kon.) | Velká Británie – Rusko 1:7 (kon.)
Finsko – USA 2:1 (kon.) | Česko – Švýcarsko cz 2:5 (kon.) | Lotyšsko – Kazachstán 2:3 (3:4 po s.n.)
konec
Dánsko
4:3 (0:0, 3:2, 1:1)
Švédsko
Sobota 22.05.2021, 11:15Mistrovství světa • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:56 Carl KLINGBERG - 4:3
     
    50:56
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Dánský obránce se natahoval pro nepřesnou přihrávku, avšak upadl. K puku se tak dostal Nils Lundkvist, který předložil přihrávku CARLU KLINGBERGOVI, a ten se z vrcholu kruhu nemýlil. Přesná rána k tyči znamená snížení skóre na 3:4! Asistence: Nils Lundkvist.
    48:22 Nicklas JENSEN - 4:2
     
    48:22
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je něco, NICKLAS JENSEN zapisuje hattrick a celkem už čtvrtý kanadský bod! Markus Lauridsen mu připravil střeleckou pozici z levého kruhu, odkud útočník finského Jokeritu mířil nechytatelně pod břevno. Dánsko využívá přesilovku a vede 4:2! Asistence: Markus Lauridsen, Mikkel Boedker.
    38:09 Emil KRISTENSEN - 3:2
     
    38:09
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Hra ve čtyřech na obou stranách Dánům neuvěřitelně svědčí, skóre už je otočeno! Nicklas Jensen ustál tvrdý souboj u levého hrazení v útočném pásmu a přihrál na modrou čáru, kam si ze druhé vlny sjel EMIL KRISTENSEN, který se švihem trefil zcela přesně k tyči. Asistence: Nicklas Jensen.
    37:33 Nicklas JENSEN - 2:2
     
    37:33
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Druhou branku v zápase střílí NICKLAS JENSEN po nádherné práci Mikkela Boedkera. Ten si vybruslil od mantinelu, pokryl kotouč a svého spoluhráče našel před brankou soupeře úplně osamoceného. Asistence: Mikkel Boedker.
    35:09 Henrik TÖMMERNES - 1:2
     
    35:09
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Kapitán udeřil a vrátil favorita zpátky do vedení! Carl Klingberg přihrál od zadního mantinelu na modrou čáru, kde byl volný HENRIK TÖMMERNES. Ten se mohutně napřáhl a zacloněnou dělovkou do bližšího horního růžku rozvlnil síť. Asistence: Carl Klingberg.
    30:40 Nicklas JENSEN - 1:1
     
    30:40
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    NICKLAS JENSEN tečoval obyčejné nahození od modré tak dobře, že puk skončil až za Viktorem Fasthem. Skóre zápasu je tak znovu srovnáno. Asistence: Julian Jakobsen, Nicholas Jensen.
    22:06 Carl KLINGBERG - 0:1
     
    22:06
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je CARL KLINGBERG, který vystihl nepovedenou křižnou přihrávku soupeře Nikolaie Meyera. Klingberga pak z mezikruží čekala poměrně jednoduchá práce, puk poslal nekompromisně do horního rohu branky. Bez asistence.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Ondřej Belák

    Ondřej Černý

    Dominik Dubovči

    Branky a nahrávky: 31. Nicklas Jensen (Jakobsen, Nicholas Jensen), 38. Nicklas Jensen (Boedker), 39. Kristensen (Nicklas Jensen), 49. Nicklas Jensen (M. Lauridsen, Boedker) – 23. C. Klingberg, 36. Tömmernes (C. Klingberg), 51. C. Klingberg (Lundkvist)


    Dánsko: Dahm (Dichow) – Lassen, M. Lauridsen (A), O. Lauridsen, Jensen Aabo (C), O. Larsen, Nicholas Jensen, Kristensen – Nicklas Jensen, Jakobsen, Boedker – Andersen, Jesper Jensen, Hardt – True, Bau Hansen, Meyer – Poulsen (A), From, Olesen – Madsen.
    Švédsko: Fasth (Reideborn) – Tömmernes (C), Lundkvist, Pilut, Nygren, Dahlbeck (A), Lööv, Pudas – Lundeström, Rakell (A), Olofsson – A. Kempe, Holmberg, Sörensen – Friberg, M. Kempe, Rasmussen – P. Lindholm, O. Lindberg, C. Klingberg – Wingerli.
    bahis siteleri