David Dvořák - Juancamilo Ronderos Dvořák (kon.)
konec
David Dvořák - Juancamilo Ronderos

Dvořák

Sobota 22.05.2021, 22:50 • UFC Apex, Las Vegas, Nevada, USA • UFC Fight Night
Předzápasové kurzy
     
    Konec zápasu. (22:52:28)
     
    2:42
    A je konec! Kolumbijec dlouho bojoval, ale z tohoto se nemohl dostat. Přitom to byl paradoxně on, kdo si chytal takedown, David se mu ale vysmýkl, chytl si ho zezadu pod krkem a smýknul s ním na zem!
     
    3:00
    Dvořák dostal Ronderose na zem a má chycený rear naked!
     
    3:20
    Dvě ostré zadní od Dvořáka.
     
    3:55
    Dvořák ubránil pokus o takedown.
     
    4:14
    Ronderos zkusil kopnout, ale Dvořák mu nohu málem zachytil.
     
    4:32
    První ostré kombinace od Čecha.
     
    4:55
    Ronderos drží střed, Dvořák krouží okolo a útočí.
     
    5:00
    První kolo začalo.
     
    Oba muže už máme v oktagonu. Kolumbijčan má drobnou váhovou převahu, ale Dvořák má zase o deset centimetrů delší rozpětí.
     
    Juancamilo Ronderos Alvis (4-0-0)

    šestadvacetiletý Ronderos z Bogoty je v MMA světě zatím neznámé jméno. V profesionální kariéře má pouze čtyři utkání pod americkou organizací Warrior Xtreme Cagefighting, kde ani jednou neprohrál, za to dvakrát vyhrál na body a dvakrát na submise, konkrétně na rear naked choke a na Bulldog Choke. Zajímavější je ale jeho amatérská kariéra. V té totiž drží taktéž čistý štít, ovšem už s devíti výhrami v řadě. Naposled měl zápasit na konci března, tento zápas mu ale byl zrušen.
     
    David „The Undertaker“ Dvořák (19-3-0)

    Osm let neporažený Dvořák v UFC zatím nedělá České republice vůbec špatné jméno. Byť výsledky zápasů zrovna dvakrát neodpovídají Davidovo přezdívce, „hrobník“ z Hradce Králové v obou zápasech získal srdce bodových sudí, kteří ho jak proti Brunovi Silvovi, tak proti Jordanu Espinosovi zvolili jednomyslně jako toho lepšího. Do oktagonu se vrací po deseti měsících.
     
    Asi hlavním tahákem pro české příznivce je původně druhý zápas hlavní karty, protože se opět budou hájit české barvy! Davidu Dvořákovi, který má v nejlepší organizaci světa zatím čisté pozitivní skóre a bude si dnes chtít připsat hattrick, se na poslední chvíli změnil soupeř. Do cesty mu tým Dana Whita nejprve postavil neméně zkušeného Brazilce Rauliana Paivu, ten ale podruhé za sebou nesplnil váhový limit a místo druhého pokusu odstoupil. Místo něho se českému borci postaví ve svém UFC debutu Juancamilo Ronderos Alvis z Kolumbie. Pro tabulkově jedenáctého Dvořáka, který hodně dbá na taktiku a cílenou přípravu, je to samozřejmě hodně nepříjemná změna. Nyní bude muset také jít zápasit dříve, protože byl marketingovým oddělením sesazen z hlavní karty. Na druhou stranu však dostává málo zkušeného soupeře, se kterým by si měl poradit.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 01:30.

    Marek Baloun

    bahis siteleri