Inter – Udinese 5:1 (kon.) | Atalanta BC – AC Milán 0:2 (kon.) | Bologna – Juventus 1:4 (kon.)
Neapol – Hellas Verona 1:1 (kon.) | Sassuolo – Lazio 2:0 (kon.) | Spezia – AS Řím 2:2 (kon.)
Turín – Benevento 1:1 (kon.)
konec
Atalanta Bergamo
0:2 (0:1)
AC Milán
Neděle 23.05.2021, 20:45 • Gewiss Stadium (Bergamo) • Italská Serie A • 38. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:59:40)
    AC Milán se vítězstvím v Atalantě kvalifikoval do Ligy mistrů
     
    AC Milán zvládl veledůležité utkání na půdě Atalanty, vítězstvím 2:0 si zajistil kvalifikaci do příštího ročníku Ligy mistrů.

    Důležitý krok ke třem bodů udělali hosté v závěru první půle. Hernández byl v pokutovém území faulován Maehlem a nařízenou penaltu proměnil Franck Kessié. V úvodu druhého poločasu Atalanta tlačila a blízko vyrovnání byl Zapata, křižnou střelou ale minul, na druhé straně zastavila lob Leaa tyčka. Pojistku na kýžené tři body přidalo AC v nastaveném čase, Franck Kessié proměnil i druhou penaltu v utkání.

    Svěřenci kouče Pioliho se díky zisku tří bodů posunuli na konečné druhé místo. Atalanta spadla na třetí příčku, i ona však příští sezónu bude součástí základních skupin nejprestižnější evropské soutěže.
     
    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 7:2. Rohy: 3:0. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 17:11.
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+3. Franck KESSIÉ - 0:2
     
    90+3
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Milánští slaví, protože zvítězí a příští rok si zahrají Ligu mistrů! Penaltu si znovu vzal na starosti FRANCK KESSIÉ, který si opět počínal s velkým přehledem, brankáře poslal na opačnou stranu.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Rade Krunić (AC Milán).
     
    90+2
    Po odpískání pokutového kopu došlo k roztržce mezi Martenem de Roonem a Radem Krunićem. Kamery jejich střet nezachytily, ale domácí fotbalista obdržel rovnou červenou kartu, bosenský záložník žlutou.
    90+2. Gosens zahrál rukou, arbitr Mariani nařídil druhý pokutový kop ve prospěch AC
     
    90+2
    Budeme svědky druhého pokutového kopu hostujícího mužstva. Hakan Çalhanoğlu pálil z otočky a trefil do horní končetiny Palomina. Arbitr Mariani neváhal ani vteřinu.
     
    90+1
    Opět přímý kop ve prospěch milánského AC. Mario Mandžukić využil svých fyzických proporcí, na zemi skončil až po podražení Pašalićem.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.
     
    89
    Fantastickou práci odvedl u rohového praporku Franck Kessié. Balón udržel proti třem protihráčům, nakonec ho Gosens úmyslně fauloval, aby dále nemohl zdržovat.
     
    88
    Černo-modří dokonce museli otočit hru až na brankáře. Pierluigi Gollini dlouho neotálel a dlouhým odkopem vrátil kulatý nesmysl na útočnou polovinu.
     
    87
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Alexej Mirančuk, přichází Mario Pašalić.
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Rafael Tolói, přichází José Luis Palomino.
     
    86
    Atalanta měla k dispozici roh, ze kterého vyrovnání nevzešlo, naopak za naskočení do gólmana obdržel žlutou kartu Rafael Tolói.
     
    85
    Gasperiniho družina se nevzdává a nadále bojuje alespoň o bod. Freuler přenesl hru na Zapatu, následovala nahrávka po lajně na Muriela. Kolumbijec přes Kjaera neprošel, vybojoval alespoň aut.
     
    84
    Volný přímý kop vybojoval kousek za polovinou hřiště Rade Krunić. Stihl dát tělo před Freulera, který nestihl zastavit pohyb do protihráče.
     
    83
    Gianluigi Donnarumma bude odkopávat od brány. Důvod je nedorozumění mezi Murielem a Zapatou, po němž balón opustil hrací plochu.
     
    82
    Střídající Mario Mandžukić se ani nestihl zapotit a už má na kontě kartónek žluté barvy. Skluzem netrefil míč, nýbrž nohy Gosense.
     
    81
    Individuální akci Theo Hernández nedotáhl do zdárného konce. Naznačil kličku doprava, načež si hodil balón do protipohybu Djimsitiho, ale narazil na jeho stojnou nohu.
     
    80
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. AC Milán drží těsný náskok na půdě Atalanty. Ten mohl být i větší, avšak Leao ve velké šanci trefil pouze brankovou konstrukci.
     
    79
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Alexis Saelemaekers, přichází Diogo Dalot.
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Rafael Leao, přichází Mario Mandžukić.
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Joakim Maehle, přichází Mario Pašalić.
     
    78
    Svěřenci kouče Pioliho bojují ze všech sil. Většinu času bránili, avšak skvěle, to je třeba uznat. Boj o Ligu mistrů pomalu, ale jistě vrcholí.
     
    77
    Z levé strany se Duván Zapata pokusil prokličkovat až do pokutového území. Nezadařilo se, čistým zákrokem jej obral Davide Calabria.
     
    76
    V Atalantě se hra uklidnila. Domácí sice nadále hrají s balónem na kopačkách, kombinaci ovšem přesunuli dále od soupeřovy svatyně.
     
    75
    Luis Muriel si dal s centrem od praporku záležet, dlouhou rozmýšlel, kam balón pošle. Hledal Joakima Maehleho, ten na kulatý nesmysl těsně nedoskočil.
     
    74
    Velmi chytře si počínal Remo Freuler. V obležení dvou protihráčů nastřelil nataženou nohu Soualiho Meïtého, vybojoval tak rohový kop.
     
    73
    Verona vyrovnala v Neapoli, což znamená, že Juventus je virtuálně zpátky v Lize mistrů. A milánskému AC by stačil ke kvalifikaci do nejprestižnější remízové soutěže i remízový výsledek.
     
    72
    Po příchodu na hřiště Luis Muriel hýří velkou aktivitou. Napřáhl k ráně pravačkou, která k jeho smůle chytila opačnou faleš, než by potřeboval. Proletěla vedle brány.
     
    71
    Skrze přehuštěný prostor se Luis Muriel probít nedokázal. Prvního protihráče sice obešel, ale proti dalším dvěma neuspěl.
     
    70
    Rozběhnutého Luise Muriela zastavil zdvižený praporek pomezního rozhodčího signalizující ofsajd. Kolumbijský forvard očekával nahrávku od Freulera dříve.
     
    69
    I druhá žlutá karta míří do domácích řad. Marten de Roon nezachytil pohyb Alexise Saelemaekerse, jehož účelně stáhl za dres k zemi.
    68. Lob Leaa skončil na tyči
     
    68
    Pojistku vedení měl na kopačce Rafael Leao. Skvěle si naběhl za obranu a míč dostal ideálně do nohy. Padajícího Golliniho přeloboval, míč se však od tyče odrazil zpátky do hry!
     
    67
    První střelecký pokus domácího mužstva mezi tři tyče zaznamenal Ruslan Malinovskyj. Zakončení mu vůbec nesedla, placírkou vystřelil slabě po zemi, navíc do středu brány.
     
    66
    Hráči v černo-modrém pokračují v kombinační hře. Soupeř podle očekávání více zatáhl hru, místo přehnaného útočení čeká na brejky.
     
    65
    Domácí se nemusí o Ligu mistrů strachovat, protože mají s Juventusem lepší vzájemnou bilanci. Ale porážka by znamenala propad z druhého místa na čtvrté.
     
    64
    Juventus bez Ligy mistrů? Neapol totiž otevřela skóre v utkání proti Veroně, staré dámě by tak nemuselo stačit ani přesvědčivé vedení v Bologni, kde aktuálně vede 4:0. V případě, že by Atalanta ve zbývajícím průběhu utkání vybojovala bod, zbyl by „černý petr“ na milánské AC.
     
    63
    Gianluigi Donnarumma je dnes hodně koncentrovaný. Opět skvěle vyběhl proti lobu za obranu, který mířil na Muriela. Gólman doběhl k míči jako první.
     
    61
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Brahim Díaz, přichází Soualiho Meïté.
     
    61
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Ismaël Binnásir, přichází Rade Krunić.
     
    60
    Hodina střetnutí je pryč, do konce základní hrací doby zbývá posledních třicet minut. Atalanta je v průběhu druhé půle výrazně aktivnějším týmem, i nadále však prohrává.
     
    59
    Dlouho si hledal prostor ke střele Zapata, leč nenašel. Proto volil přenesení hry na pravou stranu, kde hru zpomalil Maehle.
    58. Zapata vystřelil těsně vedle
     
    58
    K vyrovnání chyběly decimetry! Malinovskyj naznačil střelu, místo toho ovšem uvolnil uvnitř pokutového území Zapatu. Kolumbijský útočník se otočil a křižnou přízemní střelou poslal balón vedle pravé části brankové konstrukce.
     
    57
    Ztrátu Leaa chtěl bleskově potrestat Remo Freuler. Dlouhým pasem za obranu hledal Luise Muriela, ten na kulatý nesmysl těsně nedosáhl.
     
    56
    Forvard Atalanty Duván Zapata vyzval k souboji jeden na jednoho Simona Kjaera. Dánský stoper protihráče vystál a za svá záda ho nepustil.
     
    55
    Na zemi zůstává ležet Alexis Saelemaekers. Belgičan se postavil do cesty Gosensovi, který nejprve odcentroval a pak soka neúmyslně nakopl.
     
    54
    Domácí kombinují na útočné polovině, ale čisté konto se jim zatím zrušit nepodařilo. Opět úřadoval gólman, když včas vyběhl proti přihrávce Zapaty na Malinovského.
     
    53
    Z levé strany centroval Berat Djimsiti. Z brankové čáry vystartoval Gianluigi Donnarumma, ze vzduchu lapil kulatý nesmysl do své moci.
     
    52
    Středopolař Franck Kessié se zlíbí sám na sebe. Chytře si naběhl po pravé lajně, jenže nezvládl zpracování, balón od jeho pravačky doputoval do zámezí.
     
    51
    Gianluigi Donnarumma počkal s vzetím balónu do rukou. Sebral ho ze země až v době, kdy mu byl Ruslan Malinovskyj nebezpečně blízko.
     
    50
    Nově příchozí Luis Muriel ukázal, že kromě střílení branek umí i kombinovat. Uvnitř pokutového území našel Gosense, který neprocedil balón skrze blokujícího Tomoriho.
     
    49
    Brahim Díaz v rychlostním souboji předčil de Roona. Z velkého úhlu následně zkusil vystřelit, avšak rozvlnil pouze boční síť.
     
    48
    První žlutou kartu střetnutí obdržel domácí středopolař Remo Freuler. Do souboje s Hakanem Çalhanoğluem přiběhl pozdě, místo balónu jej ve sprintu kopl přes pravý kotník.
     
    47
    Zatímco hosté nastoupili do druhého poločasu beze změn, tak domácí kouč Gasperini jednu změnu udělal, nevýrazného Pessinu nahradil nejlepším střelcem Atalanty v sezóně Murielem.
     
    46
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Matteo Pessina, přichází Luis Muriel.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:50.
     
    AC Milán v důležitém utkání vede po prvním poločase na půdě Atalanty nejtěsnějším možným rozdílem 1:0. Úvodní pětačtyřicetiminutovka moc fotbalové krásy nepobrala, přesto nakonec padl gól. Hernández si narazil míč s Çalhanoğluem a v pokutovém území jej podrazil Maehle, nařízenou penaltu s ledovým klidem proměnil Franck Kessié. Vítězství by hostům zajistilo přímý postup do Ligy mistrů. Vzhledem ke stavům ostatních zápasů by stačila i remíza, avšak spoléhat na fakt, že Verona sebere body Neapoli, je zbytečný risk.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Fotbalisté Atalanty zkusili štěstí kombinační hrou. Sami se ovšem o možnou příležitost připravili, Remo Freuler poslal de Roonovi balón za paty.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu jednu minutu.
    43. Franck KESSIÉ - 0:1
     
    43
    AC Milán právě vstřelil branku!
    FRANCK KESSIÉ si počínal s obrovským přehledem a přiblížil AC vysněné Lize mistrů! Zvolil pomalejší rozběh, čímž rozhodil Golliniho. Domácí gólman zůstal na středu, zatímco záložník z Pobřeží Slonoviny poslal míč k levé tyčce.
     
    42
    Domácí fotbalisté se hádali, ale nebylo jim to nic platné. Na trávníku nadále zůstává ležet faulovaný Hernández, nevypadá to však na zranění vážnějšího rázu.
    41. Zákrok Maehleho na Hernándeze, po němž hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop
     
    41
    Hosté budou kopat pokutový kop! Theo Hernández si narazil s Hakanem Çalhanoğluem, načež si šikovně dal před balón nohu, to vše uvnitř šestnáctky. Joakim Maehle šel do skluzu a viditelně trefil nejprve nohu protihráče. Není co řešit, pokutový kop určitě ani VAR neodvolá.
     
    40
    Duván Zapata zabojoval a zachytil míč na hrací ploše. Dlouho neotálel a levačkou napálil před sebou stojícího Tomotiho. Následuje autové vhazování.
     
    39
    Dlouhý balón na Leaa se nesetkal s úspěchem. Portugalský útočník totiž zničehonic zpomalil, zřejmě špatně došlápl na pravou nohu.
     
    38
    Do defenzivy zatím hosté hrají bezchybně, avšak potřebují i útočit, remíza by jim totiž kvalifikaci do Ligy mistrů zaručit nemusela. Franck Kessié čistě vypíchnul balón Maehleovi.
     
    37
    Ruslan Malinovskyj dlouho váhal s balónem na kopačkách. Ve finále volil ovlouček do vnitra pokutového území, ve vzduchu úřadoval Simon Kjaer.
     
    36
    Výborné krytí balónu ukázal Cristian Gabriel Romero. Udržel na zádech Leaa a při snaze o kličce po lajně přepadl přes jeho nataženou pravou nohu. Útočný faul.
     
    35
    Snahy mužstva z Bergama přerušil hvizd arbitra Marianiho. Matteo Pessina se ve sprintu ohnal pravou rukou a trefil do obličeje Kjaera.
     
    34
    Hakan Çalhanoğlu rozehrál mizerně. Dlouho dopředu naznačoval pas na Calabriu, který špičkou kopačky vystihl Robin Gosens. Vzápětí dlouhým odkopem poslal kulatý nesmysl na polovinu konkurenta.
     
    33
    Alžírský fotbalista Ismaël Binnásir při nahrávce podklouzl, pravou nohu mu navíc přišlápl Berat Djimsiti. Jasný faul, AC má k dispozici volný přímý kop.
     
    32
    Joakim Maehle v pokutovém území hledal nabíhajícího Cristiana Gabriela Romera. Ten na balón těsně nedoskočil, míč si v klidu zpracoval osamocený Tomori.
     
    31
    Domácí přesunuli kombinaci na útočnou polovinu. Dlouho si vyměňovali balón stopeři, nakonec Freuler při snaze přenést hru odkopl míč do autu.
     
    30
    Odkop Donnarummy prodloužil Alexis Saelemaekers za sebe, kde tušil Leaa. Portugalec za zády Belgičana skutečně byl, ovšem kulatý nesmysl dostal příliš vysoko, zpracoval jej pouze pro Freulera.
     
    29
    Defenzivní povinnosti si Franck Kessié splnil na jedničku. Tělo vložil před Martena de Roona, jenž si pomohl nedovolenými prostředky.
     
    28
    Španělský křídelník Brahim Díaz na sebe navázal dva protihráče a po levé straně nastartoval Leaa. Ten si netroufl na souboj s Maehlem, hru vrátil do zadních řad.
     
    27
    Duván Zapata v roli centrujícího hráče neobstál. Balón poslal příliš vysoko nad hlavu Malinovského, pro míč vyběhl gólman.
     
    26
    Utkání probíhá v opatrném tempu. Atalanta vyčkává, co vymyslí soupeř, jemuž se zatím vůbec nedaří vymyslet zajímavou akci, jež by mohla vést ke gólu.
     
    25
    Volný přímý kop vytěžil Rafael Leao, který pokryl balón a byl podražen Robinem Gosensem. Na přímou střelu to Hakan Çalhanoğlu, je od brány vzdálený více jak třicet metrů.
     
    24
    Přetlačovaná na obranné polovině AC skončila útočným faulem Duvána Zapaty, kolumbijský útočník si kromě tělem vypomohl i rukama.
     
    23
    Hosté zkusili kombinaci po zemi, ta však měla krátkého trvání. Rafael Leao je sám utopený vepředu, na dlouhou přihrávku Binnásira navíc nedosáhl.
     
    22
    Ruslan Malinovskyj posadil centr na hlavu Cristiana Gabriela Romera. Balón po zakončení domácího stopera padal, ovšem pod břevno se nevešel.
     
    21
    Standardní situaci vybojoval Matteo Pessina. Kličkou po levé lajně obelstil Calabriu, jenž soka zastavil až zatažením za dres.
     
    20
    Středopolař Binnásir nepůsobí jistým dojmem. Pod tlakem udržel na zádech de Roona a nakonec vybojoval faul na svou osobu, avšak zahrával si.
     
    19
    Před Brahimem Díazem se otevřel střed pole. Španěl si netroufl na individuální akci, nahrál vedle sebe stojícímu Hakanu Çalhanoğluovi. Střela z první mezi třemi tyčemi neskončila.
     
    18
    Středopolař Ismaël Binnásir chyboval podruhé v krátkém časovém sledu, znovu při snaze o rozehrávku. Čitelný pas vystihl Joakim Maehle, hru posléze zklidnil nahrávkou Tolóiovi.
     
    17
    Velkou rychlost nabral Robin Gosens, ale ve snaze znovu si míč posunout uklouzl a bez cizího zavinění skončil na zemi. Míč doputoval k Tomorimu.
     
    16
    Stoper Cristian Gabriel Romero vyvezl balón a dokonce vyběhl na pozici útočníka podpořit ofenzivní složku týmu. Jenže centr Djimsitiho zblokoval Binnásir.
     
    15
    Ruslan Malinovskyj je v úvodu hodně vidět. Po pravé lajně utekl osobnímu strážci, avšak klička do středu mu nevyšla, narazil na stojnou nohu Kjaera.
     
    14
    Střela z velké vzdálenosti Donnarummu ani nevystrašila. Už od začátku bylo zřejmé, že pokus Malinovského letí vysoko nad horní tyčku.
     
    13
    Riskantní rozehrávku brankáře Gianluigiho Donnarummy vystihl Remo Freuler Rychle k němu ovšem dostoupil Fikayo Tomori, Švýcar pod tlakem vypálil velmi nepřesně.
     
    12
    Domácí si jsou moc dobře vědomi, že hrát musí soupeř. Trpělivě vyčkávají a hledají mezírku v jeho defenzivě, dopředu vůbec nespěchají.
     
    11
    Zdravotní problémy má Cristian Gabriel Romero, jenž se v předklonu drží za pravé stehno. Zatím však hra pokračuje bez přerušení.
     
    10
    Juventus se v Bologni dostal do vedení, virtuálně tak poskočil na třetí pozici v tabulce. AC zůstává čtvrté, protože Neapol hraje s Veronou zatím bez branek.
     
    9
    Černo-modří hráli zase přes gólmana. Pierluigi Gollini měl dostatek času, po zpracování poslal dlouhý nákop k pravé lajně na volného Freulera.
     
    8
    Berat Djimsiti šlapákem zajel do Alexise Saelemaekerse, jehož křik se rozlehl prázdným stadiónem. Jasný faul, který hlavní rozhodčí nepřehlédl.
     
    7
    Svěřenci kouče Gasperiniho zkusili štěstí středem. Marten de Roon zkusil průnikovou přihrávku na Malinovského, v poslední chvíli zažehnal nebezpečí skluzující Hernández.
     
    6
    Zdravotníci nebyli potřeba, hra mohla pokračovat. Z hranice šestnáctky vypálil tvrdou střelu Alexis Saelemaekers, míč prosvištěl těsně nad břevnem.
     
    5
    Simon Kjaer a Ruslan Malinovskyj se střetli hlavami. Hůře ze souboje vyšel dánský obránce z Milána, který zůstává ležet na zemi.
     
    4
    Fotbalisté Atalanty od úvodu nikam nespěchají. Stoper Joakim Maehle si dal záležet s rozehrávkou, nakonec volil malou domů.
     
    3
    Anglický stoper Fikayo Tomori vyslal oblouček na střed hřiště, kde viděl Kessieho. Ten selhal při zpracování, novým majitelem balónu se stal Remo Freuler.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních černo-modrých dresech. Hostující AC pro dnešní střetnutí obléklo dresy barvy bílé.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Atalanta Bergamasca Calcio: Gollini – Tolói, Romero, Maehle, Djimsiti – Gosens, Freuler, de Roon – Malinovskyj, Pessina – D. Zapata.
    Náhradníci: Sportiello, F. Rossi – Caldara, Iličić, S. Lammers, Al. Mirančuk, Muriel, Palomino, Pašalić, Ruggeri, Šutalo.

    AC Milán: G. Donnarumma – Calabria, Kjaer, Tomori, Hernández – Binnásir, Kessié, Saelemaekers – B. Díaz, Leao, Çalhanoğlu.
    Náhradníci: Antonio Donnarumma, Tătăruşanu – Castillejo, Dalot, Hauge, Kalulu, Krunić, Maldini, Mandžukić, Meïté, A. Romagnoli, Tonali.

    Rozhodčí: Mariani – Giallatini, Bindoni.
     
    AC Milán

    AC Milán čeká bitva o všechno. Má velkou šanci po dlouhých letech znovu okusit Ligu mistrů, ale před sebou má těžkou práci, měl by zvítězit na stadiónu ve výborné formě hrající Atalanty. Před Neapolí je o skóre, ta hraje poslední zápas doma s Veronou, které už o nic nejde. O bod zpět je pátý Juventus, ten čeká bitva na hřišti Bologni, jež bude hájit dvanáctou pozici, v případě vítězství může poskočit na jedenáctou. Pioliho družina už mohla mít klid, jenže minulý víkend doma nedokázala porazit Cagliari, remízovým výsledkem 0:0 zůstává v ohrožení. Střeleckou produktivitu celku vede Zlatan Ibrahimović se sedmnácti góly, Švéd však kvůli zranění kolene do zápasu nezasáhne.
     
    Atalanta Bergamasca Calcio

    Atalanta v posledním kole hraje o udržení konečné druhé příčky. Tu bude hájit právě před AC a také Neapolí, oba celky ztrácejí shodně dva body. Pátý Juventus již Atalantu přeskočit nemůže. Se starou dámou se svěřenci kouče Gasperiniho utkali v týdnu v rámci finále italského poháru, v němž museli skousnout těsnou porážku 1:2. V lize se naopak Atalantě daří výborně, na soupeře čeká už od počátku března, mezitím odehrála jedenáct střetnutí. Nejlepším střelcem týmu je Luis Muriel s šestadvaceti góly.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný nedělní večer! Vítám vás při sledování 38. kola italské Serie A, u zápasu mezi Atalantou a AC Milán.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Milan Huppert

    Branky: 43. Kessié (pen.), 90+3. Kessié (pen.)

    Karty:   48. Freuler (ABC), 69. de Roon (ABC), 86. Tolói (ABC) – 82. Mandžukić (ACM), 90+2. Krunić (ACM)   90+2. de Roon (ABC)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 7:2. Rohy: 3:0. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 17:11.
    Atalanta Bergamo: Gollini – Tolói (87. Palomino), Romero, Maehle (79. Pašalić), Djimsiti – Gosens, Freuler, de Roon – Malinovskyj, Pessina (46. Muriel) – D. Zapata.
    Náhradníci: Sportiello, F. Rossi – Caldara, Iličić, S. Lammers, Al. Mirančuk, Muriel, Palomino, Pašalić, Ruggeri, Šutalo.

    AC Milán: G. Donnarumma – Calabria, Kjaer, Tomori, Hernández – Binnásir (61. Krunić), Kessié, Saelemaekers (79. Dalot) – B. Díaz (61. Meïté), Leao (79. Mandžukić), Çalhanoğlu.
    Náhradníci: Antonio Donnarumma, Tătăruşanu – Castillejo, Dalot, Hauge, Kalulu, Krunić, Maldini, Mandžukić, Meïté, A. Romagnoli, Tonali.

    Rozhodčí: Mariani – Giallatini, Bindoni
    bahis siteleri