Rusko – Dánsko 3:0 (kon.) | Kazachstán – Německo 3:2 (kon.) | Bělorusko – Velká Británie 3:4 (kon.)
Kanada – Norsko 4:2 (kon.)
konec
Kazachstán
3:2 (0:0, 1:2, 2:0)
Německo
Středa 26.05.2021, 15:15 • Arena Riga • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:41 Pavel AKOLZIN - 3:2
     
    55:41
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Kazaši zúročují svůj tlak a obrací zápas! PAVEL AKOLZIN dostal parádní přihrávku z obranného pásma od Alexeje Makljukova. Následně šel sám po levé straně kupředu a ostrou ranou na přední tyč pod břevno propálil Mathiase Niederbergera! Kazachstán vede 3:2! Asistence: Alexej Makljukov.
    40:28 Roman STARČENKO - 2:2
     
    40:28
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Máme znovu srovnáno! ROMAN STARČENKO si jako správný kapitán vzal odpovědnost na svá bedra a šel na nájezd. Z pravé strany sjel pomalinku mezi kruhy a prudkou ranou mezi betony propálil Niederbergera!
    34:07 Markus EISENSCHMID - 1:2
     
    34:07
    Německo právě vstřelilo branku!
    Nyní už by ale branka měla platit, Němci využívají přesilovku a otáčí vývoj zápasu! Loibl na levé straně stáhl hru až k brankové čáře, následně přihrál zpět do mezikruží a MARKUS EISENSCHMID z prostoru mezi kruhy trefil na milimetr přesně o tyč do sítě! Asistence: Stefan Loibl, Moritz Seider.
    29:38 Tom KÜHNHACKL - 1:1
     
    29:38
    Německo právě vstřelilo branku!
    Máme bleskově vyrovnáno! TOM KÜNHACKL dostal přihrávku od Riedera na levou stranu, jako střela vystartoval na kruh a tvrdou ranou na zadní tyč pokořil zatím bezchybného Bojarkina! Máme tak srovnáno na 1:1! Asistence: Tobias Rieder, Korbinian Holzer.
    26:39 Alexandr ŠIN - 1:0
     
    26:39
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Kazaši otevírají skóre a jdou překvapivě do vedení! Stěpaněnko sjel z pravé strany do mezikruží a přenechal kotouč za sebou pro ALEXANDRA ŠINA, jenž z ideální pozice na ose hřiště tvrdě vypálil a trefil přesně pravý horní růžek svatyně Německa! Kazachstán vede 1:0! Asistence: Ivan Stěpaněnko, Jegor Šalapov.

    Petr Šatalík

    Jiří Michal

    Daniel Krátký

    Branky a nahrávky: 27. Šin (Stěpaněnko, Šalapov), 41. R. Starčenko (TS), 56. Akolzin (Makljukov) – 30. Kühnhackl (Rieder, Holzer), 35. Eisenschmid (Loibl, Seider)


    Kazachstán: Bojarkin (Šutov) – Makljukov, Dietz (A), Svedberg, Blacker, Šalapov, Stěpaněnko, Orechov – Akolzin (A), Sagadějev, Ševčenko – Michajlis, Valk, R. Starčenko (C) – Šin, Šestakov, Rymarev – Paňukov, Lichotnikov, Savickij – Petuchov.
    Německo: Niederberger (Brückmann) – M. Müller (C), Seider (A), Brandt, Holzer, Wagner, Nowak, J. Müller, Gawanke – Kühnhackl, Krämmer, Rieder – Reichel, Noebels (A), Pföderl – Plachta, Loibl, Eisenschmid – Bergmann, Kastner, Tiffels.

    Rozhodčí: Ansons (LAT), Heikkinen (FIN) – Sormunen (FIN), Zunde (LAT)
    bahis siteleri